Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerjin geçti mi cnn. Sınav konusuna kafayı takma geçersin inşallah. Ah gençlik bizde öğrenciydik zamanindaaa@AKovser faitimem sen nasılsın,alerjin ne durumda , var mı bir derdin sıkıntın anlat bitanem
harikasin canim tebrikler :)günaydın bitanelerim , regl başladı amaaaaa inanamıyorum ...
geçen cuma 76.5 mişim
bu cuma 75.5abboooooo
uykuda bile rahat degilim Feyzos...ahh özgem neler yaşamışsın ya ,bari alacam o dersleri yatırcam parayı demişsin kabul etselerdi embesiller halini görmüyorlar mı ne zalimler ya ,o halinle uğraştırıyorlar...ahh akın ahhh bu kadar hiperaktif olmasaydın ne vardı ,,,gözüm korktu valla inşallah diğer bebişte hiperaktif olmaz ayyy Allah sana çok büyük sabır versin , vücut dinçliği versin özgem ya ...sana dua etmekten başka ne yapayım bilmiyorum ,,,böyle hamile hamile neler çekiyosun bitanem ya ...yatıp kalkıp halimize şükredelim kızlar ... huzurlu olduğun tek an vardır oda zar zor uykuya daldığın andır kesin ahh bitanem ,Allah seni tez zamanda huzura kavustursun inşallah
canim benim her gunum boyle..Ay Allahım senin adına uzuldm senin adına epey aksilik yasamissin . Çocuklar durmadı mi ekstrageriliyor insan.üstüne birdehamilelik. Kafan kalmamıştır eminim gece uyurken şöyle bir oh cekmissindir. Ama anlatımın çok komik
Tramvayda oturcak yer buldum kitap okuyayım diyordum senin destansı hikayeni okudum şu an yorgunluk falan kalmadı bendeGILGAMIS DESTANI VOL 1500
Selamlar canlar,
Bugun nasil zor bir gun gecirdim,bakin anlatayim.
Kahvalti ettik Akinla sabah, annemle gorustum, sonra 2 arkadasimla universitenin ana kampusunde bulustuk.
Bu somestir doneminden itibaren ders almak istiyorum biliyorsunuz.
Arkadaslarimdan biri hali hazirda okulun ogrencisi , digeride benim gibi ders alacak.
Akinida okula yollamadim cikista almaya yetisemem diye.
Adresi telefona girdim sehrin o tarafinada ilk kez gidiyorum hayatimda.
Allahim navigasyon bugun sapitmis, defalarca kayboldum, 45dklik yolu 1.30 saatte gittim.
Akin durmaz arabada, basimi sisirdi, agladi, cigliklar atti.
Sonra kenara cektim arabayi ve aradim arkadaslarimi ben vazgectim gelmiyorum diye, gelip aldilar beni.
Artik arabada oturmaktan agrimayan yerim kalmamisti.
Okula gittik once okul kaydi yapiliyor, sonra sinavlara girmenizi istiyorlar, en sonda ders kaydi.
Ben hemen sirami alip , online kayit yapmaya basladim, Akin durmaz, okulun icinde oradan oraya kosturuyor.
Arkadasiminda bir oglu var Akinla ikisi cildirdilar.
2 arkadasim 2 cocugu zaptedemediler ki edilecek gibi degil.
Herkes bize bakiyor ogrenci islerinde, cocugu olan arkadasimda hamile, diyorlardir ki bu cocuklu, hamilelerin ne isi var okulda.
Yok kayiti yapamadik, cocuklar durmadi, dedik gidelim yemek yiyelim, acikti cocuklar,sakinlessinler tekrar donelim.
Yemek yemeye gitti, 2si birbiriyle didisiyorlar surekli, oyuncaklari paylasamiyorlar, restoranda cigliklar, aglamalar..
Bir ara kosar adimlarla disari cikip, yoldan gecen bir arabanin altina kendimi atayim dedim, ancak huzura kavusurum.
Telefondan cizgi film actik ondanda kavga cikti hey Allahim..
Zar zor yemekleri agzimiza tikmak suretiyle restorandan kactik, muhtemelen bizi bir daha gitsek iceri almazlar.
O semtte yasasam mimlenmistik coktan.
Okula donduk, telefonumun sarji cok az , navigasyonla o kadar cok harcadim ki..
Hamile olan arkadasim okul kaydini yaptirdi gerisini sonra hallederim dedi evine dondu.
