Canim benim 2 cocugum yok ama bildiğim kadariyla her hamilelik farkli. Yani ben ilkinde 30 kilo aldim bi daha hamile kalin ça 30 kilo almak istemem sahsen ; ))Estağfurullah olur mu öyle şey. Moralim bozulsada çok sagol. Acil kilo vermeliyim acil :) ne zayifmisim gençken![]()
O nasil siir kiz :))Feyza univesite ogrencisi bekar guzel bir bayansin ya sen :) hih iste onun kiymetini bil :) hayatimi askiya aldim cocuklarimin hayatini yasiyorum kuzum normaldir heralde bu durum gecicidir zaar:)) ne demis sezai karakoc ben yasamiyor gibi yasamiyor gibi yasamiyor gibi yasiyorum:) reglden heralde duygusallastim :))) saka saka kiz dur oyalama menu yazcam cay iccem daha bulasik var yuppiiiio
O ne biçim dr mus ya ? Bazi insanlar var ya keske hiç okumasaymis bunu her alanda okumus ama beyni gelismemis insanlar için soyluyorum. Aptal adam surda doguracan tabi ayak siser yorgun San tansiyonun yüksek cikar. Tok karina sekerin yükselir. Degistir hemen drunu kuzum. Takma dert etme kendine.günaydın cümleten kızlarnasıl olayım vallahi gülüm cuma günü kontrol vardı dr dan sinirden ağlayarak geldim hamileliği burnumdan getirdi şimdi başka dr buldum özelde ona gidicem.adam manyak ya bana 2 test daha yapsa 2 aylık ömrün kaldı dicek.
Iim canim. Sen de sakin baskalarinin soyledik lerine kafa yorma. Ama sana tavsiyem sadece. Kilo alma na sebep olan ne varsa hayatinda revize et ve onlari at. Dün çok yemistin. Hepimiz yanlislik yapiyoruz bazen abartiyoruz ama onemli olan telafi etmek.günaydın canım , sanada mutlu bir gün olsun inşallah :) nasılsın