• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahhh kaptanim cok para dedi ya daha bunun tahlil paralari var:) su karakış gecsinde sonucta adam bana 15 dkkada olsa mutlaka yuruyus dicek dimi .. cok kilo aldim ya kaptanim nefes almak bile zor geliyor . namazi artik dusun oturarak kiliorum . dur diemiorum nerdeeeeee o hirsli edaaaa aahhhh ahhhhhh kendimi bulamiorummm ozgecimmm :KK61:
Canim tahlilleri devlette yaptir, yürüyüşte leslie yaparsın işte.

Hehe haticeye değil neticeye bak demişler birinci benim varmı bana yan bakan:KK70:

Kız sen niye 7.takıma gidiyosun bak sonra bizi özlersin demedi deme:KK70:

Teşekkürler tatlım senin emeğin büyük ayar ćekmeseydin bu azmi göremezdin:)))

Ya bende bugün sabah uyandım baktım regl olmuşum umarım tartıyı etkilemez:KK43:((

Etiketledin ben gördüm:dondurma:

Günaydın tatlım :))

İlk defa tabloda 1 tane cezam var oysa çok alışmışım cezalara ceza görmek istiyorum ama sen yinede günlük ceza yaz bana özgem spor olsun maksat:KK48:

Günaydın tatlım sanada iyigeceler :))
bunyen alisik degil cezasizliga, hemen ariyor cezalari :))

ay kaptanım sorma ya cıldırıcam. spor yapamamakdan. bu hafta ful misafirliğe gittim yada bana misafir geldi yapamadım :bicak:
canim misafirliklerde diyeti epey bozuyor, Iremcin bir spor rutini oturt guzelim.
ya sabah erkenden , ya gece yatmadan leslie dahi olsa yap canim, bu sekilde bak kac haftadir kilolar hic gitmiyor...

Biz de kıymalı yapıyıroz bazen, daha doğrusu annemin elinin altında hazır ne varsa ondan yapar :)
Bazen tavuklu bile oluyor :))
ellerine saglik canim annenin...

Naber kızlar sayfa hiç ilerlememis sabah zor kalktım uykum var daha yarın sabaha kadar burdayım.
Nasilsin ablacim nobet nasil geciyor?

ahhh kaptanim cok para dedi ya daha bunun tahlil paralari var:) su karakış gecsinde sonucta adam bana 15 dkkada olsa mutlaka yuruyus dicek dimi .. cok kilo aldim ya kaptanim nefes almak bile zor geliyor . namazi artik dusun oturarak kiliorum . dur diemiorum nerdeeeeee o hirsli edaaaa aahhhh ahhhhhh kendimi bulamiorummm ozgecimmm :KK61:
canim kendi sagligini , ellerinle bozuyorsun..
aslinda ne yapman gerektigini biliyorsun.
bak Gonca abla devlette yaptir tahlillerini diyor.
ne gerek var ozele.
diyet listesi istiyorsan internette surusuyle diyet listeleri var..
haydi kendine gel ve basla diyete..

sabah 3 dilim ekmek biraz domates salatalik cay
kahvalti gec yapioruz oyuzden oglen bisi yiyemiom yersem aksam gec yemek yemek zorunda kaliom aksam yemegini 5 6 gibi kapatioz .
aksam da mercimek yemegi bi tabak ekmek yemem .
suda 1.5
spor yok ama bugun esim evde durmam dolanirim evde baya gi
canim ogun atlama, oglen yemegi niyetine salatalik, havuc, yogurt ya da 1 adet meyve ye.
porsiyonlarinida fazla azaltma, cok az kalori alirsin bu defa..

Sabah 8 den 16 ya normal mesai sonra iki kişi kalıyoruz sabaha kadar. Gece 12 den sabah 8 e kadar paylaşıp yatıyoruz sırayla 4 er saat.

