- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- 113
15 Kasım menüm
sabah 7:30
1haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir iki ince dilim ekmek salatalık domates bir çay bardağı süt şekersiz çay bir kaşık limonlu zencefilli bal
öğlen 12:30
dört kaşık türlü üç kaşık yoğurt bir kibrit kutusu peynir bir ya da iki ince dilim ekmek salatalık domates
saat 15:30 ikindi ara
1 elma bir çay bardağı süt iki ya da üç kaşık pirinç pilavı çok az ceviz fındık minik bir parça cevizli sucuk yani tatlı iki yemek kaşıına yakın kuru üzüm gözüm karardığı için bu öğünde biraz fazla yedim
akşam 19 civarı
üç veya dört kaşık pilav bir köfte kadar et bir ince dilim ekmek bir su bardağı ayran İki mandalina
Su
2 litre
Egzersiz
Yok çünkü sular yoktu
16 Kasım menüm
saat 12:40
1 haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir bir dilim ekmek bir zeytin şekersiz çay biraz ceviz
saat 15:00 suları
bir yemek kaşıı gelir kuru üzüm üç yemek kaşıı yoğurt
saat 19:00 suları akşam yemeği
dört kaşık ciğer sote bir ince dilim ekmek Şekersiz çay Üç kaşık süzme yoğurt
Saat 23.30
Bir yemek kaşıına yakın kuru üzüm bir su bardağı süt
Su
2 litreye yakın olacak
Egzersiz
Yok çünkü bugün de elektrik yoktu hava soğuktu
Bu arada kızlar diyetisyenin verdiği diyeti bırakmaya karar verdim çünkü kendimi çok halsiz hissetmeme sebep oldu kendi diyetimi uygulayacağım d vitamini eksik olduğu için de süt ve yoğurt miktarını arttırıcam
@AKovser nasılsın cnm görüşmeyeli yine aynı gruptayız
@naneli_sekerim merhaba pınar ben grubu takip edemedim kendini tanıtabilir misin
Yawrukush
iyiyim elhamdülillah sen nasılsın şimdi bizimle son haftan mı yani
sen gidince kim kaptan olacak? Seni çok özlücem seni çok sevmiştim ben
bu arada geçenki yürüyüşü kendimi halsiz hissettiğim için yapmamıştım demir eksikliği ve d vitamini eksikliğinden olsa gerek ama bugün daha iyiyim 
sabah 7:30
1haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir iki ince dilim ekmek salatalık domates bir çay bardağı süt şekersiz çay bir kaşık limonlu zencefilli bal
öğlen 12:30
dört kaşık türlü üç kaşık yoğurt bir kibrit kutusu peynir bir ya da iki ince dilim ekmek salatalık domates
saat 15:30 ikindi ara
1 elma bir çay bardağı süt iki ya da üç kaşık pirinç pilavı çok az ceviz fındık minik bir parça cevizli sucuk yani tatlı iki yemek kaşıına yakın kuru üzüm gözüm karardığı için bu öğünde biraz fazla yedim
akşam 19 civarı
üç veya dört kaşık pilav bir köfte kadar et bir ince dilim ekmek bir su bardağı ayran İki mandalina
Su
2 litre
Egzersiz
Yok çünkü sular yoktu
16 Kasım menüm
saat 12:40
1 haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir bir dilim ekmek bir zeytin şekersiz çay biraz ceviz
saat 15:00 suları
bir yemek kaşıı gelir kuru üzüm üç yemek kaşıı yoğurt
saat 19:00 suları akşam yemeği
dört kaşık ciğer sote bir ince dilim ekmek Şekersiz çay Üç kaşık süzme yoğurt
Saat 23.30
Bir yemek kaşıına yakın kuru üzüm bir su bardağı süt
Su
2 litreye yakın olacak
Egzersiz
Yok çünkü bugün de elektrik yoktu hava soğuktu
Bu arada kızlar diyetisyenin verdiği diyeti bırakmaya karar verdim çünkü kendimi çok halsiz hissetmeme sebep oldu kendi diyetimi uygulayacağım d vitamini eksik olduğu için de süt ve yoğurt miktarını arttırıcam
@AKovser nasılsın cnm görüşmeyeli yine aynı gruptayız
@naneli_sekerim merhaba pınar ben grubu takip edemedim kendini tanıtabilir misin

.