• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok guzel oluyor ablam, ellerine saglik..:KK69:

eksik olma canim, harikasin..

bence gayet guzel canim menun:kk77::kk77:

canim kucuk bir ara versin bakalim dedik, birde bize duygu somurusu yapiyor dunden beri burnum akiyor, hapsiriyorum, hastayim diye:)

evet canim ben tum kilolarimi masadan doyarak kalkarak verdim.
egzersiz yaptigin surece doyarak masadan kalkmanin hicbir sakincasi yok...

cig koftelerine kavusmussun :halay:

elbette bir tanem:KK200:

canim tam tarti oncesi dondurma yemeseydin keske..
birde spor yapabilidin mi kuzum?

hayirdir canim gunun neden kotu gecti??

canim 6 saat cok uzun bir sure, ac birakma kendini...
ilaclarinida duzenli aldigina gore acliktan muhtemelen gulum, ara ogun yap..

spor yapabildin mi canim yoksa kosturmacalari spora mi sayalim?

cok cok guzel iste azicik daha dikkat etsen cok daha fazla vereceksin kilolari canim..
saol kaptanim devam insalalah . tahlilde yaptrdimmi tamamdr :)

cok guzel oluyor ablam, ellerine saglik..:KK69:

eksik olma canim, harikasin..

bence gayet guzel canim menun:kk77::kk77:

canim kucuk bir ara versin bakalim dedik, birde bize duygu somurusu yapiyor dunden beri burnum akiyor, hapsiriyorum, hastayim diye:)

evet canim ben tum kilolarimi masadan doyarak kalkarak verdim.
egzersiz yaptigin surece doyarak masadan kalkmanin hicbir sakincasi yok...

cig koftelerine kavusmussun :halay:

elbette bir tanem:KK200:

canim tam tarti oncesi dondurma yemeseydin keske..
birde spor yapabilidin mi kuzum?

hayirdir canim gunun neden kotu gecti??

canim 6 saat cok uzun bir sure, ac birakma kendini...
ilaclarinida duzenli aldigina gore acliktan muhtemelen gulum, ara ogun yap..

spor yapabildin mi canim yoksa kosturmacalari spora mi sayalim?

cok cok guzel iste azicik daha dikkat etsen cok daha fazla vereceksin kilolari canim..
Günüm kötü geçti çünkü eski sevgilim ortaya çıktı ve çıkar çıkmaz edepsizliğini konuşturdu . Arkadaşımla buluşmaya giderken aradı arkadaşımla buluşacağım dedim bir iki saat sonra aramaya başladı beni ben arkadaşımın yanındayken . Meşgule attım tekrar aradı meşgule attım tekrar tekrar aradı en sonunda mesaj attım müsait değilim noldu ısrarla arıyorsun dedim aç şu telefonu başkası mı var yanında niye insan açmaz ki telefonu kim var yanında falan saçmaladı cevap vermeyince aç telefonu bi şey sorucam iğrenç sesini duymaya meraklı değilim dedi . Ben de dedim ki meraklı değilsen arama o zaman . O da s. git k.ltk dedi . Sonra gitmiş her yerden engellemiş ben de onu engelledim ama sinirim geçmedi .

Günüm kötü geçti çünkü eski sevgilim ortaya çıktı ve çıkar çıkmaz edepsizliğini konuşturdu . Arkadaşımla buluşmaya giderken aradı arkadaşımla buluşacağım dedim bir iki saat sonra aramaya başladı beni ben arkadaşımın yanındayken . Meşgule attım tekrar aradı meşgule attım tekrar tekrar aradı en sonunda mesaj attım müsait değilim noldu ısrarla arıyorsun dedim aç şu telefonu başkası mı var yanında niye insan açmaz ki telefonu kim var yanında falan saçmaladı cevap vermeyince aç telefonu bi şey sorucam iğrenç sesini duymaya meraklı değilim dedi . Ben de dedim ki meraklı değilsen arama o zaman . O da s. git k.ltk dedi . Sonra gitmiş her yerden engellemiş ben de onu engelledim ama sinirim geçmedi .
oofff edepsizzz ya

saol kaptanim devam insalalah . tahlilde yaptrdimmi tamamdr :)
evet canim oglani bir yere birakabilsen tahlilleride devlette yaptirsan super olur :)

ne kadar karaktersiz, terbiyesiz birisiymis.
eski sevgilinse hala neden ariyor , rahatsiz ediyor, hic cevap bile verme canim.
engellemekle de iyi yapmissin, hic muhattap olma...

emegine saglik ablam..

Takimada yazsana canim menulerini :)
Kuzular nasillar?
Sagligin nasil?
Yarın basliycam canım yazmaya, kuzular iyi oğlum 1.sınıfa başladı epey sancılı bi sürece girdik hakikaten çok zormuş 1.sınıf. sağlığım çok şükür iyi. sen napiosun nasılsın, doğum yapmadin değil mi ?

Yarın basliycam canım yazmaya, kuzular iyi oğlum 1.sınıfa başladı epey sancılı bi sürece girdik hakikaten çok zormuş 1.sınıf. sağlığım çok şükür iyi. sen napiosun nasılsın, doğum yapmadin değil mi ?
Gozunuz aydin canim,Akinda okula basladi bizde biraz zorlaniyoruz..
Ilk sene sanirim biraz sancili oluyor.
Cok sevindim sagliginin iyi olmasina.
Doguma 1 ay kaldi canim tabi erken gelmezse :)

Gozunuz aydin canim,Akinda okula basladi bizde biraz zorlaniyoruz..
Ilk sene sanirim biraz sancili oluyor.
Cok sevindim sagliginin iyi olmasina.
Doguma 1 ay kaldi canim tabi erken gelmezse :)
Ayy ne kadar az kalmış. Akın da mı 1.sinif ana sınıfımı yoksa ? Evı ne yaptınız peki satabildinizmi? yoksa tadilatla halledebildinizmi canım?

Ayy ne kadar az kalmış. Akın da mı 1.sinif ana sınıfımı yoksa ? Evı ne yaptınız peki satabildinizmi? yoksa tadilatla halledebildinizmi canım?
Akin 2 hafta erken dogmustu birde:)
Doktor bu bebekte erken gelebilir hazirlikli ol diyor:)
Akin 3 yas sinifina basladi canim.
Evi tamir ettirdik ama cok cok ugrastirdi bizi..

Merhaba bugün iğrenç bi gün öncelikle onu söylemeliyim . Moralim bozuk hatta moralimden daha çok sinirlerim bozuk . Pek giremedim bugün siteye , arkadaşımla buluştum ve tabiki diyeti bozmadım yemeğimi yanımda götürdüm :)

Menü
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
2 domates
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 14.30
1 muz

Akşam 18.00
5 ızgara köfte
Salata

Su: 2 lt

Egzersiz : 8795 adım

Biliyorsunuz normalde bu kadar az yemem simit falan olur menüde :KK70: bugün yok çünkü hem dünün acısını çıkarıp bugün çok geç kalktım hem de arkadaşımla buluştum araları falan atladım sadece akşam yemeğimi götürdüm

Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur @Ebush_354
C ok güzel olmuş canim:)

Geldim geldim :))
Utansam da yapacak birşey yok valla. sen napiosun canim ne var ne yok

Tekrar hoşgeldin o zaman :)
Utanacak birşey, insanız sonuçta, zor zamanlarımız oluyor, kendimize dikkat edemediğimiz oluyor, kilo almış olabilirsin ama vereceksin inşaAllah canım :)
Ben de aynıyım, her konuda yerimde sayıyorum diyebilirim :))

Back
X