Evet zor bi kısmı bitti neyse

Sabah öyle oluyorum bende

Bu günlerde pek düşmüyor canım
bende hep merak ediyordum nasil oluyor nobet diye:)

Hayirli gunleer yemekleri erken yiyorum menumude erken yazayim :)
Sabah
1 dlm ekmk
Dmts,slt
1 kk peynir
1 haslanmis ymrta
Ara
1 nar
Aksam
1 tabak menemen 2 dilim ekmek
4 bardak su
Yarim saat yuruyus
15 dk egzersizlerr
canim kahvaltinda yumurta 1 tane daha yiyebilirsin , yumurta cok tok tutar.
ara ogunlerde findik, badem , ceviz yiyebilirsin biraz onlarda oldukca tok tutar.
oglen yemegini atlamissin atlama lutfen.ana ogunlerini atlama.
aksam yemeginden sonra acikirsan 1 bardak sut, 1 kase yogurt yiyebilirsin.
ayrica oglen ve aksam yemeklerine salata, ayran ya da yogurt eklersen masadan doymus olarak kalkarsin.
sporun gayet guzel.
suyu da birkac bardak daha arttir guzelim.

Ay kizlar bnm artik basim donuyor ya kafaya zayiflamayi cok taktim ac birakiyorum kendimi :KK43: cok acikiyorum
canim yukarida yazdim ama birde sunlari soyleyeyim sana.
ben takimimizla 10 kiloya yakin verdim.
ve hergun 3 ana ogunumu ve 2 ara ogunumu mutlaka yaptim.
evet yediklerinin miktarini azaltarak kilo verebilirsin ama buna gerek yok.
neden mi?
cunku genelde spor yapmayan, hareketsiz bir yasantisi olan insanlar yediklerinin miktarini azaltarak kilo vermeye calisirlar.
ki verirlerde, ama bir sure sonra yemek miktarini arttirdiklarinda yine ayni kilolari geri alirlar.
ancak sen egzersiz yapiyorsun hergun, yani vucudun kalori yakiyor, kaslarin gelisiyor-buyuyor.
bunun icin gunluk en az 1200-1300 kalori civarinda besin almalisin vucuduna.
az yemene gerek yok canim.
mutlaka masadan doymus olarak kalk, kendini ac birakma.

Cok sagol canim benim ya psikolojim bozulmus durumda. Cok takinti yaptim :( ya o kadarda fazlaligim yok ama bilmiyorum deliricem resmen :(
canim kahvaltinda yumurta 1 tane daha yiyebilirsin , yumurta cok tok tutar.
ara ogunlerde findik, badem , ceviz yiyebilirsin biraz onlarda oldukca tok tutar.
oglen yemegini atlamissin atlama lutfen.ana ogunlerini atlama.
aksam yemeginden sonra acikirsan 1 bardak sut, 1 kase yogurt yiyebilirsin.
ayrica oglen ve aksam yemeklerine salata, ayran ya da yogurt eklersen masadan doymus olarak kalkarsin.
sporun gayet guzel.
suyu da birkac bardak daha arttir guzelim.

canim yukarida yazdim ama birde sunlari soyleyeyim sana.
ben takimimizla 10 kiloya yakin verdim.
ve hergun 3 ana ogunumu ve 2 ara ogunumu mutlaka yaptim.
evet yediklerinin miktarini azaltarak kilo verebilirsin ama buna gerek yok.
neden mi?
cunku genelde spor yapmayan, hareketsiz bir yasantisi olan insanlar yediklerinin miktarini azaltarak kilo vermeye calisirlar.
ki verirlerde, ama bir sure sonra yemek miktarini arttirdiklarinda yine ayni kilolari geri alirlar.
ancak sen egzersiz yapiyorsun hergun, yani vucudun kalori yakiyor, kaslarin gelisiyor-buyuyor.
bunun icin gunluk en az 1200-1300 kalori civarinda besin almalisin vucuduna.
az yemene gerek yok canim.
mutlaka masadan doymus olarak kalk, kendini ac birakma.

KahvaltıM ;ıspanak li 2 yumurta ,1 havuç ,zeytin , peynir ,biber ,1 avuç ceviz badem
Ara ;sade Türk kahvesi
Saat15 te; bir büyük tabak yeşil mercimek yemeği ,1 kase yoğurt ,yarım dilim ekmek
Ara ;1 avuç fıstık ,2 kuru kayısı
Spor ;8 bin adım yürüdüm
Su;şimdilik 1 litre

20161103_162213.webp
bugün ku manzaram.hava bulutluydu.

