• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun menu:
Sabah: yunurta zeytin peynir domates salatalik bir dilim ekmek sekersiz cay
Oglen: tepside çorba,salata, yogurt bir dilim ekmek
Ara: bir avuc ceviz, findik sade turk kahvesi
Aksam: kucuk ince bir dilim ev yapimi pide. Sekersiz cayy

Güzel olmuş canım, ödülün afiyet olsun :)

Canim et salata bol bol yeseydin:)
Kebap yenmez mi kuzum:)

Nasil gecti Hazalim sinav?
Yarinda mi var sinavin?
Dugununuz ne zamana kuzum?

Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin?

Cok yorulmussun ablam yarinda nobetinde kolayliklar diliyorum...
Bu tempoda insallah hasta olmazsin...

Evet canim gelen giden bebis yok:))
Sen nasilsin Fatimem?

Canim atak mi gecirdin, simdi iyi misin?
Sinavlarin nasil gecti Pinarcim her sey yolunda mi? @gulpinargul

Canim dogum sonrasi boyle dusuncesiz insanlar hep oluyor:KK43:
Sen her firsatta enzirmeye calis kuzunu.
Bunun haricinde de bol bol sag sutunu ki sagdikca da artsin.
Bulgur, bugday, bol su, et-tavuk urunleri sutu arttiriyor Asyam
Ama psikolojin de cok onemli hic stres yapma..
Sutun insallah artacak kendiliginden...

Heralde oyle olacak canim siz kovana kadar gelirim:))

Hayirli olsun canim Allah mesut etsin gencleri..
Saolasın canım amin inşallah :)

cuma günü bildirimini ilk defa unuttum inanamıyorum:oha::oha::oha:

annemle konuştum 2 hafta sonra spor salonuna yazılıyorum ve artık pozitif bir insan olucam , diyetimi hiç aksatmıycam ,aslında hemen yazılcamda maddi durumum 2 hafta sonraya el veriyor ... Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ @hsevda canlarım yorumlarınızı okudum,alıntılar gitti ...sizi çoooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuummmmm

tam böyle diyete sarılıyorum biri bişey yapıyo sinirden diyet gidiyo ya ....Allahım buda benim sınavım heralde..
diyetimi bir süredir bırakmamın sebebini yazacam şimdi . okadar güzel tam gaz diyetime devam ederken o gün kızın birine hoca çikolata verdi . şu benim gezdiğim gruptan bir kızdı . 5 imiz birlikte oturuyorduk kız herkese verdi bana vermedi arttığı halde . diyet yapıyorum verse zaten almazdım da nasıl rencide oldum insanların içinde,diyet yaptığımı bilmiyor o yüzden değil yani vermemesi, beni üzmek için yaptı , o dışlanmanın etkisiyle eve giderken markete uğrayıp çikolata kola cips alıp sinirden yedim . ahh bi engelleyebilsem insanları bukadar takmasam incecik olacam . ama Allahın izniyle düşsemde yine kalkıp toparlanacam . bu kızları hayatımdan çıkarttım artık konuşmuyorum ki kafam rahat olsun . kendime kötülük yapıyorum biliyorum . bu yaşta nelerle uğraşıyorum ,Allah hepimizin karşısına vicdanlı insanlar çıkarsın inşallah,kötülükten nasıl zevk alıyorlar aklım almıyor ...kimseye de bir zararım yok heralde kendi halimde bir insanım neden böyle yapıyorlar anlamıyorum .

cuma günü bildirimini ilk defa unuttum inanamıyorum:oha::oha::oha:

annemle konuştum 2 hafta sonra spor salonuna yazılıyorum ve artık pozitif bir insan olucam , diyetimi hiç aksatmıycam ,aslında hemen yazılcamda maddi durumum 2 hafta sonraya el veriyor ... Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ @hsevda canlarım yorumlarınızı okudum,alıntılar gitti ...sizi çoooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuummmmm
Feyzam nasılsın kaç defa yazdım görmedin sanırım. çok sevindim spora yazılacak olmana çok iyi gelir eminim

