- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
Rujdan oldu canim,iğne felan yaptılar,ilaç,krem verdiler,bugün tekrar gidicemgecmis olsun canim sinav stresinden falan mi allerji
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rujdan oldu canim,iğne felan yaptılar,ilaç,krem verdiler,bugün tekrar gidicemgecmis olsun canim sinav stresinden falan mi allerji
aaa ben sinav sttresi falan demistim ama ciddi bir durummus gecmis olsun canim tekrardan hassas bi cildin var demekkiRujdan oldu canim,iğne felan yaptılar,ilaç,krem verdiler,bugün tekrar gidicem
Çok geçmiş olsun gülüm. misafirlikte mi üşüttün acabaGünaydın..
Kusura bakmayın dün yarışma listesini yazamadan uyudum..
Neredeyse bütün gün ağrım vardı, bir de üstüne yorgun olunca dayanamadım..
Hala kötüyüm, üşüttüm mü ne oldu anlamadım ki..
Günaydın sana da mutlu haftalar :)Günaydın. Mutlu haftalar
Maşallah canım benim de eşim hastaydı haftasonu of ne zor ona mı bakayım bebeğe mi şaşırdım :)Gunaydin kizlar,
Bu mesaji uykumun bir arasinda Akini cise kaldirmisken yaziyorum.
Dun firsat bulup giremedim takima ne yorucu bir hafta sonu gecirdim.
Sabah olsun Akin ve esim okula ise gitsinler bende azicik kafa dinleyip takima kacayim.
Her sey yolunda hala tek parcayiz bebekle:)
Sabah gorusmek uzere, mutlu haftalar..
Geçmiş olsun canım ne kadar hassas cildinİdare ediyorum canim,alerji ile ugrasiyorum iste
Günaydın bol eksili haftalar :)Kizlarhepinize günaydın
Mutlu sabahlar
Yeni bir hafta başlıyor hepimize şans
getirsin bol eksiler olsunn
Aminn çok teşekkürler :)herkese selam Allah'in rahmeti ve bereketi uzerinize olsun . insallahh bu hafta ve diger haftalar hayatinizda guzel seyler gelisir mutlu olursunuz... :) Allah im sizin gonlunuzdeki hayirlisiysa kabul etsin yolunuzu acsin insallah . evlatlarimizi ailelerimizi bize bagislasin . aminnn :)
Geçmiş olsun canımacildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum
Geçmiş olsun canımacildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum
MaşALLAH canımsimdiden yarm kg vermisim hihihihi![]()
sağ ol canım :)Geçmiş olsun canım
MaşALLAH canım![]()
Kuzuşş anca gelebildimmm ama artık sahalara tüm hızımla geldim:))
Feyzoşş gelmiş olsun kız neyin var ne oldu:)acildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum
Kuzuşş anca gelebildimmm ama artık sahalara tüm hızımla geldim:))
Mİllet ben gldim ne var ne yok:))
iyim canim saol cocuk pacamda butun gun temzlik yaptim ve hala yapiorum muhtemel bayagida gec bitecek allahtan adam evde degil :) sen napaysinKızlar nasılsınız çocuktan yazamadm .