• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Suyu artirsan süper olacak canım

Süpersin bebeğim

Gayet güzel olmuş.

Menun güzel su ve sporda iyi.

Lezzetli olur sen yinede fazla yeme ama.

Ödülü beğendim hafif olmuş.

Seni önceki hafta listeye almıştık canım artık 2 ay izin kullanamazsın haftaya bildirim yaparsan ortalamani ikiye bolecegiz üst üste 3 hafta bildirim yapmazsan diskalifiye oluyorsun ve tekrar yarışmalara katilamıyorsun. Devam edip etmemek senin kararın. Tart düşün bize haber ver gülüm.

Canım benim sağolasın ama yine bu kadar sert yazismayalim olurmu. :KK74:

Ben takimda olmak istemesem zaten bastan girmezdim dusunecegim bisey yok yani kalip kalmamak adina.. neden yazamadigimi da acikladim bana gore gecerli bi sebep tüm gun hastanede olmam ve dalgin olmam..cikmam gerekiyosa kurallara gore cikarabilirsiniz degilse de devam ediyorum zaten sorun yok :)

Seni kıskandım olamaz mıı :p:halay:
Sana özel yarın adım yarışması yapalım, hazır yürüyorsunn :p:p

Tebrik ederim İremcim :KK9:

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..
Gerekenleri Gonca ablam yazmış zaten..

Sagol canim tesekkur ederim..

Kızçe bu hangi uygulama :KK66:

Tebrikler kuzum iyice odaklan azmin daim olsun ♥ aöf sosyoloji kuzum

He helva yemesek balık öldüğünü anlamıyormuş ya :KK70::KK70:

Canım menü sporun gayet Güzel olmuş :KK68:

Gülüm geçmiş olsun herşey yolundadır umarım şimdi nasılsın :KK74:

Iyiyim Fikriyem sen nasilsin kızın nasıl :halay:

Maşallah edam gayet güzel gidiyorsun Fikriye de kıskansın ancak :KK70::KK70:

Kuzum saat versene kızzzz ben geldiğimde
Kimse olmuyo :confused:

Kolaylıklar diliyorum ablacim baya yorulmuşsun geçmiş olsun dikkat et kendine ♥

Sagol canim iyiyim :)♡

fikriye kim kiz fatime olmasin o :D canim unlu adimsayar s heart mi ne :)

Cok iyi dusunmussun canim askerin gelmeden biraz daha gider kilolar:)

Canim sen lohusasin benimde ilk dogumumda en buyuk hatam misafirleri agirlayacagim, mutlu edecegim diye kendi istirahatimi, bebegimi ihmal ediyordum ister istemez.
Esine rica et uygun fiyatli bir pastaneden 1cesit tatli, 1 cesit tuzlu alsin sende bir salata yap cay demle.bu kadari yeter gulum.
4 basi mahmur sofrada hazirlasan nasilsa yaranamayacaksin.Yorma, yorma, yorma kendini..
Ben iyiyim gulum 39 hafta olmak uzere bebis ne zaman gelirse bekliyoruz.
Eşimde öyle dedi pastane den hazır Alıp getirdi bugün pestilim çıktı resim en.o kadar kalabalık gelmişti ki çocuklar la 16 kişiler di.KV min densizligi toparlayıp gelmiş hepsini.çocuk emmiyor ne yapım canım gidiyor ama emmiyor küvez de biberon a alışmış onu dili ne doladilar bir ara cirigimdan çıktım lafını yediler sütunlar. Allah için benden daha fazla kim isteyebilir emmesi ni ama naptiysam tutmuyor sutum kesiliyor suan.seninde Az kalmış gülüm Rabbim sagsaglim bağışlasın evladını sana inşallah

asya_01 asya_01 valla asyacim hic mecbur degilsin hatta herkesin sana hizmet etmesi lazim . cocugundan degerli hic kimse yok sakin ole seylere dalip cocugu birakma kimseye canm bosver
Vallahi gülüm gözüm un önünden ayirmadim uzaktan baktir dim.küvez de kaldı zaten yavrum günler ce enfeksiyon dan koruyor um.elimden geldiğince.yorulmaya yoruldum hısım çıktı çok kalabalık ti lar.

