- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 48
- 34
senide girelim artik sahalarda ole tek npayim ben ozellille seninle yarismak istiyorumGörelim yarın senii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senide girelim artik sahalarda ole tek npayim ben ozellille seninle yarismak istiyorumGörelim yarın senii![]()
senide girelim artik sahalarda ole tek npayim ben ozellille seninle yarismak istiyorum![]()
Kızlar bugün müstakbel eltimin ailesiyle tanışmaya gittik o yüzden menüm biraz karışık oldu
Sabah
Şekersiz çay
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Öğle
1 dilim ıspanaklı börek
Akşam
2 kaşık patates salatası
5 adet sarma
2 lt su
Spor yok maalesef tüm gün koşuşturmam vardı
dunde isin var bugunde isinvar yarinda ooooo sanki bizim isimiz yok kucuk cocugum var koca evde sicak yatak bahaneler bulurum sana bi suruYarın olmaz, yarın ben nerde olacağımı bile bilmiyorum
Bu hafta beni çık, işlerimi bitireyim, önümüzdeki haftadan rahatım inşaAllah, o zaman yaparız![]()
seninki bahanelerrrr hihhh. yada benden korkmus olabilirsin massallah bugun karbonhidratlardan gitmissin afiyet olsun princ ekmek borek patates seker daha bisi kalmadi zaten sekerimMenüm
Sabah
1 parça börek
Öğlen
Balık
2 dilim patates
domates
2 dilim ekmek
Akşam
1 kase pirinç çorbası
1 tane cennet hurması
5-6 fincan çay
1 küçük şeker
su 1 litre
Spor - 1 saat yürüyüş
dunde isin var bugunde isinvar yarinda ooooo sanki bizim isimiz yok kucuk cocugum var koca evde sicak yatak bahaneler bulurum sana bi suruseninki bahanelerrrr hihhh. yada benden korkmus olabilirsin
![]()
massallah bugun karbonhidratlardan gitmissin afiyet olsun princ ekmek borek patates seker daha bisi kalmadi zaten sekerim![]()

sabah
peynir
zeytin
mihlama 2 catal
2 dilim tbe
sahanda yumurta 2 tane
oglen
mandalima
saklikoy 3 parca
aksam
kuru fasulye
3 catal makarna
ve gumu atiorum
esim kendi elleriyle tavuk durum yapti
su 1 litre
spor 10000 adim 300 kcal falan
tukettigim kalori 1400
allah askina daha ne yicen . bide benim tavuguma goz diktinCanım çektiiii, yarısını bana getirseydin ya, sanki çok az yemişim bugün![]()
cikma yataktan buyut iyiceYok ben normalde boş gezenin kalfasıyım![]()
Bir kaç gün bekle işte, işimi bitireyim yaparızz, senden korkan mı varr
Benim adım saymam için illa ki yürüyüşe çıkmam şart, yani öyle evde orda burda yürüdüyümle sayamıyorum, bu günlerde de yürüyüşe çıkamam.. Annem bir sürü iş saydı yarına, yarın yataktan çıkmak istemiyorum![]()
allah askina daha ne yicen . bide benim tavuguma goz diktinsen bu isin ortasini tutturamion ya hic yemion yada tam yiyon
![]()

cikma yataktan buyut iyice
senin yuruyuse cikcagin zamnda benim esim ise baslar bu sefer ben cikamam![]()
Canim et salata bol bol yeseydin:)Günaydın mutlu sabahlar.
Dün akşam eşim ve arkadaş dışarı yemege cıktık.
