• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim et-kemik suyuna corba yap..
bal-nane-limon kaynat ic..
ihlamur ic.
kendine bakmazsan iyilesemezsin gulum, her firsattada dinlen...
Dinlenmeye çalıştım ama su sıra çok zor. Bugün evdeyim insallah bir dinleneyim çaylar yapayn.sen nasılsın annenin gelmesi ne az kaldı artk herhalde

Sevgiclk Sevgiclk canim hosgeldin . insallah butunnnn kilolarini verirsin bence vermelisin . esin veremezsin diodur kesin ver ve ne kadar gucluk ve iradeli oldugunu goster. kesin ozmanda kiskanmaya baslar. bu erkekler memnun olmaz :) bendede aynisi var :) bizde sanirim cok saldik kendimizi :KK45:
baksana karsi tarafa guven olmuyor ..
kendimize zarar sadce

Iyi akşamlar canlar.. baskasinin telinden giriyorum daha telim yok nasılsınız kızlar

Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğiyle tost
Şekersiz çay8

Ara yarim cennet hurması
2 mandalina

Öğlen tavada 1 yumurta
1 buçuk dilim kep ekmek

Akşam
Yarim kaşe domates çorba
2 küçük biber dolması
Yoğurt

Şu miktarını hesaplamadım 1 buçuk lt vardır

Güzel olmuş canım.. Spor neden yapmadın ?
Sayende hurmanın adını öğrenmiş oldum, hep Trabzon hurması diye biliyordum onu :KK48:

Canım bu aralar hiç iyi değilim pek ugrayamiyorum çok özür dilerim :(
:KK68:**HAL HATIR SORMACA**:KK68:

@tiffany20 , @Burcak41 guzeller insallah sinavlariniz cok guzel gecer.:nazar:
Alya008 Alya008 dun hic ugramadin canim nerelerdesin?:KK55:
@fyzanur ingilizce sinavindan sonra hayata mi kustun ne yaptin kuzum meraklardayiz..:mapus:
Pembis Hayaller Pembis Hayaller ve @Masalim_ sizlerde yoksunuz canlar, bir ses verin.:skandal:
@Papillon_ kuzucuk nasil oldu canim?:anne:
Z zeynebim111 , @marlin18 iyilestiniz mi guzeller?:hasta:
@gulpinargul Pinarcim senide goremiyorum, her sey yolunda mi?:KK15:
@belindamm bugun nasil oldun canim?:KK200:
@gogo2405 Gonca ablacim sanada bol dinlenmeler bugun.:kahve::KK69:
Sevgiclk Sevgiclk ve @ValentinusNF kizlar sizlere de guzel bir diyet gunu diliyorum.:KK68:

Hiç birşey yolunda gitmiyor bazı sıkıntılarla basa cikamiyorum artık :KK43:

Hepimizin oluyor bazen canım, ama Allah kimseye kaldıramayacağından ağır yük vermez..
Üst üste gelmiş olabilir, yorulmuş olabilirsin, inan ki, bir süre sonra bunlar da geçecek..
Şimdi sabretmen gerek.. Üzme kendini, dua et Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah..

Back
X