• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim akşam misafirim gelecek kızlar biraz ortalığı süpürüp sildik akşamdan börek ve tatlı yaptım şimdi katlancak çamaşırları halledicem esimide pazara gönderdim o gelene kadar yemek yapayım. Yarın nöbetçiyim 24 st. Bi yandanda boğazım acıyor zencefilli bal yaptım yedim iki kaşık sirkeyle gargara yaptım şimdi bi kahve molası verdim. Gelirim yine.

Screenshot_20161126-144713.webp

Takip etmek isterseniz güzel bir sayfa

Ne buldum ki yemeğe:KK70:

Benim akşam misafirim gelecek kızlar biraz ortalığı süpürüp sildik akşamdan börek ve tatlı yaptım şimdi katlancak çamaşırları halledicem esimide pazara gönderdim o gelene kadar yemek yapayım. Yarın nöbetçiyim 24 st. Bi yandanda boğazım acıyor zencefilli bal yaptım yedim iki kaşık sirkeyle gargara yaptım şimdi bi kahve molası verdim. Gelirim yine.

Kolay gelsin ablacım :)

kolay gelsin canım

Teşekkür ederim canım benim :)

Kızçe bu hangi uygulama ;)
gitsin kalorilerrrrrrr :KK53:

valla odaklandım artık cok şükür. uzun süre cok bocaladım:KK53:

hoşgeldin canım. ne sınavı o_O

sorma canım:KK70::KK70:
garson ısrarla yersiniz falan diyo. valla antepli olarak kebab yeterince yedim dedim :KK70:
Tebrikler kuzum iyice odaklan azmin daim olsun ♥ aöf sosyoloji kuzum

kaçamagımı akşama yapıyorum.
fırında tahin helvası :KK22:
balıgın arkasından helva olmazsa olmazımız olmaya başladı:ıslık:
He helva yemesek balık öldüğünü anlamıyormuş ya :KK70::KK70:

Dünkü menüm

Sabah
Sütlü tarçınlı yulaf ezmesi

Öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt

Ara 1 elma

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 ızgara köfte
Yoğurt

Ödül olarak da ince bir dilim kabak tatlısı :dondurma:

Su 3 lt spor 2 mile leslie
Canım menü sporun gayet Güzel olmuş :KK68:
Kizlar cok ozur dileriim :KK43:
Ilgisizmis gibi listeye geciceksem kaldirabilirsiniz adimi ama ilgisizlikle alakasi yok.. cok dalginim bu ara dun butun gun hastanedeydim ben.. ve erken regl oldum bu hafta regliyim hafta boyunca ve beni cok etkiledi bu sefer surekli bi bas donmesi var.dunki yogunlugumdan da ben bugunu cuma saniyorum ozellikle bekliyorum bide bugun olsun diye.. :/
Neyse cok uzatmama gerek yok listeler paylasilmis zaten.. regl olmama ragmen eksideydim halbuki bu hafta da..
78.6 dan 78.1 zaten dun sabah tartilmistim.. neyse dedigim gibi karar sizin :)
Yawrukush Yawrukush gogo2405 gogo2405 Dahlia_ Dahlia_
Gülüm geçmiş olsun herşey yolundadır umarım şimdi nasılsın :KK74:

Kızlar napıyosunuz bakim:)))
Iyiyim Fikriyem sen nasilsin kızın nasıl :halay:

oooo tunaydinlar yeni mi kalktinn ven sabah 8de yuruyuse ciktimmm hihhh siz uyuyun :63:
Maşallah edam gayet güzel gidiyorsun Fikriye de kıskansın ancak :KK70::KK70:
Hayırlı günler canlar..
Keyifli haftasonları :)
Bugün bayağı işim var, sabahtan beri anca gelebildim, size bakıp işimin başına döneceğim hemen :)
Akşam burda olursanız muhabbet ederiz:KK49:
Kuzum saat versene kızzzz ben geldiğimde
Kimse olmuyo :confused:
Kolaylıklar diliyorum ablacim baya yorulmuşsun geçmiş olsun dikkat et kendine ♥
Hayırlı akşamlar kızlar menüm
Sabah 1 kase nesfit
Ara
1elma
Akşam
Kurufasulye-pilav 1 bardak ayran
2litte su yarım saat yuruyus[/QUOTE
Kuzum Öğlen nerde öğün atlamamaya çalış ;)

