• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

wayyyy sahalara geri mi döndün cicegi burnunda merviss :) kg aldinmi :)
Ayy evet edacımmm geri geldim;) ay ım kem küm bu konulara girmesek :-D ben hırs bi insanım bilirsin suan spor salonunda yazıyorum bak sana :D
Selam canlar nasilsiniz, sonunda esimi ise yolladim size kavustum :))
oyy Mavibocuk Mavibocuk mu gelmisss :)
Ayy evet özgemmm ben geldim nasılsınn hamişlik nasıl bebişim:)

kizz hic selam vermiyorsun, kolay gelsin:)
aaa kaptanim sen bi tanesin ne demek :) butun selamlar senin olsun :) bu arada ozgecim ben yatin kan vermeye gidicem saglik ocagina bi degerlerime baktirayim diorum . belki diyetisyenede gidicem bi kac gune hazir olsun diorum nelere baktirayim kanda?

Ayy evet edacımmm geri geldim:KK66: ay ım kem küm bu konulara girmesek :-D ben hırs bi insanım bilirsin suan spor salonunda yazıyorum bak sana :KK70:

10 kg almadiysan problem degil asagisi. ben izinden sonra 10kg aldim geldim o_O
ahhh neefes alamiom ..
vericez insallah ..)
ne guzel spor a gidebiliosun :confused:

Ayy evet edacımmm geri geldim:KK66: ay ım kem küm bu konulara girmesek :-D ben hırs bi insanım bilirsin suan spor salonunda yazıyorum bak sana :KK70:

canim benim hosgeldin cok ozledik kuzum:)
asil sen nasilsin, her sey yolunda mi , evlilige alistin mi?
ben dogurdum doguracagim , bu cuma son gunum:)
anlat Mervemmm arayi kapatmamiz lazim:))

aaa kaptanim sen bi tanesin ne demek :) butun selamlar senin olsun :) bu arada ozgecim ben yatin kan vermeye gidicem saglik ocagina bi degerlerime baktirayim diorum . belki diyetisyenede gidicem bi kac gune hazir olsun diorum nelere baktirayim kanda?
baktir Edam, degerlerin normal cikar tahminim ama icin rahat etsin gulum.
diyetisyenede hic para verme diyorum ben haberin olsun...

canim benim hosgeldin cok ozledik kuzum:)
asil sen nasilsin, her sey yolunda mi , evlilige alistin mi?
ben dogurdum doguracagim , bu cuma son gunum:)
anlat Mervemmm arayi kapatmamiz lazim:))
Bende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)

Bende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)
evliligin birak ilk zamanlarini, ilk yillari insani zorluyor Mervem..
Duzenin degisiyor, o insanla yasamaya alismak zaman aliyor..
Herkes yasiyor gulum hic merak etme, normal bu durum:)

acildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum

Ne denir ki şimdii :(
Geçmiş olsun canım..

Kuzuşş anca gelebildimmm ama artık sahalara tüm hızımla geldim:))

Mİllet ben gldim ne var ne yok:))

Hoşgeldin canımmm :)
Geçen sefer burda olduğu gördüm o yüzden yazmıştım :)

evliligin birak ilk zamanlarini, ilk yillari insani zorluyor Mervem..
Duzenin degisiyor, o insanla yasamaya alismak zaman aliyor..
Herkes yasiyor gulum hic merak etme, normal bu durum:)

Mesajları okuyorum bir yandan da bakıyorum beğenmiş misin diye :)
İlk mesajlarda göremeyince dedim kesin birşey oldu.. Çok şükür tek parça olarak gelmişsin :)

herkese selam Allah'in rahmeti ve bereketi uzerinize olsun . insallahh bu hafta ve diger haftalar hayatinizda guzel seyler gelisir mutlu olursunuz... :) Allah im sizin gonlunuzdeki hayirlisiysa kabul etsin yolunuzu acsin insallah . evlatlarimizi ailelerimizi bize bagislasin . aminnn :)
Amiiiiiiiin kuzum ne güzel içten dua etmişsin♥

Back
X