• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba herkese, bugün baskülüm geldi ok mutluyum ve şoktayım. Takıma dönmeye %50 yaklaştım, kayınvalidemin işi de belli olsun %100 hazır olacağım inşallah :KK69: Kızlar birşey soracağım size, ben regl oldum bugün, şişinlik oluyor ya bu dönem genelde regl bitince mi şişkinlik geçer yoksa yarından itibaren inmeye başlar mı vücudum? Bir de bu dönem tartılırsanız kilonuzdan ne kadar düşürüyorsunuz ve düşürüyor musunuz?
canom regli iyi degerlendirir spor yaparsan regl bittimi cok iyi bi eksi gorursun bolda su habrrn olsun .

Çok şükür gülüm ucuz atlattık daha kendimiz de değiliz toparlanma zaman alicak
canim vok gecmis olsun cok sukur bebeginde sende iyisin. kuvezde olmasi seni sakin uzmesin bebisin o kuvez sayesinde iyi olucak. allah dermansiz dert vermesin sukretki dermanin bi cozumun var . oleleri varki caresizz cok caresiz .hastanelerde neler var . o yuzdrn cok sukurki hic biseyiniz yok cok sevindim bi hunler gecicek biraz zaman lazim sadce allah korumus :)

Kızlar arayıp sorabilirsiniz firmayı bilgi veriyorlar. Ben tam bilemiyorum avonla ilgili ama danışma hatlarında yanıtlıyorlar gıdada
yok canim ole bisi bizim saglik bakanligi yoksa enselerini birakirmi allah askina :) ne ismi bilinmeyen markalari bile denetliolar damgalayip sitelerinde yayinliolar kullanmayin su su icerior die .ben bi avon bide farmassi kullaniorum . guvenmedigim hic bisi kullanmam asla . 25 yaşini doldurunca da artik gece kremlerine falan baslicam cildime uygun yavastan bakimlara baslicam :) pamuklugum gitmesin hihihi :KK53:

Hepinize iyi geceler kizlar
Çok yorgunum bugün . kızım hasta oldu galiba . ağlayıp durdu . burnu tıkalı ve kulağını tutup ağlıyor . yarına iyi olur inşallah
asya_01 asya_01 canım çok geçmiş olsun . Allah şifa versin . Rabbim yavruna sıhhat li sağlıklı mutlu bir ömür versin

yok canim ole bisi bizim saglik bakanligi yoksa enselerini birakirmi allah askina :) ne ismi bilinmeyen markalari bile denetliolar damgalayip sitelerinde yayinliolar kullanmayin su su icerior die .ben bi avon bide farmassi kullaniorum . guvenmedigim hic bisi kullanmam asla . 25 yaşini doldurunca da artik gece kremlerine falan baslicam cildime uygun yavastan bakimlara baslicam :) pamuklugum gitmesin hihihi :KK53:
Ben fazla güvenmiyorum bu tür ürünlere .içinde herşey olabilir gibi me geliyor nedense

Ay ben üç sene önce aldığım kremi geçen sürdüm.anca fırsat oldu . Yüz kremiymis yeni farkettim. 27 yaşındayım sanırım geç kaldım yaslaniyorum aman Allahim... Ama gören 22. Diyor;) ordan şanslıyım.

Çok yorgunum bugün . kızım hasta oldu galiba . ağlayıp durdu . burnu tıkalı ve kulağını tutup ağlıyor . yarına iyi olur inşallah
asya_01 asya_01 canım çok geçmiş olsun . Allah şifa versin . Rabbim yavruna sıhhat li sağlıklı mutlu bir ömür versin
Tam hastalik havası geçmiş olsun. Kulağa burna anne sutu damlatirsan iyi gelebilir. Ama kulağını çok çekiyorsa sen daha iyi bilirsin ama dr a götürmekte gecikme canm. Kiyamam

KahvaltıM ,2 yumurta ve peynir li omlet ,zeytin ,turp ,5 ceviz ,biber ,1 bardak kefir
Aksam ,1 büyük kase tarhana çorbası ,fırında sebzeli hindi ,2 köfte ,1 dilim ekmek ,turp
Ara ,3 ceviz ,2 kuru kayısı ,1 kare çikolata
Spor ;yok
Su ;1 buçuk litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_

