- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 48
- 34
wayyyy sahalara geri mi döndün cicegi burnunda merviss :) kg aldinmi :)Feyzoşş gelmiş olsun kız neyin var ne oldu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wayyyy sahalara geri mi döndün cicegi burnunda merviss :) kg aldinmi :)Feyzoşş gelmiş olsun kız neyin var ne oldu:)
canin sagolsun canim :) nolcek benim 2 hafta yoktu :)İnternetim yoktu haftasonu o yüzden gecikmeli oldu menülerim
kizz hic selam vermiyorsun, kolay gelsin:)nese ben temzlige devam insallah esim gelmeden bi leslie yaparim 1 2 gune adet olucam ozmana isim kalmasin die ugrasiom cnku adetliyken spor yapmak ve cok su icmek inanlmaz kg verdiriyor o sira![]()
Ayy evet edacımmm geri geldimwayyyy sahalara geri mi döndün cicegi burnunda merviss :) kg aldinmi :)
Ayy evet özgemmm ben geldim nasılsınn hamişlik nasıl bebişim:)
aaa kaptanim sen bi tanesin ne demek :) butun selamlar senin olsun :) bu arada ozgecim ben yatin kan vermeye gidicem saglik ocagina bi degerlerime baktirayim diorum . belki diyetisyenede gidicem bi kac gune hazir olsun diorum nelere baktirayim kanda?kizz hic selam vermiyorsun, kolay gelsin:)
10 kg almadiysan problem degil asagisi. ben izinden sonra 10kg aldim geldimAyy evet edacımmm geri geldimay ım kem küm bu konulara girmesek :-D ben hırs bi insanım bilirsin suan spor salonunda yazıyorum bak sana
canim benim hosgeldin cok ozledik kuzum:)Ayy evet edacımmm geri geldimay ım kem küm bu konulara girmesek :-D ben hırs bi insanım bilirsin suan spor salonunda yazıyorum bak sana
baktir Edam, degerlerin normal cikar tahminim ama icin rahat etsin gulum.aaa kaptanim sen bi tanesin ne demek :) butun selamlar senin olsun :) bu arada ozgecim ben yatin kan vermeye gidicem saglik ocagina bi degerlerime baktirayim diorum . belki diyetisyenede gidicem bi kac gune hazir olsun diorum nelere baktirayim kanda?
10 değil ama biraz almışm :) ayy çok şükür başladım ama istemeden aldım:)10 kg almadiysan problem degil asagisi. ben izinden sonra 10kg aldim geldim
ahhh neefes alamiom ..
vericez insallah ..)
ne guzel spor a gidebiliosun![]()
Bende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)canim benim hosgeldin cok ozledik kuzum:)
asil sen nasilsin, her sey yolunda mi , evlilige alistin mi?
ben dogurdum doguracagim , bu cuma son gunum:)
anlat Mervemmm arayi kapatmamiz lazim:))
evliligin birak ilk zamanlarini, ilk yillari insani zorluyor Mervem..Bende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)
acildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum
Kuzuşş anca gelebildimmm ama artık sahalara tüm hızımla geldim:))
Mİllet ben gldim ne var ne yok:))
evliligin birak ilk zamanlarini, ilk yillari insani zorluyor Mervem..
Duzenin degisiyor, o insanla yasamaya alismak zaman aliyor..
Herkes yasiyor gulum hic merak etme, normal bu durum:)
Amiiiiiiiin kuzum ne güzel içten dua etmişsin♥herkese selam Allah'in rahmeti ve bereketi uzerinize olsun . insallahh bu hafta ve diger haftalar hayatinizda guzel seyler gelisir mutlu olursunuz... :) Allah im sizin gonlunuzdeki hayirlisiysa kabul etsin yolunuzu acsin insallah . evlatlarimizi ailelerimizi bize bagislasin . aminnn :)
Hay Allah ya geçmiş olsun kuzum inşallah hemen geçsin bu defaacildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum
Boncuğum hoşgeldin nasılsınKuzuşş anca gelebildimmm ama artık sahalara tüm hızımla geldim:))
Mİllet ben gldim ne var ne yok:))
sanada canim benim :)Hayırlı akşamlar canlar :)