Herkes kebab söyledi. ben yemicem corba yicem dedim
ısrar kıyamet. bi susun bakim. kendimi zor toparladım ısrar etmeyin bana dedim
alırsam sizinkilerden birer catal alırım dedim
garson bile diyet olmaz kebabcıda diyo. daha yeni başladım olmaz dedim
corbam geldi mis gibi ictim. salata yedim biraz.
birer catalda ciger ve et yedim
Nasil gecti Hazalim sinav?Haftasonunuz güzel geçsin güzeller nasılsınızsınavdan yeni geldim inşallah yarını da atlatırsam diyetime tam gaz devam :) tabi şuan da kaçamak yapmıyorum ama stres beni çok etkiliyor
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin?Kizlar cok ozur dileriim
Ilgisizmis gibi listeye geciceksem kaldirabilirsiniz adimi ama ilgisizlikle alakasi yok.. cok dalginim bu ara dun butun gun hastanedeydim ben.. ve erken regl oldum bu hafta regliyim hafta boyunca ve beni cok etkiledi bu sefer surekli bi bas donmesi var.dunki yogunlugumdan da ben bugunu cuma saniyorum ozellikle bekliyorum bide bugun olsun diye.. :/
Neyse cok uzatmama gerek yok listeler paylasilmis zaten.. regl olmama ragmen eksideydim halbuki bu hafta da..
78.6 dan 78.1 zaten dun sabah tartilmistim.. neyse dedigim gibi karar sizin :)
Yawrukush @gogo2405
Dahlia_
Cok yorulmussun ablam yarinda nobetinde kolayliklar diliyorum...Benim akşam misafirim gelecek kızlar biraz ortalığı süpürüp sildik akşamdan börek ve tatlı yaptım şimdi katlancak çamaşırları halledicem esimide pazara gönderdim o gelene kadar yemek yapayım. Yarın nöbetçiyim 24 st. Bi yandanda boğazım acıyor zencefilli bal yaptım yedim iki kaşık sirkeyle gargara yaptım şimdi bi kahve molası verdim. Gelirim yine.
Evet canim gelen giden bebis yok:))
Aleykum selam canım :)
Parka gidecek kadar tek parçasın demek ki![]()
Canim atak mi gecirdin, simdi iyi misin?Sabah pişmiş yumurta yedim iki dilim gelir ekmek kayısı form çayı ondan sonra sınava gittim sonra aparatif tabağa yedim içinde patates soğan sigara böreği vardı çok büyük değil de ideal boydaydı çay içtim yanında sonra eve geldim evde menemen yedim dört kaçık bir dilim ekmek yedim yanında Sonra aradan birkaç saat geçmiş olmalı dört kaşık kuru fasülye yedim yanında ekmek yemedim salatalık domates yedim biraz marul yedim bir tane de küçücük bir şey yeşil soğan yedim sonrasında açık çay içtim yemeğin yanında çay içmek demir emilimini azaltıyormuş kandaki demir emilimini o yüzden ben de artık dikkat ediyorum ondan sonra ne kadar su içtim Bir buçuk litre yakın and geçmişimdir onun haricinde atak geçirdim evrede kuru incir ve kaju saymadan baya bir yedim canımın istediği kadar Ama bitirmedim paket tabii ki durabildim bir yerde şimdi de uyuyacam ha bir de bugün bayağı bir yürüdüm sınavı olacağım okula gidip gidebilmek için daha sonrasında sınavı arasında bir sabah sınavım vardı bir öğleden sonra ikisinin arasında da bir yerlere gidip geldim yürüdüm yani öyle yürümüş oldum bu asil eyle de neyse kızlar hayırlı akşamlarbundan sonra böyle günlük gibi anlatacağım önceden daha sistemli yazmaya çalışıyordum öyle olmuyor ilk günlerde de günlük gibi yazıyordum o zaman daha rahat oluyordun bu metodu devam günlük gibi menü yazmak daha mantıklı geldi şimdi bana böyle daha kolayıma geliyor ne zından hayırlı geceler görüşmek üzere
@Saadetim33Ebush_354