Benim evime o kadar uzakki bu kampus, dogurdum doguracagim bugun halletmem sart tum isleri.
Online formu doldurmaya basladim, Akina arkadasim bakiyor, kendisinin cocugu yok ,zaten istemiyordu, bundan sonrada isteyecegini sanmam.
Akin durmuyor arada ben kalkiyorum , o dolduruyor formu..
5 sayfa doldurduk, geri donelim diye geri tusuna bastik gitti butun bilgiler.
Allahim bu nasil bir gundur..
Tekrar bastan bir daha doldurduk bu sefer vergi formlarinda hata yaptim hooop gitti tum bilgiler, bir daha bastan.
O esnadada kafami duvarlara vursamda parcalasam ne guzel olur diye dusundum ciddi ciddi.
Sanirim toplam 4 kez bastan doldurduk belgeleri.
Sira bana geldi, kosa kosa gidiyorum bankoya, Akin arkadasimla kaldi.
Kah arabalari firlatiyor, merdivenlerden asagiya top atiyor, arkadasimin yuzu kizardi fenalik gecirecek, bu kadar doz Akin kizi hastanelik edecekti.
Benim bir goz onlarda, bir goz gorevlide, kafam corba, beynimin pekmezi akmis, ohh ekmege ban yee.
Dedim kardes kayit yapcam, dedi sen daha once dil kursumuza gitmissin.( 6 yil once gitmistim.)
Dediki bu doldurdugun belgeler yanlis olmus tamamen..
Tutmayin uleyyyn bu adami oldurecegim ben, yahu ben nereden bileyim bunu, bir uyarsaydiniz ya.
Yarim saat gitti, ustleriyle konustu, ne yapacaguk, ne edeceguk, biraksinlar beni suraya ruhumu teslim edeyim.
Saat olmus aksamin 6si, birazdan kapaniyor okul.
Yahu herkes gitti bir biz kaldik, dediler toefl sinavina girecek misiniz girmeyecek misiniz bilemiyoruz.
Dil kursundan mezun olmussunuz, dedim farketmez gireyim kardes, gidip gun alayim.
Dediler belki gerek yoktur, bosa para yatirmayin, birak Allah askina yatiracagim ben parayi, gireyim iste sinava.
Yok annem babam, sen gitde yoneticimizle konus dedi.
Sira almam gerek, alayim, robota dondum zaten, sira alcam bilgisayar kapandi.
Dedim kapandi bilgisayar, bana buyucu edasiyla bakiyorlar, nasil olur diye, yahu oldu iste, nihayetinde bilgisayar.
Akinli kisimlari es geciyorum , hafizamdan silmisim.
Zar zor sira aldim, benden baskada kimse yok neden sira aldim bilmiyorum.
Gittim zenci bir amcanin yanina, dedim bunlar beni okula kaydetmiyor, okuycaam ben, adam olcam.
Dedi sen transkriptlerini getir, belki sayacagimiz dersler olur, dedim doguracagim bosversek onlari , saymayalim, ben hepsini alayim, yok diyor, sen yarin onlari getir.
Birde bana bir adres verdi kampusun icinde, git onlarla da gorus , sen ingilizce kursuna gitmissin 6 yil evvel ,tamamlamissin kurlari, acaba sinava girecek misin?
Acaba girebilecek miyim sinava, yahu doguracagim, giremeyecegim bu gidisle.
Ne zalimsiniz arkadas...
Akinla tuvalete gittik, yolumuz uzun, oglum cisini yap, elindeki topu bir firlatti, top gitti asagidan diger tuvaletin oraya.
Allahim ne renkli hayatimiz var, klozete basket atiyor cocugum alkiiiisssss..
Basladi aglamaya topum gitti ,topum gitti..
Oda bir sey mi yavrucugum benim 1 damla olan aklim gitti tum gundur.
Yollara dustuk, eve gidecegiz, sarjim %9 Akin uyudu uyuyacak, hem yol bulmaya calisiyorum, hem masal anlatiyorum, bir yanim navigasyon, bir yanim alo masal hatti.
Evin yoluna girdik, cizgi film actimda kaza maza yapmaktan kurtuldum.
Uyumasin diye arabanin icindeki isiklarida actim, ohh disko disko partizani..
Eve geldik saat 7.15te ama gerisini ne siz sorun ne ben soyleyeyim..
Yani iste boyle birgun gecirdik aa dostlar, buraya kadar okumamissinizdir heralde..
Akin uyudu, kahvalti candir karnimi doyurdum, yarin doktor randevum var.