tam böyle diyete sarılıyorum biri bişey yapıyo sinirden diyet gidiyo ya ....Allahım buda benim sınavım heralde..
diyetimi bir süredir bırakmamın sebebini yazacam şimdi . okadar güzel tam gaz diyetime devam ederken o gün kızın birine hoca çikolata verdi . şu benim gezdiğim gruptan bir kızdı . 5 imiz birlikte oturuyorduk kız herkese verdi bana vermedi arttığı halde . diyet yapıyorum verse zaten almazdım da nasıl rencide oldum insanların içinde,diyet yaptığımı bilmiyor o yüzden değil yani vermemesi, beni üzmek için yaptı , o dışlanmanın etkisiyle eve giderken markete uğrayıp çikolata kola cips alıp sinirden yedim . ahh bi engelleyebilsem insanları bukadar takmasam incecik olacam . ama Allahın izniyle düşsemde yine kalkıp toparlanacam . bu kızları hayatımdan çıkarttım artık konuşmuyorum ki kafam rahat olsun . kendime kötülük yapıyorum biliyorum . bu yaşta nelerle uğraşıyorum ,Allah hepimizin karşısına vicdanlı insanlar çıkarsın inşallah,kötülükten nasıl zevk alıyorlar aklım almıyor ...kimseye de bir zararım yok heralde kendi halimde bir insanım neden böyle yapıyorlar anlamıyorum .
Gülüm zaten yapman gerekeni yapıp onları hayatından çıkarmışsın. hepimize bazen öyle oluyor ama yine de şanslıyız çoğu insan kilolu olduğunu bile kabul etmiyor ve Allah muhafaza obez oluyor. biz hep beraber zayıflarız inanıyorum artık takma onları lütfen ♥♥♥

Sabah pişmiş yumurta yedim iki dilim gelir ekmek kayısı form çayı ondan sonra sınava gittim sonra aparatif tabağa yedim içinde patates soğan sigara böreği vardı çok büyük değil de ideal boydaydı çay içtim yanında sonra eve geldim evde menemen yedim dört kaçık bir dilim ekmek yedim yanında Sonra aradan birkaç saat geçmiş olmalı dört kaşık kuru fasülye yedim yanında ekmek yemedim salatalık domates yedim biraz marul yedim bir tane de küçücük bir şey yeşil soğan yedim sonrasında açık çay içtim yemeğin yanında çay içmek demir emilimini azaltıyormuş kandaki demir emilimini o yüzden ben de artık dikkat ediyorum ondan sonra ne kadar su içtim Bir buçuk litre yakın and geçmişimdir onun haricinde atak geçirdim evrede kuru incir ve kaju saymadan baya bir yedim canımın istediği kadar Ama bitirmedim paket tabii ki durabildim bir yerde şimdi de uyuyacam ha bir de bugün bayağı bir yürüdüm sınavı olacağım okula gidip gidebilmek için daha sonrasında sınavı arasında bir sabah sınavım vardı bir öğleden sonra ikisinin arasında da bir yerlere gidip geldim yürüdüm yani öyle yürümüş oldum bu asil eyle de neyse kızlar hayırlı akşamlarbundan sonra böyle günlük gibi anlatacağım önceden daha sistemli yazmaya çalışıyordum öyle olmuyor ilk günlerde de günlük gibi yazıyordum o zaman daha rahat oluyordun bu metodu devam günlük gibi menü yazmak daha mantıklı geldi şimdi bana böyle daha kolayıma geliyor ne zından hayırlı geceler görüşmek üzere

M M_atruska Ebush_354 Ebush_354
Kızlar siz de menilerini de beni etiketleyerek yazılan 28 Kasım'a kadar menü yorum arkadaşıymışız birbirimize yorum yapalım ben grubu çok takip edemiyorum yoğunluktan dolayı o yüzden etiketlerden bakarım :KK66:

Dahlia_ Dahlia_ Nasıl Sın canım :KK66:
Günlük gibi yazman daha iyi geliyorsa öyle yaz gülüm. ama bence günlüğün sonunda liste şeklinde bide ekle ;) hepsini bir arada değerlendirmek kolay olsun kuzum

Back
X