Cok sagol canim benim ya psikolojim bozulmus durumda. Cok takinti yaptim :KK43: ya o kadarda fazlaligim yok ama bilmiyorum deliricem resmen :KK43:
bak lutfen soylediklerimi ciddiye al, ogun atlama, ogunlerine salata, yogurt-ayran ekle..
ara ogunlerde findik-badem-fistik-ceviz vs tuket.
suyunu ic guzelce ve masadan doymadan kalkma :)

KahvaltıM ;ıspanak li 2 yumurta ,1 havuç ,zeytin , peynir ,biber ,1 avuç ceviz badem
Ara ;sade Türk kahvesi
Saat15 te; bir büyük tabak yeşil mercimek yemeği ,1 kase yoğurt ,yarım dilim ekmek
Ara ;1 avuç fıstık ,2 kuru kayısı
Spor ;8 bin adım yürüdüm
Su;şimdilik 1 litre
canim mercimek yemegini erken yemissin epey, aksamda yemegini yeseydin hafifce..
su azcik daha icersin uyuyana kadar:)

Eki Görüntüle 1906895 bugün ku manzaram.hava bulutluydu.
tum takim sana misafirleige gelcez canim, bu fotograflari paylasmaya devam edersen :))

Bugun Akini okula yollamayayim diyorum, gecen hafta hastaydi biliyorsunuz, bu hafta da okula adapte olamadi bir turlu...
Bugunluk beraber takilalim, sehir merkezinde bir market var aylardir gitmemistik.
Sanirim Turkiye'den ilk dondugumuzde gitmistik.
Sonrada uykusu gelmezse parka gotururum diye dusundum.
Bugun ki planim boyle, haydi gelin evden cikmadan sohbet edelim azicik:)

Ay kizlar bnm artik basim donuyor ya kafaya zayiflamayi cok taktim ac birakiyorum kendimi :KK43: cok acikiyorum
Menüde baktım az yemişsin canım genelde yapılan hata az yiyerek zayilanacagini düşünmek edsoff için link paylaşmıştım sende bakıp uygulayabilirsin.

Eki Görüntüle 1906895 bugün ku manzaram.hava bulutluydu.
Yine süper bir manzara
Bugun Akini okula yollamayayim diyorum, gecen hafta hastaydi biliyorsunuz, bu hafta da okula adapte olamadi bir turlu...
Bugunluk beraber takilalim, sehir merkezinde bir market var aylardir gitmemistik.
Sanirim Turkiye'den ilk dondugumuzde gitmistik.
Sonrada uykusu gelmezse parka gotururum diye dusundum.
Bugun ki planim boyle, haydi gelin evden cikmadan sohbet edelim azicik:)
Iyi yapmışsın canım havanız değişir

Menüde baktım az yemişsin canım genelde yapılan hata az yiyerek zayilanacagini düşünmek edsoff için link paylaşmıştım sende bakıp uygulayabilirsin.

Yine süper bir manzara

Iyi yapmışsın canım havanız değişir
evet ablam bu hafta hep sorun yasadi okulda kuzum.
gecen hafta pers ve cuma okula gitmeyince adapte olamadi bu hafta.
bugunluk benle takilsin bakalimm:)

Senin verdigin her tavsiye altin degerinde bnm gozumde insallah uygulamaya calisacagim cok sagol canim benim
bak lutfen soylediklerimi ciddiye al, ogun atlama, ogunlerine salata, yogurt-ayran ekle..
ara ogunlerde findik-badem-fistik-ceviz vs tuket.
suyunu ic guzelce ve masadan doymadan kalkma :)

canim mercimek yemegini erken yemissin epey, aksamda yemegini yeseydin hafifce..
su azcik daha icersin uyuyana kadar:)

tum takim sana misafirleige gelcez canim, bu fotograflari paylasmaya devam edersen :))

bugün menüm

sabah : peynirli omlet
zeytin
1dilim ekmek

öğlen : 3 kaşık patates püresi
2 zeytin boyutunda kadın budu köfte(kalanı kediye verdim :) )
bulgur çorbası
4 kaşık yoğurtlu enginar salatası
50 grm ekmek

akşam : 1.5 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
1 tabak mercimek çorbası

su : 8 bardak

spor : 6598 adım

Yawrukush Yawrukush bugün çok yemişim değil mi neden böyle oldu anlamadım :KK61:

Back
X