Yarinda bugunden farkli olmayacak..
Halinize sukredin aa dostlar, beterin Ozge'si var, Akin'i var, bitmek bilmeyen yorgunlugu var, var oglu var....
Hurmetler efenim...Gununuz aydin olsun..![]()

Tebriks canımgünaydın bitanelerim , regl başladı amaaaaa inanamıyorum ...
geçen cuma 76.5 mişim
bu cuma 75.5abboooooo
evet canim kismetse bu pazar geliyor..Dinlenmeye çalıştım ama su sıra çok zor. Bugün evdeyim insallah bir dinleneyim çaylar yapayn.sen nasılsın annenin gelmesi ne az kaldı artk herhalde
canim eli kulaginda bebisin, cok sagol sordugun icin:)
kuzum arada hayatimizda bizi uzen ,zorlayan seyler elbette oluyor..Canım bu aralar hiç iyi değilim pek ugrayamiyorum çok özür dilerim![]()
canim sinavlardan kaldigini nereden biliyorsun hemen aciklandi mi?
nasilsin Iremim?DÜNKÜ MENÜM
1nescafe
ÖĞLE
1kase kuru
1kase pilav
1kase yoğurt
1nescafe
AKŞAM
1tabak yumurtalı fırın ıspanak
1kase corba
1dilim cavdarlı ekmek
1soda
3lt su
yarım saat yürüyüş
ablam sen zaten kendi kendine ceza vermissin...Günaydınlar babyler
Amin canım hepimizden
Süper motivasyon olur hatta almak istediğin şeyin fotoğrafını as dolaba
Ben birkaç gündür menü paylasmamisim yine pek kaçamak yapmadım ama paylasmama cezası 500 jj vereyim kendime hattirlamiyorumfa tam olarak sende ayrıca ceza vermek istersen bekliyorum
İnşallah canım
İnşallah kurtulcaz hep birlikte
Üzülme kuzum bi dahaki sınavlarda yüksek alırsın geçersin
ne guzel bir yesil cay sunumudur bu :)Eki Görüntüle 1912308
Yeşil çay zamanı
canim insallah ailecek cabucak iyilesirsiniz..Kizlar hepinize merhaba
Ben İyiyim çok şükür ,bebiş öksürüyor biraz.eşimde rahatsız boğazı ağrıyor . büyük kız da iyi şükür
bende iyiyim gulum, sagol sordugun icin..fyzanur canım bozma moralini . bir dahaki sınava iyi not alırsın insaAllah .
@pembe hayallerr canım sorun neyse biran önce herşey yoluna girer tatlımYawrukush ben iyiyim canım sen nasılsın
kitap gibi hayatim ablacim beni oku sen :))Günaydınlar kızlar nöbetten çıktım eve gidiyorum.
Tramvayda oturcak yer buldum kitap okuyayım diyordum senin destansı hikayeni okudum şu an yorgunluk falan kalmadı bende
Tebriks canım
eşine de çok kızıyorumda eşin diye saydıramıyorumcanim benim her gunum boyle..
birde azicik dertlendim diye esim sikayet etme diye susturdu sagolsun:)

inşallah :)sağ ol bitanemAlerjin geçti mi cnn. Sınav konusuna kafayı takma geçersin inşallah. Ah gençlik bizde öğrenciydik zamanindaaa
Ben de okudum sonuna kadar :)GILGAMIS DESTANI VOL 1500
Selamlar canlar,
Bugun nasil zor bir gun gecirdim,bakin anlatayim.
Kahvalti ettik Akinla sabah, annemle gorustum, sonra 2 arkadasimla universitenin ana kampusunde bulustuk.
Bu somestir doneminden itibaren ders almak istiyorum biliyorsunuz.
Arkadaslarimdan biri hali hazirda okulun ogrencisi , digeride benim gibi ders alacak.
Akinida okula yollamadim cikista almaya yetisemem diye.
Adresi telefona girdim sehrin o tarafinada ilk kez gidiyorum hayatimda.
Allahim navigasyon bugun sapitmis, defalarca kayboldum, 45dklik yolu 1.30 saatte gittim.
Akin durmaz arabada, basimi sisirdi, agladi, cigliklar atti.
Sonra kenara cektim arabayi ve aradim arkadaslarimi ben vazgectim gelmiyorum diye, gelip aldilar beni.
Artik arabada oturmaktan agrimayan yerim kalmamisti.