Bugunkü menüm
Sabah
1 tost
Çay
Domates

Öğlen
Taze fasulye 2yk
3yk yoğurt
Akşam
1parća haşlanmış et
1 mandalina
Su:1.5 litre
Spor:yok:KK43:((
Dahlia_ Dahlia_
Gülüm Menün gayet olmuş bi spor eksik ♥
İyi akşamlar canlar :)
Nasılsınız, napıyorsunuzzz ?
Iyiyim Fatimem sen nasilsin kız arada askerinin gelmesine kaç gün kalmış bakıyordum kaldırmışsın :cool::ukala:

Kızçe bu hangi uygulama :KK66:

Tebrikler kuzum iyice odaklan azmin daim olsun ♥ aöf sosyoloji kuzum

He helva yemesek balık öldüğünü anlamıyormuş ya :KK70::KK70:

Canım menü sporun gayet Güzel olmuş :KK68:

Gülüm geçmiş olsun herşey yolundadır umarım şimdi nasılsın :KK74:

Iyiyim Fikriyem sen nasilsin kızın nasıl :halay:

Maşallah edam gayet güzel gidiyorsun Fikriye de kıskansın ancak :KK70::KK70:

Kuzum saat versene kızzzz ben geldiğimde
Kimse olmuyo :confused:

Kolaylıklar diliyorum ablacim baya yorulmuşsun geçmiş olsun dikkat et kendine ♥

Ne bileyim kuzum, bilsem saat yazardım :))

Sabah pişmiş yumurta yedim iki dilim gelir ekmek kayısı form çayı ondan sonra sınava gittim sonra aparatif tabağa yedim içinde patates soğan sigara böreği vardı çok büyük değil de ideal boydaydı çay içtim yanında sonra eve geldim evde menemen yedim dört kaçık bir dilim ekmek yedim yanında Sonra aradan birkaç saat geçmiş olmalı dört kaşık kuru fasülye yedim yanında ekmek yemedim salatalık domates yedim biraz marul yedim bir tane de küçücük bir şey yeşil soğan yedim sonrasında açık çay içtim yemeğin yanında çay içmek demir emilimini azaltıyormuş kandaki demir emilimini o yüzden ben de artık dikkat ediyorum ondan sonra ne kadar su içtim Bir buçuk litre yakın and geçmişimdir onun haricinde atak geçirdim evrede kuru incir ve kaju saymadan baya bir yedim canımın istediği kadar Ama bitirmedim paket tabii ki durabildim bir yerde şimdi de uyuyacam ha bir de bugün bayağı bir yürüdüm sınavı olacağım okula gidip gidebilmek için daha sonrasında sınavı arasında bir sabah sınavım vardı bir öğleden sonra ikisinin arasında da bir yerlere gidip geldim yürüdüm yani öyle yürümüş oldum bu asil eyle de neyse kızlar hayırlı akşamlarbundan sonra böyle günlük gibi anlatacağım önceden daha sistemli yazmaya çalışıyordum öyle olmuyor ilk günlerde de günlük gibi yazıyordum o zaman daha rahat oluyordun bu metodu devam günlük gibi menü yazmak daha mantıklı geldi şimdi bana böyle daha kolayıma geliyor ne zından hayırlı geceler görüşmek üzere

M M_atruska Ebush_354 Ebush_354
Kızlar siz de menilerini de beni etiketleyerek yazılan 28 Kasım'a kadar menü yorum arkadaşıymışız birbirimize yorum yapalım ben grubu çok takip edemiyorum yoğunluktan dolayı o yüzden etiketlerden bakarım ;)

Dahlia_ Dahlia_ Nasıl Sın canım ;)

Back
X