Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım bugün haftasonu şimdi nöbetçi eczane zor bulurum mecbur pazartesiyi beklemem gerek sabah alır yaparım testi:))cok guzel canim, odul yapmamissin :)
varim diyooorrrrrr :))
Fikriyem bekleme pazartesiyi, yarin al hemen bir test...
Günaydın tatlım :)))günaydın canlarım :)
![]()
Teşekkürler canım inşallahh sanada günaydın:)))Herkese günaydınnnn Rabbim saglik dolu huzur dolu bi gün gecirmemizi nasip etsin insallah :) ❤❤❤
kızlar soğanı n suyunu içemeyenler için söylüyorum sabah kahvaltıda yada herhangi bir öğünde Birtane soğan doğrayıp yemeğin yanında yada yanına domates salatalıkla tüketebilirsiniz aynı görevi görüyor hatta bu şekilde daha da faydalı tavsiyemi dikkate alın derim :)))Bebegi her aya dusunuyoruz Rabbim hayirlisini nasip etsin
Kuzum regli bitiminden 2 gun sonea baslamak gerekiyomus ben yanlis biliyodum regliyle baslamistim ama sen dogrusunu yap :)
Bu arada kizlar yazislamalari ancak okuyabildim acaba demlemesini mi yanlis yapiyosun kuzum ben yapiyorum tadi cok guzel cok da rahat iciliyo agiz kokusu felan da kesinlikle yok bitki cayi gibi oluyo..
Ama soyle bi durum var oldukca sicak iceceksin ılındıktan sonra tadı fena oluyo hele soguk hiiic icilmiyo baya sicakken bitki cayi gibi tatlimsi bi tadi var[/QUOTE
kızlar soğanı n suyunu içemeyenler için söylüyorum sabah kahvaltıda yada herhangi bir öğünde Birtane soğan doğrayıp yemeğin yanında yada yanına domates salatalıkla tüketebilirsiniz aynı görevi görüyor hatta bu şekilde daha da faydalı tavsiyemi dikkate alın derim :)))
Tatlım bende pko luyum günlük düzenli 1 tane soğan özellikle kahvaltıda hem regl düzenliyor hemde oda hamile kalmayı kolaylaştırıyo saraçoğlu söylemişti hatta o bide üzerine sumak döküp yiyin demiştiKuzum sogani o dedigin sekilde sürekli yiyoruz zaten :)
Ve sogan sarmisak dedigin gibi cok faydali vücusa direk dogal antibiyotik..
Ama bu sogan kürü pko ya gerilemesine yardimci kuzum ondan cabaliyoruzEbush_354 la ben en azindan bu yuzden
![]()
kil maskesi markası önerirmisin canım bende alayım :)@AKovser canım yüzündeki sivilceler için kil maskesi uygula derim biraz kilin içine 1 domatesin suyunu sık macun kıvamına gelene kadar karıştır yüzüne sür 1saat beklet sonra yıka haftada ikidefa uygula bana teşekkür ediceksin:))))benim yüzümde tekbir sivilce bile ćıkmıyo çok şükür :))))
Canım marka yok aktara gidip kil alıyosun 3 liralık alsan birsürü veriyorlar ve uzun zaman gidiyo maskelere para verme zaten aynı şey ve kilin içine istediğin malzemeyi karıştırabilirsin bal süt limon yoğurt yumarta vs hemde doğal:)))kil maskesi markası önerirmisin canım bende alayım :)
o aktardaki kimyasal olmasın ,başka bişey için kullanılandan felan verirse ayy yüzüm mahvolurCanım marka yok aktara gidip kil alıyosun 3 liralık alsan birsürü veriyorlar ve uzun zaman gidiyo maskelere para verme zaten aynı şey ve kilin içine istediğin malzemeyi karıştırabilirsin bal süt limon yoğurt yumarta vs hemde doğal:)))
Yok tatlım ya aktarlar kimyasal satmıyolar orda genelde doğal bitkiler yağlar bulunuyor :)))o aktardaki kimyasal olmasın ,başka bişey için kullanılandan felan verirse ayy yüzüm mahvolur
tamam canım bu maskeyi yaptıktan sonra hangi nemlendiriciyi kullanıyım ?Yok tatlım ya aktarlar kimyasal satmıyolar orda genelde doğal bitkiler yağlar bulunuyor :)))
Farketmez canım iyi bir nemlendirici olsun ben nutricigna kullanıyorum memnunum ćok güzel bir kremtamam canım bu maskeyi yaptıktan sonra hangi nemlendiriciyi kullanıyım ?
nemlendiricim yokta o yüzde sordum bitanem ,yağlı cildim var yağlandırıyor mu o ? bugün kili alıyım gidiyimdeFarketmez canım iyi bir nemlendirici olsun ben nutricigna kullanıyorum memnunum ćok güzel bir krem
Yok canım benim cildimi yağlandırmıyor bana iyi geldi sende varsa cilt tipine göre al vardır mutlaka yağlı ciltler ićin olanı:)))nemlendiricim yokta o yüzde sordum bitanem ,yağlı cildim var yağlandırıyor mu o ? bugün kili alıyım gidiyimde
Aynen canım kili mutlaka dene şiddetle tavsiye ediyorum domatesle yap haftada ikidefa mutlaka yap farkı görüceksin hem cildin beyazliyacak hemde yüzün tertemiz olucak:)))nemlendiricim yokta o yüzde sordum bitanem ,yağlı cildim var yağlandırıyor mu o ? bugün kili alıyım gidiyimde