Okula gittik once okul kaydi yapiliyor, sonra sinavlara girmenizi istiyorlar, en sonda ders kaydi.
Ben hemen sirami alip , online kayit yapmaya basladim, Akin durmaz, okulun icinde oradan oraya kosturuyor.
Arkadasiminda bir oglu var Akinla ikisi cildirdilar.
2 arkadasim 2 cocugu zaptedemediler ki edilecek gibi degil.
Herkes bize bakiyor ogrenci islerinde, cocugu olan arkadasimda hamile, diyorlardir ki bu cocuklu, hamilelerin ne isi var okulda.
Yok kayiti yapamadik, cocuklar durmadi, dedik gidelim yemek yiyelim, acikti cocuklar,sakinlessinler tekrar donelim.
Yemek yemeye gitti, 2si birbiriyle didisiyorlar surekli, oyuncaklari paylasamiyorlar, restoranda cigliklar, aglamalar..
Bir ara kosar adimlarla disari cikip, yoldan gecen bir arabanin altina kendimi atayim dedim, ancak huzura kavusurum.
Telefondan cizgi film actik ondanda kavga cikti hey Allahim..
Zar zor yemekleri agzimiza tikmak suretiyle restorandan kactik, muhtemelen bizi bir daha gitsek iceri almazlar.
O semtte yasasam mimlenmistik coktan.
Okula donduk, telefonumun sarji cok az , navigasyonla o kadar cok harcadim ki..
Hamile olan arkadasim okul kaydini yaptirdi gerisini sonra hallederim dedi evine dondu.
Benim evime o kadar uzakki bu kampus, dogurdum doguracagim bugun halletmem sart tum isleri.
Online formu doldurmaya basladim, Akina arkadasim bakiyor, kendisinin cocugu yok ,zaten istemiyordu, bundan sonrada isteyecegini sanmam.
Akin durmuyor arada ben kalkiyorum , o dolduruyor formu..
5 sayfa doldurduk, geri donelim diye geri tusuna bastik gitti butun bilgiler.
Allahim bu nasil bir gundur..
Tekrar bastan bir daha doldurduk bu sefer vergi formlarinda hata yaptim hooop gitti tum bilgiler, bir daha bastan.
O esnadada kafami duvarlara vursamda parcalasam ne guzel olur diye dusundum ciddi ciddi.
Sanirim toplam 4 kez bastan doldurduk belgeleri.
Sira bana geldi, kosa kosa gidiyorum bankoya, Akin arkadasimla kaldi.
Kah arabalari firlatiyor, merdivenlerden asagiya top atiyor, arkadasimin yuzu kizardi fenalik gecirecek, bu kadar doz Akin kizi hastanelik edecekti.
Benim bir goz onlarda, bir goz gorevlide, kafam corba, beynimin pekmezi akmis, ohh ekmege ban yee.
Dedim kardes kayit yapcam, dedi sen daha once dil kursumuza gitmissin.( 6 yil once gitmistim.)
Dediki bu doldurdugun belgeler yanlis olmus tamamen..
Tutmayin uleyyyn bu adami oldurecegim ben, yahu ben nereden bileyim bunu, bir uyarsaydiniz ya.
Yarim saat gitti, ustleriyle konustu, ne yapacaguk, ne edeceguk, biraksinlar beni suraya ruhumu teslim edeyim.
Saat olmus aksamin 6si, birazdan kapaniyor okul.
Yahu herkes gitti bir biz kaldik, dediler toefl sinavina girecek misiniz girmeyecek misiniz bilemiyoruz.
Dil kursundan mezun olmussunuz, dedim farketmez gireyim kardes, gidip gun alayim.
Dediler belki gerek yoktur, bosa para yatirmayin, birak Allah askina yatiracagim ben parayi, gireyim iste sinava.
Yok annem babam, sen gitde yoneticimizle konus dedi.
Sira almam gerek, alayim, robota dondum zaten, sira alcam bilgisayar kapandi.
Dedim kapandi bilgisayar, bana buyucu edasiyla bakiyorlar, nasil olur diye, yahu oldu iste, nihayetinde bilgisayar.
Akinli kisimlari es geciyorum , hafizamdan silmisim.
Zar zor sira aldim, benden baskada kimse yok neden sira aldim bilmiyorum.
Gittim zenci bir amcanin yanina, dedim bunlar beni okula kaydetmiyor, okuycaam ben, adam olcam.
Dedi sen transkriptlerini getir, belki sayacagimiz dersler olur, dedim doguracagim bosversek onlari , saymayalim, ben hepsini alayim, yok diyor, sen yarin onlari getir.
