• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne mutlu sana canım :)

Belki metabolizmani sasirtman gerekiyordur öyle bir şey hatırlıyorum okuduğum milyon tane diyet kitaplarından :KK70:

Karatay mi yapıyorsun canım?

Teşekkürler canım Hoşbuldum . bebiş 8 aylık aa doğru unutmuşum sabah bir yumurta beyazı yedim sarısını bebişe verdim :)
Her iki haftada bir şaşırtmam gerek kuzum. insülin direncim yüksek sorun oluyor maalesef

Sagol HAzalim dunden beri epey korktum sorma, annemin gelmesinede 11 gun var insallah bekler bebecik..
Korkma bitanem Allahın izniyle bu ağrı da geçer. yalancı sancı diyorlar ya olabilir mi.inşallah ufaklık anneni bekler gülüm duamdasın.ve bol bol dinlen

Benimde 30 falan kuzum o yüzden kilolar çok zor gidiyor kuzum
Evet malesef cok etkiliyor hamileliği zehir etti bana şekerim fırladı durdu insülin vurdum günde 4 kez
canim hemen bilgilerini kontrol edip yaziyorum sana:)
Tamam canım teşekkürler

Sagol HAzalim dunden beri epey korktum sorma, annemin gelmesinede 11 gun var insallah bekler bebecik..
Oyy bekler inşallah canım

36 bitti gulum.
Ama ilk oglum 2 hafta erken gelmisti..
Ayy maşallah canım az kalmış kız mı erkek mi bebiş

@hsevda merhabalaar, hosgeldiniz :) ben 20 yasindayim. 3 yil once polikistik over ben de mevcuttu ameliyat oldum 65 kilodan yaklasik 3-4 ay icinde 50 ye dustum. kistten mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim :)
cok gcmis olsun canim :(

Çok teşekkürler canım bilgilendirme için :) ben emziriyorum o yüzden zaten şok diyet falan yapamam doğru da bulmuyorum açıkçası. bu akşamdan itibaren ben de paylaşmaya başlıyorum o zaman kaptan. egzersiz dogumdan beri yapamadım dün bi leslie 1 mile yaptım zar zor :) eskiden beş mile yorulmadan yapardım hey gidi :)
olsun canim leslieye yeniden baslaman guzel, yavas yavas rahatca yapar hale geleceksin hic merak etme:):spor::KK49:

Günaydınlar bugün nöbete gideceğim üç buçuğa kadar evdeyim yarın sabah çıkınca diş randevum var tam 10 Kasım sabah 9 da hemde. 11 kasımda bizim evlilik yildonumumuz 16 yı tamamlıyoruz.
ablacim masallah size, Allah bir omur mutlu etsin, elleriniz hic ayrilmasin...:KK200::nazar:

Selam ,
kk dan 2-3 yıldır tanıdıgım arkadaşlarla hediyeleştik bu ay. hediyemi kargoya verdim geldim.
baya koşturmacalı bigüne merhaba didim.
ne guzel keske takimimizda da hediyelessek, cok hosuma gitti bu fikir:KK200:

DÜNKÜ MENÜM
SABAH
2kuru kayısı
1 dilim cia tohumlu tam tahıllı ekmek
2kücük dilim izmir tulum
4siyah zeytin

1nescafe

1mandalina

ÖĞLE
sulu köfte
pilav
yogurt

1elma

AKŞAM
yarım tabak sogan yahnisi
1kaşık pilav

3lt su
42dkk leslie
8502 adım
sporlar sahane :)
harikasin Iremim..

selamlar herkese . bugün egitimim vardi gitim geldim yarinda nöbet var nasilsiniz.
oyy cok kosturmacali bir meslegin var canim, Allah kolaylik versin..

isime asigim da ondan unutuyorum:-) nöbet cikisi da eve gidesim gelmez benim:KK36:
masallah canim, ayni benim esim:KK48::p

esas listemize girisinde hayirli olsun canim:KK200:

Almanya'da yasayan bir seyhan ablamiz vardi, kulaklari cinlasin Findikfaresi123 Findikfaresi123 oda cuma gunleri camiye lahmacuna yardima gider, lahmacun yerdi menusunde:hamarat:

tebrik ederim tekrardan canim:KK200:

kolay gelsin ablacim, yarin odul hakkini kullanirsin:hamarat::kk77:

afiyet olsun odulun Fatimem:kk77::KK200:

cocuklar mi delirtiyor kuzum:KK48:

canim sen eski uyemiz degil miydin, bir sure takima gelmistin yanlis mi hatirliyorum?

5dilim ekmek , 5 kasik pilav + spor yok:işsiz:
ne guzel kilo verdin dun diye bugun hemen bozdun mu kuzum menuleri:KK11:

canim makarna ile mi yaptin odulu?
sen pazar yapmayacak miydin?

haklisin canim 1 ay sonra uykuyu kim kaybedecek de ben bulacagim...:KK17::skandal:

Ben de ilk menümü paylaşayım

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 2 zeytin 1 çay kaşığı ayva reçeli
Oglen 1 dilim biftek 1 kase çorba 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
Ara 1 sütlü nescafe 1 elma
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği ton balığı

Su 2.5 lt spor 1 mil leslie 30 dk kucakta bebiş ile dans :rapci::-)
canim ilk gun icin harikasin, masallah diyeyim.:nazar::nazar::KK200:

Sahur ;2 yumurtali peynirli omlet ,zeytin , peynir ,3 dilim turp ,bir avuç badem ceviz
İftar ;1 kase çorba ,fırında tavuk ve brokoli ,yoğurt ,salata
Ara ;2 hurma ,1 kuru kayısı ,4 ceviz
Spor ;11 bin adım yürüdüm
Su ;6 bardak
Yawrukush Yawrukush ,@AKovser ,@gogo2405 ,@Burcak41
Allah kabul etsin canim..:KK200:

Menum
Sahur
İki dilim kadar ekmek arasına sucuk domates, iki üç zeytin, bir muz
Iftar
İki kepce taze fasulye
Üç kaşık pilav

İki ceviz
İki üç badem
İncecik bir dilim kek , yarım minik tuzlu kurabiye misafirim gelecek tadına bakmak zorundaydım
Su iki lt ye yakın içtim. İki üç bardak daha içerim .
5000 adım
@Yawrukush @AKovser @umutLatahzen
kurabiye ve keke azicik ceza gelecek canim:KK48:
nasilsin ,gunun nasil gecti?

Back
X