• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

GILGAMIS DESTANI VOL 1500

Selamlar canlar,
Bugun nasil zor bir gun gecirdim,bakin anlatayim.:KK43:
Kahvalti ettik Akinla sabah, annemle gorustum, sonra 2 arkadasimla universitenin ana kampusunde bulustuk.
Bu somestir doneminden itibaren ders almak istiyorum biliyorsunuz.:kahve:
Arkadaslarimdan biri hali hazirda okulun ogrencisi , digeride benim gibi ders alacak.
Akinida okula yollamadim cikista almaya yetisemem diye.
Adresi telefona girdim sehrin o tarafinada ilk kez gidiyorum hayatimda.:KK55:
Allahim navigasyon bugun sapitmis, defalarca kayboldum, 45dklik yolu 1.30 saatte gittim.:olamaz:
Akin durmaz arabada, basimi sisirdi, agladi, cigliklar atti.:bicak:
Sonra kenara cektim arabayi ve aradim arkadaslarimi ben vazgectim gelmiyorum diye, gelip aldilar beni.:kızgın:
Artik arabada oturmaktan agrimayan yerim kalmamisti.:KK34:
Okula gittik once okul kaydi yapiliyor, sonra sinavlara girmenizi istiyorlar, en sonda ders kaydi.:ukala:
Ben hemen sirami alip , online kayit yapmaya basladim, Akin durmaz, okulun icinde oradan oraya kosturuyor.
Arkadasiminda bir oglu var Akinla ikisi cildirdilar.:sinirli:
2 arkadasim 2 cocugu zaptedemediler ki edilecek gibi degil.:KK42:
Herkes bize bakiyor ogrenci islerinde, cocugu olan arkadasimda hamile, diyorlardir ki bu cocuklu, hamilelerin ne isi var okulda.:KK57::KK57:
Yok kayiti yapamadik, cocuklar durmadi, dedik gidelim yemek yiyelim, acikti cocuklar,sakinlessinler tekrar donelim.
Yemek yemeye gitti, 2si birbiriyle didisiyorlar surekli, oyuncaklari paylasamiyorlar, restoranda cigliklar, aglamalar..:KK20:
Bir ara kosar adimlarla disari cikip, yoldan gecen bir arabanin altina kendimi atayim dedim, ancak huzura kavusurum.
Telefondan cizgi film actik ondanda kavga cikti hey Allahim..:KK57:
Zar zor yemekleri agzimiza tikmak suretiyle restorandan kactik, muhtemelen bizi bir daha gitsek iceri almazlar.:mapus:
O semtte yasasam mimlenmistik coktan.
Okula donduk, telefonumun sarji cok az , navigasyonla o kadar cok harcadim ki..
Hamile olan arkadasim okul kaydini yaptirdi gerisini sonra hallederim dedi evine dondu.
Benim evime o kadar uzakki bu kampus, dogurdum doguracagim bugun halletmem sart tum isleri.:KK53:
Online formu doldurmaya basladim, Akina arkadasim bakiyor, kendisinin cocugu yok ,zaten istemiyordu, bundan sonrada isteyecegini sanmam.:olamaz:
Akin durmuyor arada ben kalkiyorum , o dolduruyor formu..
5 sayfa doldurduk, geri donelim diye geri tusuna bastik gitti butun bilgiler.:mad:
Allahim bu nasil bir gundur..
Tekrar bastan bir daha doldurduk bu sefer vergi formlarinda hata yaptim hooop gitti tum bilgiler, bir daha bastan.:kızgın:
O esnadada kafami duvarlara vursamda parcalasam ne guzel olur diye dusundum ciddi ciddi.:sinirli:
Sanirim toplam 4 kez bastan doldurduk belgeleri.:oha:
Sira bana geldi, kosa kosa gidiyorum bankoya, Akin arkadasimla kaldi.
Kah arabalari firlatiyor, merdivenlerden asagiya top atiyor, arkadasimin yuzu kizardi fenalik gecirecek, bu kadar doz Akin kizi hastanelik edecekti.:işsiz:
Benim bir goz onlarda, bir goz gorevlide, kafam corba, beynimin pekmezi akmis, ohh ekmege ban yee.
Dedim kardes kayit yapcam, dedi sen daha once dil kursumuza gitmissin.( 6 yil once gitmistim.)
Dediki bu doldurdugun belgeler yanlis olmus tamamen..:skandal:
Tutmayin uleyyyn bu adami oldurecegim ben, yahu ben nereden bileyim bunu, bir uyarsaydiniz ya.:bicak:
Yarim saat gitti, ustleriyle konustu, ne yapacaguk, ne edeceguk, biraksinlar beni suraya ruhumu teslim edeyim:ruh:.
Saat olmus aksamin 6si, birazdan kapaniyor okul.:KK17:
Yahu herkes gitti bir biz kaldik, dediler toefl sinavina girecek misiniz girmeyecek misiniz bilemiyoruz.:KK57:
Dil kursundan mezun olmussunuz, dedim farketmez gireyim kardes, gidip gun alayim.
Dediler belki gerek yoktur, bosa para yatirmayin, birak Allah askina yatiracagim ben parayi, gireyim iste sinava.
Yok annem babam, sen gitde yoneticimizle konus dedi.:KK11:
Sira almam gerek, alayim, robota dondum zaten, sira alcam bilgisayar kapandi.:KK57:
Dedim kapandi bilgisayar, bana buyucu edasiyla bakiyorlar, nasil olur diye, yahu oldu iste, nihayetinde bilgisayar.
Akinli kisimlari es geciyorum , hafizamdan silmisim.:KK43:
Zar zor sira aldim, benden baskada kimse yok neden sira aldim bilmiyorum.
Gittim zenci bir amcanin yanina, dedim bunlar beni okula kaydetmiyor, okuycaam ben, adam olcam.
Dedi sen transkriptlerini getir, belki sayacagimiz dersler olur, dedim doguracagim bosversek onlari , saymayalim, ben hepsini alayim, yok diyor, sen yarin onlari getir.:mad:
Birde bana bir adres verdi kampusun icinde, git onlarla da gorus , sen ingilizce kursuna gitmissin 6 yil evvel ,tamamlamissin kurlari, acaba sinava girecek misin?:KK42:
Acaba girebilecek miyim sinava, yahu doguracagim, giremeyecegim bu gidisle.
Ne zalimsiniz arkadas...
Akinla tuvalete gittik, yolumuz uzun, oglum cisini yap, elindeki topu bir firlatti, top gitti asagidan diger tuvaletin oraya.
Allahim ne renkli hayatimiz var, klozete basket atiyor cocugum alkiiiisssss..:KK9:
Basladi aglamaya topum gitti ,topum gitti..
Oda bir sey mi yavrucugum benim 1 damla olan aklim gitti tum gundur.
Yollara dustuk, eve gidecegiz, sarjim %9 Akin uyudu uyuyacak, hem yol bulmaya calisiyorum, hem masal anlatiyorum, bir yanim navigasyon, bir yanim alo masal hatti.:confused:
Evin yoluna girdik, cizgi film actimda kaza maza yapmaktan kurtuldum.:KK43:
Uyumasin diye arabanin icindeki isiklarida actim, ohh disko disko partizani..:halay:
Eve geldik saat 7.15te ama gerisini ne siz sorun ne ben soyleyeyim..:işsiz:
Yani iste boyle birgun gecirdik aa dostlar, buraya kadar okumamissinizdir heralde..
Akin uyudu, kahvalti candir karnimi doyurdum, yarin doktor randevum var.:110:
Yarinda bugunden farkli olmayacak..
Halinize sukredin aa dostlar, beterin Ozge'si var, Akin'i var, bitmek bilmeyen yorgunlugu var, var oglu var....:confused:
Hurmetler efenim...Gununuz aydin olsun..:KK200:

