Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnun harika,suda iki litreyi bulduyssa müthiş:) cay su yerine gecmiyomus canimBugünkü menüm
Sabah
Yarım simit
Şekersiz çay
Ara
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğle
Tavuklu salata
Limonlu soda
Akşam
Izgara balık
Salata
Bugün hep dışarda oldupumdan suyu ölçemedim ama çoook çay içtim
Spor olarak da gezdik hep yürüyüş oldu adımlarım hala sayım da![]()
Benimde varda ders calismam lazim,acim bide nasil caliscam ac AC bilmiyorumTurk kahvesi iç uyuma moduna tekrar girdik hayirli olsuuun. Uykum geldi beniim
Yaaa ac ac olmuyor öyle ceviz falan varsa at agzina beynin almaz. En kotusu sakiz cigne aciktiriyor diyorlar ama benim agzim oyalaniyor ya unutuyorum hosuma gidiyorBenimde varda ders calismam lazim,acim bide nasil caliscam ac AC bilmiyorum
Ceviz vardi herhalde bakiyim ,aynen acliktan konsantre olamiyorumYaaa ac ac olmuyor öyle ceviz falan varsa at agzina beynin almaz. En kotusu sakiz cigne aciktiriyor diyorlar ama benim agzim oyalaniyor ya unutuyorum hosuma gidiyor
Ben de ayilamiyorum. Calisiyorum gidiyorum ara verio uyuyorum kalkıp çalışıyorum değişik bir durum oldu.Ceviz vardi herhalde bakiyim ,aynen acliktan konsantre olamiyorum
Sağ ol bitanem,ruj yaptiGeçmiş olsn nte alerjin var cnm
güzel olmuş:)menumu yazayim
sabah domates aci sos
2 dilim ekmek
az peynir
zeytin
cay
yumurta 1 tane sahanda baharatli
oglen disardaydim bisi yoktu
aksam tavuk corba 1 kase 4 5 sarma
su simdilik 1 litre
yuruyus 6 bin @AKovser @Yawrukush
niye cik cik yapiyosun cuma yada cumartesi kaçamak hakkimiz var bebeğim sıkıntı yok bence:)Bugun kendime odul verdim ayyy
Sabah: küçük yaklaşık 15-20 tane patates kızartması bir dilim ekmek
Peynir
Domates
Sekersiz cay
Oglen: elma orta boy
Ara sekersiz cay kahve
Aksam: corba, 5 yk bulgur pilavi, meze olarak patlıcan
1,5 litre su
11.000 adim
hah aynen,sabahmi gecemi sasirdim artik :)Ben de ayilamiyorum. Calisiyorum gidiyorum ara verio uyuyorum kalkıp çalışıyorum değişik bir durum oldu.Burasi iyi ki var da kafa dagitiiyoruz
Allahimmmm bugunleride mi gorecektimmmm :) fatimem bira tokusturmakta hos olmadi sanki :)
Cok teşekür ederim canim_Masalim_ tebrik ederim canim:)
Köpüklü kaaaaafeeeee o bikeremm demi @AKovser fatimemAllahimmmm bugunleride mi gorecektimmmm :) fatimem bira tokusturmakta hos olmadi sanki :)
aaaa cok gecmis olsun canm hassassin dmeek kaliteli al tescilli urunlersağ olun kızlar ,yeni aldıgim ruj yapti,sicak falan derken acillik oldum...verdiği hapta uyuttu,7.8gibi uyudum herhalde.simdi uyandim...açcc olarak![]()
aynen ole bizim kışliklarda ayniYok valla o kadar değil :)
Mesela şu an herkes kışlık birşeyler almayı düşünüyor ama ben almıyorum çünkü giyemiyorum :)
Yaz kış giysilerim aynı benim :)
O yüzden şimdi birşeyler almaya ihtiyacım yok, bir tek ayakkabı aldım :) Babetle kışın gezemem diye![]()
Cecilia aldim kaliteli saniyodum,20tl verxiydim.eczaneden aldimaaaa cok gecmis olsun canm hassassin dmeek kaliteli al tescilli urunler
ama canim seninki öne atmaya baslamis . ozman senin yumurtlamada son gunlere dayali . benim 2 gun gecti silik cikmisti hamileyse o testler doru cikiyor canm guzel bi markanin al bakVallahi canım her ayın 5 inde oluyodum aynen 30 günde bir bi geçen ayın 9 unda oldum
hassassin demek canm pahali die kaliteli olmazki farmassi tescilli belgeli die biliorum ona bak bakalimCecilia aldim kaliteli saniyodum,20tl verxiydim.eczaneden aldim![]()
TeeebriiikllleeerCok teşekür ederim canim![]()
Uzun sure kullanamiycam,dudaklarim dermatit olduhassassin demek canm pahali die kaliteli olmazki farmassi tescilli belgeli die biliorum ona bak bakalim