- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Dahlia_ fatimem bisi buldum rabbimin isine bak ya tuylerim dikeldi .. bak yukluorum Eki Görüntüle 1920534
adem yaziyor gordunmu![]()
Gördüm canım..
Daha önce görmüştüm sanırım, çok tanıdık geldi çünkü..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahlia_ fatimem bisi buldum rabbimin isine bak ya tuylerim dikeldi .. bak yukluorum Eki Görüntüle 1920534
adem yaziyor gordunmu![]()
canim bencede daha kucuk kuzun..ooofff esimle tartistik millet doldurmus onu krese cocukmu verilir manyakmisin sen gibi gibi laflar etmisler . canim cok skldi ya kizlar . esim dioki ben evdeyken her istedigini yap aglamasin sinir krizleri gecirmesin dio. ben evde yokken kurallari ogret dio . bole cahil bi adamla ugrasmak cok zor bole bi adamla cocuk buyutmek cookkk zorr. en kotu bosucam bu adami alicam cocugumu kendim buyutucem ... ve bugunde bunu solucem artik
harikasin ablacim :)Ben tekrar spora başladım bugün gittim salona eliptik yaptım hayaller 1 saatti ama yarım saat ancak yapabildim ter içinde kaldım eh bunada şükür yarın daha iyi olacak inşallah artı olarak dönmez cumaya.
ohhh ne guzel iddialar, rekabetiniz bol olsun:)Kızımla iddiaya girdik yine 15 ocağa kadar kim daha fazla kilo verecek diye ama spor yaparak tabi yemekleri az yemek yok dedim ona. Bakalım artık geçen seferde böyle iddia falan derken heveslenmisti spora.
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
|
| - | - | - | - | - | - | - |
|
[TD] - | - | - | - | - | - | - | |
|
|
|
|
|
| B Burcak41 | - | - | - | - | - | - | - |
| @Pembis Hayaller | - | - | - | - | - | - | - |
|
|
| @Saadetim33 | - | - | - | - | - | - | - |
| @eda-sofi | - | - | - | - | - | - | - |
|
| B Bisquitte | - | - | - | - | - | - | - |
| B belindamm | - | - | - | - | - | - | - |
Bizde eltim görümcem hep birbirlerinden giydiriyoduk onların kızlar büyük elimin biride küçükbenimki daha anlamiyor fakat dogdugundan beri hep baskalarininkini giydi sayilir :)
Eline sağlık FatimemTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @fyzanur - - - - - - - Mavibocuk
- - - - - - - @Papillon - - - - - - - @alya008 - - - - - - - @Ebush_354 - - - - - - - @gogo2405 - - - - - - - @tiffany20 - - - - - - - @burcak41 - - - - - - - @Pembis hayaller - - - - - - - KarKralicesi
- - - - - - - @umutLatahzen - - - - - - - @Saadetim33 - - - - - - - @eda-sofi - - - - - - - @D3S1R3 - - - - - - - @Bisquitte - - - - - - - @belindamm - - - - - - - - - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
Selam canlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
Her sey yolunda mi?
Eline sağlık Fatimem
Hehe tabloya koş fatimem tabloda yaparmış alkış alkişTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @fyzanur - - - - - - - Mavibocuk
[TD] -- - - - - - @Papillon - - - - - - - @alya008 - - - - - - - @Ebush_354 - - - - - - - @gogo2405 - - - - - - - @tiffany20 - - - - - - - @burcak41 - - - - - - - @Pembis Hayaller - - - - - - - KarKralicesi
- - - - - - - @umutLatahzen - - - - - - - @Saadetim33 - - - - - - - @eda-sofi - - - - - - - @D3S1R3 - - - - - - - @Bisquitte - - - - - - - @belindamm - - - - - - - - - - - - - -
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
Hehe tabloya koş fatimem tabloda yaparmış alkış alkiş![]()

Nasılsınız millet :)))
Bugünkü menüm
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin
Öğlen
Kısır yarım tabak
Akşam
1poğaça
1 küçük dilim pasta
1 bardak kola
Su:8 bardak
Dahlia_ @gogo
dogrudur canim pisikolog zaten beni yonlendirecek canm :) 1 haftaysa 1 hafta artikIyi aksamlar canlar:) Gununuz nasil gecti?
Dahlia_ eline saglik gulum:)
gogo2405 kiz cocugunun da keyfi ayri olur sanirim ablacigim. Ne guzel beraber boyle guzel paylasimlarinizin olmasi:)
eda-sofi gulum krese adaptasyon icin 3 gun yeterli degil guzelim. Simdilik calismadigin icin yarim gun vermeyi bir dusunsen. Hem kuzun farkli bir ortamda guzel zaman gecirir hem sen kendine ayiracak vakit bulursun. Birden tum gun vermek cocuk acisindan daha olumsuz neticeler dogurabilir. Bizzat yasadim canisi.
Menu
Sabah
Mantarli ve kiymali omlet, peynir, zeytin, salata ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
Yogurtlu brokoli ve et kofte
Aksam
Karabugdayli salata ve ayran
Su:2litre+
Egzersiz: 2 saat avm de korsan kovalamaca![]()
Iyi aksamlar canlar:) Gununuz nasil gecti?
Dahlia_ eline saglik gulum:)
gogo2405 kiz cocugunun da keyfi ayri olur sanirim ablacigim. Ne guzel beraber boyle guzel paylasimlarinizin olmasi:)
eda-sofi gulum krese adaptasyon icin 3 gun yeterli degil guzelim. Simdilik calismadigin icin yarim gun vermeyi bir dusunsen. Hem kuzun farkli bir ortamda guzel zaman gecirir hem sen kendine ayiracak vakit bulursun. Birden tum gun vermek cocuk acisindan daha olumsuz neticeler dogurabilir. Bizzat yasadim canisi.
Menu
Sabah
Mantarli ve kiymali omlet, peynir, zeytin, salata ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
Yogurtlu brokoli ve et kofte
Aksam
Karabugdayli salata ve ayran
Su:2litre+
Egzersiz: 2 saat avm de korsan kovalamaca![]()
dogrudur canim pisikolog zaten beni yonlendirecek canm :) 1 haftaysa 1 hafta artik
valla canim bu menuyu malesef begenemicem . cok vahimBugünkü menüm
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin
Öğlen
Kısır yarım tabak
Akşam
1poğaça
1 küçük dilim pasta
1 bardak kola
Su:8 bardak
Dahlia_ @gogo
senin buyuk ama kiz demi canimBizde eltim görümcem hep birbirlerinden giydiriyoduk onların kızlar büyük elimin biride küçük
Büyüklerden benimkine benimkinden küçüğe gidiyor kıyafetler yoksa basedilmez yaa ama artık geçen seneden beri çok seçiyor onlardan gelenleri bile ayırıyor tarzım değil diye.