Birde bana bir adres verdi kampusun icinde, git onlarla da gorus , sen ingilizce kursuna gitmissin 6 yil evvel ,tamamlamissin kurlari, acaba sinava girecek misin?
Acaba girebilecek miyim sinava, yahu doguracagim, giremeyecegim bu gidisle.
Ne zalimsiniz arkadas...
Akinla tuvalete gittik, yolumuz uzun, oglum cisini yap, elindeki topu bir firlatti, top gitti asagidan diger tuvaletin oraya.
Allahim ne renkli hayatimiz var, klozete basket atiyor cocugum alkiiiisssss..
Basladi aglamaya topum gitti ,topum gitti..
Oda bir sey mi yavrucugum benim 1 damla olan aklim gitti tum gundur.
Yollara dustuk, eve gidecegiz, sarjim %9 Akin uyudu uyuyacak, hem yol bulmaya calisiyorum, hem masal anlatiyorum, bir yanim navigasyon, bir yanim alo masal hatti.
Evin yoluna girdik, cizgi film actimda kaza maza yapmaktan kurtuldum.
Uyumasin diye arabanin icindeki isiklarida actim, ohh disko disko partizani..
Eve geldik saat 7.15te ama gerisini ne siz sorun ne ben soyleyeyim..
Yani iste boyle birgun gecirdik aa dostlar, buraya kadar okumamissinizdir heralde..
Akin uyudu, kahvalti candir karnimi doyurdum, yarin doktor randevum var.
Yarinda bugunden farkli olmayacak..
Halinize sukredin aa dostlar, beterin Ozge'si var, Akin'i var, bitmek bilmeyen yorgunlugu var, var oglu var....
Hurmetler efenim...Gununuz aydin olsun..![]()
sende mi brutus...bu aralar tatsızım ya
canim vucuduna aldigin kaloriden, harcadigin kaloriden fazla ise kilo alirsin,vucuduna aldigin kalori harcadigin kaloriden az ise de kilo verirsin.Diyelim ki bazal metabolizmamız 1500 kalori olsun. Günlük hareketle de 500 kalori harcamış olalım. Böylece günde 2 bin kalori yakmış olalım. Eğer günde 2 bin kalori yakan bir kişi olarak, bin kalorilik bir diyet yaparsak, bir haftada 7000 kaloriyi eksi kalori hanesinde toplayarak 1 kilo veririz. Tersine, her gün yaktığımız kaloriden 1000 kalori fazla alırsak bir haftada artı kalori hanesine 7000 kalori toplayarak 1 kilo alırız.�.Yawrukush dgrumu bu kaptanim ?
canim misafirliklerde kacamaklara dikkat et:)Kızlar motivasyonu düşürmek yok. Ben ne zaman eve çok tikilsam bu yemeye sari yorum. O yüzden artık misafir agirlayip misafir olasim var. Böyle daha iyi oluyor. Cuma günü tartı yüzümü güldürecek insallah. Azıcık hava alıp size iyi gelecek insanlarla görüşün. Havanız değişsin. Ama harekete geçmek en önemlisi. Bazen Temizlik bile yapmak iyi gelebilir .
biz iyiyiz Haticecim sen nasilsin?selam kizlar nasilsiniz ben ugrayamiyorum sIK SIk su haftayi bi atlatayim insallah
menunde, egzersiz ve suyunda guzel canim, tebrikler :)İyi aksamlsrr kızlar. bugün gün boyu temizlik yaptim. ayrıca koşu bandında 45 dakika yürüdüm 2.5 litre su içtim şimdide yeşil çay iciyorum
canim bence sen bir kan testi yaptir sonucuna gore hamilelik yoksa, yeniden diyetine asilirsin.Yawrukush canım ya bu aralar hiç diyet modunda değilim beni iznemi ayırsan çok iyi olur benim için kendimi toplamam gerek sporda yapamıyorum regl olamadım diye
cikti mi kuzucugun disi canim?Teşekkürler canım aynı ya huysuzluk devam
İyiyim canım sağol sen nasılsın bebiş nasıl :)
gozunaydin canim.Merhaba herkese, bugün baskülüm geldi ok mutluyum ve şoktayım. Takıma dönmeye %50 yaklaştım, kayınvalidemin işi de belli olsun %100 hazır olacağım inşallahKızlar birşey soracağım size, ben regl oldum bugün, şişinlik oluyor ya bu dönem genelde regl bitince mi şişkinlik geçer yoksa yarından itibaren inmeye başlar mı vücudum? Bir de bu dönem tartılırsanız kilonuzdan ne kadar düşürüyorsunuz ve düşürüyor musunuz?
