- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
şakamısınız ?Kralicecim bu yorgumluguna iyi gelir yapmasi da pratik hemen yapip yiyebilirsin afiyet olsun simdiden <3
Eki Görüntüle 1918070
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şakamısınız ?Kralicecim bu yorgumluguna iyi gelir yapmasi da pratik hemen yapip yiyebilirsin afiyet olsun simdiden <3
Eki Görüntüle 1918070
Yoo rakibizşakamısınız ?

ayyy ayni senin gibi cok tatli massqllqh ama ben tatli sevmem canim
canim su avpnun urunu varya soyulabilen maske ama maske beyaz mavi degil . onun olduguna emin misin canim kizima aliom demistin ? o kaldirilmis galba bulamadim yaGünaydınlar nöbet bitti evdeyim ıhlamurla kahvaltı yaptım yaticam biraz
Grip gibiyim ortunup yatayım terlemek iyi gelecek.
okdar incesinizki kopacaksiniz incelikten hihieda-sofi canım, afiyet olsun şimdiden.. önce güzelce doyur karnını.. direk tatlı yersen çabuk acıktırır, kıyamam.. ondan önce yemek sonra tatlı gönderdim :) cuma gününe hazırlık olsun..
ayyy ayni senin gibi cok tatli massqllqh ama ben tatli sevmem canim![]()
bak kiymali boregi uzak tut benden kokusu geldi buraya kadarAhh canim pardon ya tuzlu da ikram edeyim bak hangisini begenirsen ye cok yaptim artik hicbirini begenmezsen pastanedem simit aldim karper sur yeEki Görüntüle 1918128 Eki Görüntüle 1918129 Eki Görüntüle 1918130 Eki Görüntüle 1918131 Eki Görüntüle 1918132
bak kiymali boregi uzak tut benden kokusu geldi buraya kadarama 600 gr verdim hayatta yemem
![]()

saol canim tesekkur ederim :)