• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok haklsiin canım ama inan artık bazen umudunu kaybediyorum Rabbine sığınmaktan başka yapacağım hiç bir şey yok zaten inşallah bu sabrın sonu da selamet olur insallah
Hepimizin oluyor bazen canım, ama Allah kimseye kaldıramayacağından ağır yük vermez..
Üst üste gelmiş olabilir, yorulmuş olabilirsin, inan ki, bir süre sonra bunlar da geçecek..
Şimdi sabretmen gerek.. Üzme kendini, dua et Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah..

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ aynen küstüm canim kafam çok dolu,menumude unutmusum dun çok özür dilerim,İngilizce ve bugün olduğum sinavdan kaldim moralim.çok bozuk,,,başka sıkıntilarda var öyle iste...bugün yazicam menumu kusura bakmayın kizlar
Canım üzülme bidaha ki sınava yoğunlaş bu sınav geçmiş artık üzülmenin bur faydası yok çok çalış bidaha ki sınava çok çalış:))

Günaydınlar babyler
3cu gunu okursan olur canim ama son 3 cu gun :) saol canim allah gonline gore versin allah razi gelsin senden :)
Amin canım hepimizden
hoşbuldummmm.. o kadar uzun zaman oldu ki 60ları görmeyeli.. 69 olduğum zaman kendime çok büyük bir hediye alacağım inşallah. :nazar:
Süper motivasyon olur hatta almak istediğin şeyin fotoğrafını as dolaba
:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen:KK200: :KK200:-ODUL :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9:--
haeshin-------
naneli_sekerim----:KK9: ???--
gogo2405ODUL :KK200:------
tiffany20-:halay: :halay:-----
Burcak41:KK200: :KK200:ODUL :halay:-:nazar: 100IA---
AKovser:KK200: :KK200:ODUL :halay:MUAF :rapci:MUAF :nazar:---
KarKralicesiODUL 10 DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:---
belindamm:KK200: 10DK Y-250IA :rapci:----
Alya008ODUL 10DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:---
edsoff-:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:---
pembe hayaller200IA :KK200:-:rapci: :rapci:----
marlin18ODUL 10DK Y15DK Y :halay::rapci: :rapci:100IA :nazar::KK9: :KK9:--
Saadetim33100IA :KK200::halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9:--
Ebush_354:KK200: :KK200::halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9:--
zeynepRKODUL :KK200:100IA :halay::rapci: MUAF100IA :nazar:10DK Y :KK9:--
fyzanurODUL :KK200::halay: :halay::rapci: 100M:nazar: :nazar:---
Papillon_:KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :rapci::nazar: :nazar:---
gulpinargul---:nazar: 10DK Y---

[/td][/td][/td][/td]
Ben birkaç gündür menü paylasmamisim yine pek kaçamak yapmadım ama paylasmama cezası 500 jj vereyim kendime hattirlamiyorumfa tam olarak sende ayrıca ceza vermek istersen bekliyorum
:KK68:**HAL HATIR SORMACA**:KK68:

@tiffany20 , @Burcak41 guzeller insallah sinavlariniz cok guzel gecer.:nazar:
Alya008 Alya008 dun hic ugramadin canim nerelerdesin?:KK55:
fyzanur fyzanur ingilizce sinavindan sonra hayata mi kustun ne yaptin kuzum meraklardayiz..:mapus:
Pembis Hayaller Pembis Hayaller ve @Masalim_ sizlerde yoksunuz canlar, bir ses verin.:skandal:
@Papillon_ kuzucuk nasil oldu canim?:anne:
@zeynepRK , marlin18 marlin18 iyilestiniz mi guzeller?:hasta:
@gulpinargul Pinarcim senide goremiyorum, her sey yolunda mi?:KK15:
@belindamm bugun nasil oldun canim?:KK200:
gogo2405 gogo2405 Gonca ablacim sanada bol dinlenmeler bugun.:kahve::KK69:
@elifimsuyum ve @ValentinusNF kizlar sizlere de guzel bir diyet gunu diliyorum.:KK68:
İnşallah canım
Teşekkürler gonca hosbuldum...inşallah biran önce kurtulmak istiyorum artik
İnşallah kurtulcaz hep birlikte
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ aynen küstüm canim kafam çok dolu,menumude unutmusum dun çok özür dilerim,İngilizce ve bugün olduğum sinavdan kaldim moralim.çok bozuk,,,başka sıkıntilarda var öyle iste...bugün yazicam menumu kusura bakmayın kizlar
Üzülme kuzum bi dahaki sınavlarda yüksek alırsın geçersin

1479293088583.webp

Yeşil çay zamanı

Back
X