işlerim cok yogun degil aslında.
bende anlıyamıyorum
stabil şekilde 2de uyanıyorum geceleri 
sen nasılsın kuzum. bebiş nasıl
Kafana bir sey mi takiyorsun canim, belki gecici bir surectir...
Bende iyiyim Iremim her sey yolunda:)
Evet canım kalabalık misafirim vardı ikigündür çok yoruldum :)))
Oyy dinlenebildin mi Fikriyecim?
herkese hayirli günler arkadaslar haftasinu sinavlarim var arada da nöbetler girmeye pek firsat bulamiyorum spora devam ediyorum o konuda roblem yok..
Nasil gecti canim sinavlar?
Hersey yolundadir unarim...
kizlar vok moralim bozuk doktorumuz cocugun krese gitmesi lazim dedi konusamamasiyla ilgili ama onu vercek para yok gittim biyere baktim cok guzel biyer ... 650 servisle 750 .. cok uzuluyorum cocuguma yetersiz kaldigim icin ortaokul mezunuyetiyle kim alir beni ise 5 senedirde calismiom .. bogazimda bi dugum cok daraldim .. napicam bilmiyorum
Canim kres sart degil..
Bazi cocuk erken konusuyor bazi cocuklar gec.
Bir anda konusmaya baslar sasarsin kuzum..
Sen bol bol konus onunla, kitap okuyun,masal anlat vs vs..
Bugün daha iyiyim neyseki biraz daha normal besleniyorum en azından ama kendime verdiğim cezayı yapamadım hatta hiç spor yapamıyorum bikaç gündür. Neyse yinede kilom indi biraz inşallah cumaya kadar gider biraz daha.
Dahada iyi olursun insallah ablam..
Huzursuz oluyor gülüm gaz da var.sutum kesildi
Sen once bir pozitif ol..
Bebek her uyudugunda sende uyu yada uzan.
Bol su ic.Bulgur, dereotu, bugday, arpa, et urunleri sutu arttiriyor.
Bol bol sag goguslerini, inatla..
Bebegine saril, op, ev sicaksa uzerindekileri cikar bebegin gogsune yatir cirilciplak..
Sutun gelecek Allahin izniyle, bebeginde emecek buna kendin inan ilk basta gulum..
Besledikten sonra gazini cikart, bebisin ayaklarina vazelin yada elma yagiyla masaj yap..
Sen bol kimyonlu ye yemeklerini gazi onler.
Rezene cayi ic...
Her sey yoluna girecek asyam..
Dahlia_
benim izin alma hakkım var mı ben çok yoğun bir dönemdeyim
Yawrukush
atak yeme atağı aşırı açlıktan önemsiz bir şey yani canım nasılsın bugün
Anladim Pinarcim, onemli bir sey olmasin da...
Bende iyiyim gulum, saat 22.30 burada, gunun yorgunlugu var uzandim dinleniyorum:))
Slm kızlar nasılsınız
@eda-sofi kuzum bence krşle alakasi yok konuşmanın kendin videolar indir baş kreşlerde ne tür oyunlar oynuyorlar neler yapılıyor kuzunla yapabilirsin benim yeğenim de 2.5 yaşında ve tek tük konuşuyor.
Dahlia_
nasılsın kuzum yoğunluğun bitti mi
@fyzanur nerdesin canım nasıl gidiyor
Yawrukush
özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın
Evet Hazalim tek parcayim gulum:)
Sen nasilsin?
Oyy teyzesi yesin minişi :) ay özgem yaa telefonum bozuluyor yaaa şarj tutmuyor internete girince kafayı yiyor oy tel almam lazım :) eşim kıbrısa gitti orada 2. üniyi okuyor 1 yılda bitcek inşallah onu bekliyorum ve biran önce cuma olsun diyorum :))
Telefonun icin gecmis olsun Mervem..
Aa esinden haberim yoktu, Allah kavustursun gulum.
Hangi bolum okuyor?
Hasretlik zor ama sayili gun cabuk gecer canimin ici...
Ayy kızlarr ben size demeyi unuttum galiba ablam 2. bebişini de doğurdu :) bizim pandayı(1. Yiğenim) şimdiden geçecek maşallah :) bu arada panda yürümeye başladı kardeşine gidiyor kadeş kadeş diyip battaniyeden çekiyor :-D kamerada görüşünce ede diyip bana kızıyor :-D
Oyy masallah 2 pandaya da Allah bagislasin mavisim, Allah anali babali buyutsun..
Hayırlı geceler kızlar..
Valla içim hiç rahat değil böyle, takımı bırakmış gibi oldum ama sadece 2-3 gün, sonra yine eskisi gibi burda olucam inşaAllah..
Yine yoğun geçti günüm, akşam biraz vaktim oluyor ama migreni yeni atlattım diye bilgisayara pek bakamıyorum, hemen başım ağrımaya başlıyor.. İşim bitene kadar bu durum da geçer diye umut ediyorum..
Gecmis olsun Fatimem sen iyiles de acisini cikarirsin internete giremedigin gunlerin:))