Kızlar siz de menilerini de beni etiketleyerek yazılan 28 Kasım'a kadar menü yorum arkadaşıymışız birbirimize yorum yapalım ben grubu çok takip edemiyorum yoğunluktan dolayı o yüzden etiketlerden bakarım
Dahlia_ Nasıl Sın canım
![]()
Canim dogum sonrasi boyle dusuncesiz insanlar hep oluyorEşimde öyle dedi pastane den hazır Alıp getirdi bugün pestilim çıktı resim en.o kadar kalabalık gelmişti ki çocuklar la 16 kişiler di.KV min densizligi toparlayıp gelmiş hepsini.çocuk emmiyor ne yapım canım gidiyor ama emmiyor küvez de biberon a alışmış onu dili ne doladilar bir ara cirigimdan çıktım lafını yediler sütunlar. Allah için benden daha fazla kim isteyebilir emmesi ni ama naptiysam tutmuyor sutum kesiliyor suan.seninde Az kalmış gülüm Rabbim sagsaglim bağışlasın evladını sana inşallah
Heralde oyle olacak canim siz kovana kadar gelirim:))ozgem vallahi sen bu gidisle cok gelirsin buraya doguracagin yok![]()
Hayirli olsun canim Allah mesut etsin gencleri..Kızlar bugün müstakbel eltimin ailesiyle tanışmaya gittik o yüzden menüm biraz karışık oldu
Sabah
Şekersiz çay
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Öğle
1 dilim ıspanaklı börek
Akşam
2 kaşık patates salatası
5 adet sarma
2 lt su
Spor yok maalesef tüm gün koşuşturmam vardı
Canim et salata bol bol yeseydin:)
Kebap yenmez mi kuzum:)
Nasil gecti Hazalim sinav?
Yarinda mi var sinavin?
Dugununuz ne zamana kuzum?
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin?
Cok yorulmussun ablam yarinda nobetinde kolayliklar diliyorum...
Bu tempoda insallah hasta olmazsin...
Sen nasilsin Fatimem?
Canim atak mi gecirdin, simdi iyi misin?
Sinavlarin nasil gecti Pinarcim her sey yolunda mi? @gulpinargul
Canim dogum sonrasi boyle dusuncesiz insanlar hep oluyor
Sen her firsatta enzirmeye calis kuzunu.
Bunun haricinde de bol bol sag sutunu ki sagdikca da artsin.
Bulgur, bugday, bol su, et-tavuk urunleri sutu arttiriyor Asyam
Ama psikolojin de cok onemli hic stres yapma..
Sutun insallah artacak kendiliginden...
Heralde oyle olacak canim siz kovana kadar gelirim:))
Hayirli olsun canim Allah mesut etsin gencleri..
Canim et salata bol bol yeseydin:)
Kebap yenmez mi kuzum:)
Nasil gecti Hazalim sinav?
Yarinda mi var sinavin?
Dugununuz ne zamana kuzum?
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin?
Cok yorulmussun ablam yarinda nobetinde kolayliklar diliyorum...
Bu tempoda insallah hasta olmazsin...
Sen nasilsin Fatimem?
Canim atak mi gecirdin, simdi iyi misin?
Sinavlarin nasil gecti Pinarcim her sey yolunda mi? @gulpinargul
Canim dogum sonrasi boyle dusuncesiz insanlar hep oluyor
Sen her firsatta enzirmeye calis kuzunu.
Bunun haricinde de bol bol sag sutunu ki sagdikca da artsin.
Bulgur, bugday, bol su, et-tavuk urunleri sutu arttiriyor Asyam
Ama psikolojin de cok onemli hic stres yapma..
Sutun insallah artacak kendiliginden...
Heralde oyle olacak canim siz kovana kadar gelirim:))
Hayirli olsun canim Allah mesut etsin gencleri..
sogukta daha guzel olur ayyy bide yagmur yagsa bayilirim yurumeye yagmurdaeee işte diyorum anormalim diyeee
Şaka değil ya açım şu ann
Bana ne yaaa evde yürürsün sen dee
Ben yürüyorum hava soğuk olunca, malum havalar da buz gibiiii![]()
Hala gelmedi canim:)Iyim kuzum.cok sagol.. bebis gelmistir dedim belki de ama.gelmemis buralardasin hala :) ♡
Edacim dun ev gorecektiniz ne oldu?sogukta daha guzel olur ayyy bide yagmur yagsa bayilirim yurumeye yagmurda