- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 48
- 34
benim oglanin yanimda ne papatya ne sakinlestirici hic bisi fayda etmez . pek inanmiorum papatyaya :/tamam canım :) dışarı çıkmıştım bilseydim alırdım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oglanin yanimda ne papatya ne sakinlestirici hic bisi fayda etmez . pek inanmiorum papatyaya :/tamam canım :) dışarı çıkmıştım bilseydim alırdım :)
ben bi tane solim kükürtlü sabunu 15 gun duzenli kullan hicbirsey kalmiyor benim yuzum 16 17 18 yaslarin allahim vok vardi bu sabunu duydum hemen gitti sok oldum dahada cikmadi yuzum pamık pamık simdi :)kil maskesi markası önerirmisin canım bende alayım :)
elhamdurrillah . sen nasilsin :)Kizlar nasılsınız:)
Tamam kuzum bide böyle deneyelim günde 1 saat falan yürüyüş yapayım şimdilik sonra artırcam o zaman. o zaman derslere aşinasın gülüm inşallah zorlanmazsıngecmis olsun canim, yarini da atlatirsan senden iyisi yok..
odullerinde afiyet olsun.
aylik 2500 civari canim..
canim her ogun 1 dilim ekmek yiyebilirsin.
yemeklerin yaninda birkac kasik makarna - pilav.
meyve, yogurt, yemekle beraber biraz patates.
canin tatli cektiginde az bir parca tatli.
sporuda cok fazla yapmaktan kacin Hazalim.
yok canim merve, demet watsapta yoklar, Ebru da hic ugramiyor dogumdan beri..
ben seviyorum muhasebe derslerini, beden egitimi bolumunden once afyon kocatepe universitesinde yerel yonetimler okudum gulum.
muhasebe,iktisat,maliye derslerimiz vardi cok severdim:)
canim o puding odul sayilmaz ki, doyasiya yemen lazim odulu.
yarim cay bardagindan ne olacak..
Iyi aksamlar canim:)
Burada muhasebecilik su acidan karli bir is, Abd vergi sistemiyle ayakta duran bir ulke, o yuzden her daim muhasebeciler bas taci:))
ufak tefek bakarim gene canim . ama okdar uzun zamn gecmiski hic birini bilmiorumcanim hiiic zorlama, milletinde dediklerine kulak asma..
herkesi dinlersen ohoooo, sensin bu cocugun annesi.
onu en iyi sen tanirsin, ne zaman hazir oldugunu hissedersen o zaman basla Edam...
haklisin gulum ama ya son ayda yetistiremezsen birde oglan var basinda..
simdide isin olmadikca, oglan uyuyorken bak yavas yavas ..
oyy bende senin mesajina duygulandim canim..
Haydi kizlar adimlamaya :)
artsin canim, azmin daim olsun:)
sifa olsun canim:)
ahh bu asker bizim Fatimemizin aklini basindan aldi..
hafta sonu gidiyor mu kayinvalidenler askeri ziyarete gulum?
ablam az yormaya calistim kendimi.
ama esim hasta geldi isten
grip olmus bir gorsen nazi, niyazi ormanda 10 kaplan gucunde, beni cok zor bir hafta sonu bekliyor
hastayim diye Akina da yanasmaz, oyy oyyyy
oduller, yil donumu kacamaklari afiyet olsun ablam ,agziniz tatli olsun:)
ooooooo varim diyorr :))
kiz yarasa gibisin, hey Allahim yat da uyuuuuu :))
Varız tabi ki tatlımBu arada canlar bu hafta toplam 11 takimdan 7. olmusuz.
Bizim icin iyi bir sonuc degil!
Haftaya benim takimdaki son haftam, sonrasinda takimimizin kaptanliginigogo2405 Gonca ablam, ve yardimciligini da
Dahlia_ Fatimem devam ettirecekler.
Bu haftanin son haftam olmasi sebebiyle hepinizden kucuk bir istegim var.
Gecen seneden beri, zevkle, hevesle, 4.takimdaki tum canlara elimizden geldigince, kilolar verdirip, yarismalar duzenleyip, takim ici eslestirmeler yapip, spor egzersizleri paylasip faydali olmaya calistik, tum yonetim ekibiyle..
Ve biliyorum ki herkes de elinden geldigince cabaladi, kilolar verdi, bazen umutsuzluga kapildi, arti cikti derken, hep beraber bir aile gibi birbirimizi sardik , sarmaladik, dertlerimize ortak olduk.
Haydi bu haftada birbirimize kenetlenelim, herkes elinden geleninde fazlasini yapsin, kacamaksiz, egzersizli guzel bir hafta gecirelim ve 4. takima haftaya derece getirelim.
Her birinize inancimiz tam, defalarca takimimiza 1.lik getirdik, yine yapariz.
4. takimin fistiklari haftaya dereceye girmeye var misiniz?![]()
Kuzum Rabbim acil şifalar versin inşallah. dua ederim tatlımIyi aksamlar kizlar pek moralim yok. Enistem kanser hastasi yogun bakimdaymis. Dua edrseniz cok sevinirim.
Menüm
Sabah Yumurta peynir 1 dlm tbe domates zeytin
Ara Sütlü kahve
Ogle etli patates yemegi salata ve 2 yk pilav
Ara turk kahvesi
Aksam 1 armut
3 lt su spor yok
Haklısın tatlımbence fit olmaya calisan her kadin benim icin gencccc canim![]()
Reglim yazdım telefon teflon diye çevirmişSpora gittim geldim ama teflon başlıyo karnım ağrıyor fena
Telefon un azizliğine uğruyoruz ablam . Bende ne demek ki bu diye düşündüm vallaReglim yazdım telefon teflon diye çevirmiş![]()

Bol yoğurtlu iki kaşık al cnn başka şey yemeKizlar biraz sonra ettiklerim gelecek bende mantı yapacağız .allahım sen yardım et
Yememem lazım![]()
Çok şükür ya aksam yemeğini kostur kostur yaptım mahvoldumisafirim var halaelhamdurrillah . sen nasilsin :)
Geçmiş olsn nte alerjin var cnmayyy çok yoruldum acile gittim iğne vurdular hap verdiler,çok kötü alerji oldum ...15 dk önce geldim eve...hemen yemeğe saldırdım ...