Sözün bittiği yerdeyim canım, ne diyeceğimi bilemedim :silah:
Allah sana nasıl bir sabır vermişşş..

günaydın bitanelerim , regl başladı amaaaaa inanamıyorum ...
geçen cuma 76.5 mişim
bu cuma 75.5 :KK70: abboooooo
Kız bütün dengemi şaşırttın, cuma zannettim bugünü :skandal:
Ama sonuç süperr :KK9:

Dahlia_ Dahlia_ faitimem sen nasılsın,alerjin ne durumda , var mı bir derdin sıkıntın anlat bitanem

Çok şükür bugün iyiyim.
Gece aniden kötüleştim, ne olduğunu anlamadım :KK57:
Başım dönüyor, midem bulanıyor ve s.. kanepede kaldım bir süre, yatağa zor attım kendimi..

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira
tiffany20 tiffany20 arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden Ebush_354 Ebush_354 yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük
B Burcak41 'e gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden Z zeynebim111 i de
tebrik ediyoruz.
82c90664f771.gif

Basarilarinizin devamini dileriz :KK5:

evet oleymis kaptanim ben arastrdim bayagi ama ben bayagi hareketsizim olmassa testini mi yapsam . hic halsizlik falan hissetmiorum cok guzel bi diyet . diyet diyetlerde enerjim bitiodu
Nette listeler var edam 1400 kalorilik bulup uygula ama spor şart
Önce ki çalıştığım hastanede egzersiz uzmanı vardı kilo vermek için 14000-15000 adım atılması gerekiyor demişti ama daha az adım sayısı ve jamping Jack ip atlama falan iyi kilo verdiriyor.

Nette listeler var edam 1400 kalorilik bulup uygula ama spor şart
Önce ki çalıştığım hastanede egzersiz uzmanı vardı kilo vermek için 14000-15000 adım atılması gerekiyor demişti ama daha az adım sayısı ve jamping Jack ip atlama falan iyi kilo verdiriyor.
hmmm ip atlama diosun bi kac kilo daha verimde ole insalalh canm inan hala nefes bile alamiorum su diger haftayida bitireim . ilk yarim saatlik leslieye baslicam . daha sonra ufaktan diger egzersizlere tek tek baslicam ama suan vucut olarak hazir degilim . canim liste belirlemiorum herseyden yiyorum tabi tatli abur cubur yemiorum mesela sabah sekerli cay icmiorum onun yerine 2 catal recel yiyorum canim dgrumudur . belli listeye de gidemem ben cunku habire et buftek balik bulamam . bide kendimi sartladimmi cok skilyrm ve diyeti birakiorum bole iyiyim :)

Menüm

Sabah
3 kuru kayısı
peynir
2 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay

Öğlen
Haşlama et
1 dilim ekmek

Ara
3 kuru kayısı
1 fincan yeşilçay

Akşam
Et kavurma
domates, salatalık

3-4 fincan çay
Su 1 litre

Spor - Yarım saat yürüyüş

@gulpinargul
@naneli_sekerim
canım menun cok guzel afıyet olsun ama su bıraz az olmus ;)

Herkese merhaba kizlar
Sabah tartımi elimden düşürdüm . Tuzla buz oldu resmen :KK61::KK61::KK61:
Yarın nasıl tartılacam bennn:KK43::KK43:
İnşallah hemen yenisini alabilirim . eşim akşam markete bi bakalım varsa alırız dedi . ama yoktur bence

Kötü olmuş :(
İnşaAllah vardır markette..
Eczane falan yok mu gidip tartılasın ?

Back
X