cok gecmis olsun, ayni zamanda bebeisiniz hayirli olsun kuzum:)İyi akşamlar gülüm. Ölümden döndümerhaba gebelik zehirlenme si oldu yoğun bakimda kaldım günlerce bugün çıktım hastaneden
uzulme gulum, ikinizde iyisiniz ya muhim olan bu..Vücudum berbat halde delik deşik.kuzum da küvez de kaldı günlerce
canim sen kendi vucuduna uygun diyeti kendin rahatlikla bulabilirsin..15 Kasım menüm
sabah 7:30
1haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir iki ince dilim ekmek salatalık domates bir çay bardağı süt şekersiz çay bir kaşık limonlu zencefilli bal
öğlen 12:30
dört kaşık türlü üç kaşık yoğurt bir kibrit kutusu peynir bir ya da iki ince dilim ekmek salatalık domates
saat 15:30 ikindi ara
1 elma bir çay bardağı süt iki ya da üç kaşık pirinç pilavı çok az ceviz fındık minik bir parça cevizli sucuk yani tatlı iki yemek kaşıına yakın kuru üzüm gözüm karardığı için bu öğünde biraz fazla yedim
akşam 19 civarı
üç veya dört kaşık pilav bir köfte kadar et bir ince dilim ekmek bir su bardağı ayran İki mandalina
Su
2 litre
Egzersiz
Yok çünkü sular yoktu
16 Kasım menüm
saat 12:40
1 haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir bir dilim ekmek bir zeytin şekersiz çay biraz ceviz
saat 15:00 suları
bir yemek kaşıı gelir kuru üzüm üç yemek kaşıı yoğurt
saat 19:00 suları akşam yemeği
dört kaşık ciğer sote bir ince dilim ekmek Şekersiz çay Üç kaşık süzme yoğurt
Saat 23.30
Bir yemek kaşıına yakın kuru üzüm bir su bardağı süt
Su
2 litreye yakın olacak
Egzersiz
Yok çünkü bugün de elektrik yoktu hava soğuktu
Bu arada kızlar diyetisyenin verdiği diyeti bırakmaya karar verdim çünkü kendimi çok halsiz hissetmeme sebep oldu kendi diyetimi uygulayacağım d vitamini eksik olduğu için de süt ve yoğurt miktarını arttırıcam
@AKovser nasılsın cnm görüşmeyeli yine aynı gruptayız
@naneli_sekerim merhaba pınar ben grubu takip edemedim kendini tanıtabilir misin
Yawrukush iyiyim elhamdülillah sen nasılsın şimdi bizimle son haftan mı yani
sen gidince kim kaptan olacak? Seni çok özlücem seni çok sevmiştim ben
bu arada geçenki yürüyüşü kendimi halsiz hissettiğim için yapmamıştım demir eksikliği ve d vitamini eksikliğinden olsa gerek ama bugün daha iyiyim
![]()
insallah yarin ki sinavinda guzel gecer canim benim..Sağolasın kuzum yarın son sınava gircem
Takıma da gelemedim. Ama bu hafta eksideyim yediklerime dikkat ettim:)
Senin dediğin gibi limonlu havuç ve salata gerçekten muhteşem açlığa yatıştırıyo..
gunaydin canim, gunun guzel gecsin:)Günaydın hanımlarasya_01 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamanda..
cok sagol canim benim :)Ben de okudum sonuna kadar :)
Canim benim Allah yardimcin olsun ben okurken yoruldum ya hem hamilesin hem oglusun kücük bide okul isleri.. Rabbim yardimcin olsun kuzucuk..
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | ODUL ![]() | - | ||||
| haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
| elifimsuyum | - | - | - | - | - | - | |
| naneli_sekerim | - | - | - | - | - | - | |
| gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | - | |
| tiffany20 | - | ![]() | - | - | - | - | |
| Burcak41 | ODUL ![]() | - | - | - | |||
| AKovser | ODUL ![]() | MUAF ![]() | MUAF | - | - | ||
| KarKralicesi | ODUL 10 DK Y | ![]() | ![]() | - | - | ||
| belindamm | - | 250IA ![]() | - | - | - | - | |
| Alya008 | ODUL 10DK Y | ![]() | ![]() | - | |||