Eşimde öyle dedi pastane den hazır Alıp getirdi bugün pestilim çıktı resim en.o kadar kalabalık gelmişti ki çocuklar la 16 kişiler di.KV min densizligi toparlayıp gelmiş hepsini.çocuk emmiyor ne yapım canım gidiyor ama emmiyor küvez de biberon a alışmış onu dili ne doladilar bir ara cirigimdan çıktım lafını yediler sütunlar. Allah için benden daha fazla kim isteyebilir emmesi ni ama naptiysam tutmuyor sutum kesiliyor suan.seninde Az kalmış gülüm Rabbim sagsaglim bağışlasın evladını sana inşallah
canim bende ayni seyi yasadim sezeryan oldum ilk mama yedi sonra memeye alistrdim . memeye alisti tam . yogun bakima yatirdik. tekrar biberonla sutumu verdik . sonra tekrardan memeye alistrdim . surumden sariligi yukseldi. 10 gun memeyi kestik . mama yedi. bu sefer gene memeye alistrdim . dusun ne kadar zorluk cektim. ama cocuk cırlayana kadar zorla soktum agzina mecbur yapcak bisi yok ole yada bole onu emecek . ugrasicaksin canm yorulmak nedir bilmicen . isi birak artik cocugumu nasil emziririm telasina kapil . bulasiklar küflensin birak . etraf toz toprak olsun birak. allah askina canim cocugu gerekirse aglata aglata yap . mutlaka alisir sen pes ediosun buyuk ihtimal memeyi almayinca . milleti doyurcam die ugrastigin kadar butun gun cocugun agzina tiksaydin memeyi inan olki alisir di. alismayan bebek yok tatlim salla milleti artik

Vallahi gülüm gözüm un önünden ayirmadim uzaktan baktir dim.küvez de kaldı zaten yavrum günler ce enfeksiyon dan koruyor um.elimden geldiğince.yorulmaya yoruldum hısım çıktı çok kalabalık ti lar.
ben senin yerinde olcam firtina estirirmdim hatta benzer seyler yasadim estirdimde herkesi kovdum evden .ne sikintilar cekiom o an zaten . drdim herkes evine gitsen ben cocuhuma bakarim kendim yikarim . herkes evine dedim . cocugumdan muhim kimse yok kimse k.bakmasin . valla gittiler daha rahat ettim ya

canim bende ayni seyi yasadim sezeryan oldum ilk mama yedi sonra memeye alistrdim . memeye alisti tam . yogun bakima yatirdik. tekrar biberonla sutumu verdik . sonra tekrardan memeye alistrdim . surumden sariligi yukseldi. 10 gun memeyi kestik . mama yedi. bu sefer gene memeye alistrdim . dusun ne kadar zorluk cektim. ama cocuk cırlayana kadar zorla soktum agzina mecbur yapcak bisi yok ole yada bole onu emecek . ugrasicaksin canm yorulmak nedir bilmicen . isi birak artik cocugumu nasil emziririm telasina kapil . bulasiklar küflensin birak . etraf toz toprak olsun birak. allah askina canim cocugu gerekirse aglata aglata yap . mutlaka alisir sen pes ediosun buyuk ihtimal memeyi almayinca . milleti doyurcam die ugrastigin kadar butun gun cocugun agzina tiksaydin memeyi inan olki alisir di. alismayan bebek yok tatlim salla milleti artik
Millet umurumda değil gülüm ya catliyor ama emmiyor :KK43:

ben senin yerinde olcam firtina estirirmdim hatta benzer seyler yasadim estirdimde herkesi kovdum evden .ne sikintilar cekiom o an zaten . drdim herkes evine gitsen ben cocuhuma bakarim kendim yikarim . herkes evine dedim . cocugumdan muhim kimse yok kimse k.bakmasin . valla gittiler daha rahat ettim ya
:KK19:ay süper sin ya.:halay:yok gulum eşimin hatrına sabrettim mecbur

Hayırlı akşamlar kızlar menüm
Sabah 1 kase nesfit
Ara
1elma
Akşam
Kurufasulye-pilav 1 bardak ayran
2litte su yarım saat yuruyus
Az yemişsin canım.
Bugunkü menüm
Sabah
1 tost
Çay
Domates

Öğlen
Taze fasulye 2yk
3yk yoğurt
Akşam
1parća haşlanmış et
1 mandalina
Su:1.5 litre
Spor:yok:KK43:((
Dahlia_ Dahlia_
Seninde az olmuş.
Ne buldum ki yemeğe:KK70:

Kolay gelsin ablacım :)

Teşekkür ederim canım benim :)
Sağol canım.

Sağolasın canım.
Ben takimda olmak istemesem zaten bastan girmezdim dusunecegim bisey yok yani kalip kalmamak adina.. neden yazamadigimi da acikladim bana gore gecerli bi sebep tüm gun hastanede olmam ve dalgin olmam..cikmam gerekiyosa kurallara gore cikarabilirsiniz degilse de devam ediyorum zaten sorun yok :)

Sagol canim tesekkur ederim..