Tam hastalik havası geçmiş olsun. Kulağa burna anne sutu damlatirsan iyi gelebilir. Ama kulağını çok çekiyorsa sen daha iyi bilirsin ama dr a götürmekte gecikme canm. Kiyamam
Yarın olsun bir bakarım durumu nasıl .
Doktor da çok bekletiyor randevusuz gidince

Ay ben üç sene önce aldığım kremi geçen sürdüm.anca fırsat oldu . Yüz kremiymis yeni farkettim. 27 yaşındayım sanırım geç kaldım yaslaniyorum aman Allahim... Ama gören 22. Diyor:KK66: ordan şanslıyım.
koz 3sene onceli krem kullanilir mi allah iyiligini versin son kullanma tarihleri var altinda kim 6 aylik kimi 12 aylik :) cildine zarar vericen . valla hic gec kalmadin tam yası sen yeni urunler al

yalniz belki cocuk kabakulak oldu kiz doktora gotursene ben kulagini tuttugu an taksiye atlar giderdim vallahi yazik aci cekio . normal bi rahatsizlik olsa cocuk aglamazki canm . cocuk grip olunca bugazi sisince aglamaz misal demekki bi cddi bisi var . ben o konularda cok pirpirigim esim keza ole

KahvaltıM ,2 yumurta ve peynir li omlet ,zeytin ,turp ,5 ceviz ,biber ,1 bardak kefir
Aksam ,1 büyük kase tarhana çorbası ,fırında sebzeli hindi ,2 köfte ,1 dilim ekmek ,turp
Ara ,3 ceviz ,2 kuru kayısı ,1 kare çikolata
Spor ;yok
Su ;1 buçuk litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
tatlim alt alta yazarsan daha guzel olur bizim icin okumasi :)

Çok geçmiş olsun :anne:

Ay şimdi bütün rujlarımı atarım ben ıyyy domuz yağı iğrenç :skandal:

Ben de çok beğeniyorum pek kullanmıyorum ama hoşuma gidince almak istedim, araştırmadan neredeyse hiçbirşey almadığım için bunu da araştırırken gördüm...

İyi akşamlar gülüm. Ölümden döndümerhaba gebelik zehirlenme si oldu yoğun bakimda kaldım günlerce bugün çıktım hastaneden

Canım benim yaa çok üzüldüm :(
Çok şükür Rabbim korumuş sizi.. En kısa zamanda daha iyi olun inşaAllah..

canim kim soyledi tescillendimi domuz yagi oldugu ? kanit varmi yani

canim oyle birsey olsa saglik bakanligi devreye girer turkiyede asla izin verilmez . kanitlanmis bi marka . zamaninda bende sattim butun urunlerinide kullandim asla bole bisi duymadim . ve her gecen gun buyuyen bi parka bu kadar ciddi bisey olsa buyumesine izin verilmezdi :)

Canım o kadarını bilmiyorum, ben sadece okuduğumu yazdım..
Ama şüphesi bile yeter kullanamam ben..
Kullanmamam için diğer sebep de İsrail malı olması..

Bugünki menüm (öğünler karisti sankim biraz)

Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Öğle
Tavuklu pilav
Ayran
Ara
1bardakmsogan kuru
Aksam
3-4 dilim patates firinda
1-2 kasik kiymali makarna
1 dilime yakın tam bugday ekmegi
Sekersiz cay
Su
2 litre
Spor
3000 adım

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405 @elifimsuyum

KarKralicesi KarKralicesi

Ben de çok beğeniyorum pek kullanmıyorum ama hoşuma gidince almak istedim, araştırmadan neredeyse hiçbirşey almadığım için bunu da araştırırken gördüm...

Canım benim yaa çok üzüldüm :KK43:
Çok şükür Rabbim korumuş sizi.. En kısa zamanda daha iyi olun inşaAllah..

Canım o kadarını bilmiyorum, ben sadece okuduğumu yazdım..
Ama şüphesi bile yeter kullanamam ben..
Kullanmamam için diğer sebep de İsrail malı olması..
valla benimde gonlum israil malini kullanmamakta ama turkiyedeki markanin yuzde sekseni israil mali bende arastrdim . mecbur kullanioz .

Back
X