Sagol canim iyiyim :)♡
Listede olduğun için cuma günleri kilo bildirmeye özen göstermelisin canım. Eğer cuma bildiremezseniz perşembe de bildirebilirsiniz herkes için geçerli bu.
Bugunki menum
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Sekersiz cay
1 dilim tam bugday ekmegi
Öğle yok
Aksam
1 kase corba
2 kasık bulgur pilavı
3-4 dilim patates firinda
Yarım kase yogurt
Su
2 litre
Spor
10100 adım

Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405 Yawrukush Yawrukush
Menü ve spor güzel.
fikriye kim kiz fatime olmasin o :KK70: canim unlu adimsayar s heart mi ne :)
Fikriye alya008 in ismi.

Hayırlı geceler kızlar..
Delirtti bu site beni, giremiyorum arkadaş, kaç dakikadır bekliyorum yarım saati geçmiştir belki de..
Denemediğim tarayıcı kalmadı bilgisayarda..
Site tamamen açıldıktan sonra sorun yok da açılmıyor ki bitürlü..
Bütün hevesimi kaçırdı resmen.. :(
Güya erkenden adım yarışmasını duyuracaktım, giremedim ki..

Sabah pişmiş yumurta yedim iki dilim gelir ekmek kayısı form çayı ondan sonra sınava gittim sonra aparatif tabağa yedim içinde patates soğan sigara böreği vardı çok büyük değil de ideal boydaydı çay içtim yanında sonra eve geldim evde menemen yedim dört kaçık bir dilim ekmek yedim yanında Sonra aradan birkaç saat geçmiş olmalı dört kaşık kuru fasülye yedim yanında ekmek yemedim salatalık domates yedim biraz marul yedim bir tane de küçücük bir şey yeşil soğan yedim sonrasında açık çay içtim yemeğin yanında çay içmek demir emilimini azaltıyormuş kandaki demir emilimini o yüzden ben de artık dikkat ediyorum ondan sonra ne kadar su içtim Bir buçuk litre yakın and geçmişimdir onun haricinde atak geçirdim evrede kuru incir ve kaju saymadan baya bir yedim canımın istediği kadar Ama bitirmedim paket tabii ki durabildim bir yerde şimdi de uyuyacam ha bir de bugün bayağı bir yürüdüm sınavı olacağım okula gidip gidebilmek için daha sonrasında sınavı arasında bir sabah sınavım vardı bir öğleden sonra ikisinin arasında da bir yerlere gidip geldim yürüdüm yani öyle yürümüş oldum bu asil eyle de neyse kızlar hayırlı akşamlarbundan sonra böyle günlük gibi anlatacağım önceden daha sistemli yazmaya çalışıyordum öyle olmuyor ilk günlerde de günlük gibi yazıyordum o zaman daha rahat oluyordun bu metodu devam günlük gibi menü yazmak daha mantıklı geldi şimdi bana böyle daha kolayıma geliyor ne zından hayırlı geceler görüşmek üzere

@Saadetim33 Ebush_354 Ebush_354
Kızlar siz de menilerini de beni etiketleyerek yazılan 28 Kasım'a kadar menü yorum arkadaşıymışız birbirimize yorum yapalım ben grubu çok takip edemiyorum yoğunluktan dolayı o yüzden etiketlerden bakarım :KK66:

Dahlia_ Dahlia_ Nasıl Sın canım :KK66:

Sağol canım iyiyim :)
Ama böyle yazman biraz yorucu olur okumak için :)
Bizi de düşün biraz, ben mesela sonuna geldiğimde arada ne yediğini unuttum bile :)

:duduk: *** YARIŞMA *** :duduk:

Canlar yarın adım yarışması yapıyoruz..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Kolay gelsin, bol ter atmalar :KK49:
huhuuuuu hodri meydan :halay:
Az yemişsin canım.

Seninde az olmuş.

Sağol canım.

Sağolasın canım.

Listede olduğun için cuma günleri kilo bildirmeye özen göstermelisin canım. Eğer cuma bildiremezseniz perşembe de bildirebilirsiniz herkes için geçerli bu.

Menü ve spor güzel.

Fikriye alya008 in ismi.
fikriyemi adini bak sen bende alya diom ses etmio :63:

Günaydın tatlım mutlu hafta sonları :KK36:

Günaydın canımm :21:

Harikasın gerçekten de tebrikler canim :KK5:

Bence meyveyi akşama bırakma canım gündüz tüketmek en iyisi Hoppa

Menü güzelmiş canım ama akşam meyve suyu içme bence boşa kalori en güzeli şu içmek :KK66:
Evet canım menemeni sade yiyemedim evde de eşim için fanta vardı bir de meyve suyu daha masum olan o olduğu için onu seçtim :)

Back
X