• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vallahi canım kuzenimdeyken oģlu kısır yap diye annesine 1 haftadır diretiyomuş ee bide doğum günü ćocuğu kırılmaz dedim hadi yapalım dedim kuzenime bizim burda kısıra bayağı malzeme koyarız canım çokta lezzetli olur yiyen bayılır benim kısırıma ay birazcık kendimi övdüm:KK48:
aman allahim tam bi:skandal:

eda-sofi eda-sofi şr şey sorabilir miyimmmm:bicak:
Bu fatsecret ı indirdim ben de.. Günlük almam gereken kaloriyi bana 1900 olarak verdi fazla geldi bana bir de mesela yapılan egzersizler atıyorum 400 etti ama harcanan kalori olarak 2200 olarak gösteriyor kafam karıştı açıkcasıı:eek:

Nasılsınız millet :)))
Yorgun sen nasılsın
Iyi aksamlar canlar:) Gununuz nasil gecti?

Dahlia_ Dahlia_ eline saglik gulum:)

gogo2405 gogo2405 kiz cocugunun da keyfi ayri olur sanirim ablacigim. Ne guzel beraber boyle guzel paylasimlarinizin olmasi:)

eda-sofi eda-sofi gulum krese adaptasyon icin 3 gun yeterli degil guzelim. Simdilik calismadigin icin yarim gun vermeyi bir dusunsen. Hem kuzun farkli bir ortamda guzel zaman gecirir hem sen kendine ayiracak vakit bulursun. Birden tum gun vermek cocuk acisindan daha olumsuz neticeler dogurabilir. Bizzat yasadim canisi.

Menu
Sabah
Mantarli ve kiymali omlet, peynir, zeytin, salata ve ayran

Ara
Sade Turk kahvesi

Ogle
Yogurtlu brokoli ve et kofte

Aksam
Karabugdayli salata ve ayran

Su:2litre+
Egzersiz: 2 saat avm de korsan kovalamaca:p
Keyifli olmaz mi tabi ergen tipleri dışında güzel.
senin buyuk ama kiz demi canim
Evet 13 e girdi canım 7. Sınıfta
İmm şey yapmasak olmazmı zorunluluk varmı beni esgeçsek olmazmı ödülün dibine vurdum ama ödülde bana vurmuş olabilir:KK70:
Olmaz bekliyorum bildirimleri zorunlu.
goncacim senin kizin kullanfigi maskeyi sordum canim daha once gormedin zannedersem beyaz soyulan maskeden ? avoncu kalkyi o dedi anlamadim ? kalktiysa sen nasil aliyorsun kizina canm ? gogo2405 gogo2405
Ben en son 3 tane falan almıştım ama hafta içi sorarım avon satan arkadaşıma.
Neyse canlar ben yatıcam uykum geldi yarın kayınvaldemlere gidicez akşam geç geliriz muhtemelen yinede yazıcam size arada öpüyorum tatlışlar iyigeceler hepinize:))
İyi uykular
eda-sofi eda-sofi şr şey sorabilir miyimmmm:bicak:
Bu fatsecret ı indirdim ben de.. Günlük almam gereken kaloriyi bana 1900 olarak verdi fazla geldi bana bir de mesela yapılan egzersizler atıyorum 400 etti ama harcanan kalori olarak 2200 olarak gösteriyor kafam karıştı açıkcasıı:eek:
24 saat her harcadığın kalorili gösteriyor oturma kalkma yatma yürüme Vs herşeyi yani. Sen 1900 kalori aldığında sabit kalican 1300 falan alıp spor yapican kilo vercen.

aman ne geek var canim
Ben de öyle düşündüm sonra fakirin uygun fiyatlı bi baskülünü buldum özellikle aramadım ama karşıma çıkınca aldım :)

Ben de bir ara onlardan istiyordum ama sonra gereksiz diye düşündüm :KK45:
Yani bana kilomu göstersin yeter :KK48: Yağ ölçümü falan doktorda olmalı..
Tabiki hastanede daha sağlıklı ölçüm yapılır , ben de özellikle aramadım ama dün karşıma çıktı ben de aldım bakalım nasılmış

Süpersin demetcim

Bu hafta dikkat edersin diye düşünüyorum.

Tebrikler çok iyi

Üzülme canım kilo almadın haftaya daha çok verirsin

Wc den sonra bi daha tartilaydin bacım

Oo maşallah bana yaklasiyon geçersin yakında

Güzel yine regle rağmen artı değil

Menüm güzel geçmiş olsun.

Tebrikler edam haftaya hedefin kaç

Hoşgeldin canım bugünde bildireydin kilonu

Tebrikler tatlım

Gayet iyi vermişsin canım

Çok gerekli değil bende var kılına boyuna yaşına göre ortalama sonuç çıkartıyor
Profesyonel ölçüm yapanlar gibi değil
Hoşbuldum Gonca ablam walla burdaki evimde baskül um yoktu dün aldım regl haftam olduğu için de sağlıklı bi bildirim olmayacağından yazmiim dedim :))

Tebrikler kuzum:)

Hoşgeldin canım:KK66:
Hoşbuldum yeniden canim teşekkürler

Tebrikler canim:)

39bitti canim Allah razi olsun:)

Canim spordan dolayi kaslarin gelismid ve buyumustur, bu hafta cok agir spor yapma gulum..

Amin canim:)

Regli yok, wc yok artinin sebebi belli kuzum ..
Spor ne alemde?

Gorunmuyorsun Fikriyem, nasilsin, tebrikler canim:)

Gecmis olsun canim...

Heytttt beee tebrikler canim:)

Oyy masallah fotograflarini gordum canim, cok cok mutlu olun insallah:)
Hosgeldin Banum..
Sağol canım ben de beğenileri gördüm :))
Amin inşallah yeni bir hayat bir başlangıç biraz zor geliyor şu an ama bakalım hayırlısı diip başladık yola
Sen nasılsın bir değişiklik var mı

Yorgun sen nasılsın

Keyifli olmaz mi tabi ergen tipleri dışında güzel.

Evet 13 e girdi canım 7. Sınıfta

Olmaz bekliyorum bildirimleri zorunlu.

Ben en son 3 tane falan almıştım ama hafta içi sorarım avon satan arkadaşıma.

İyi uykular

24 saat her harcadığın kalorili gösteriyor oturma kalkma yatma yürüme Vs herşeyi yani. Sen 1900 kalori aldığında sabit kalican 1300 falan alıp spor yapican kilo vercen.
Hmm anladım şimdi, ben de düşünüyorum onu doldurmam mı lazım diye..

Kullanıcı Adı : Bisquitte
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var (9 ve 4)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 157
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Kortizon kullandım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski kiloma dönmek ve daha sağlıklı olmak için.
Canım Hoşgeldin bende Hazal

Fatimem şu feyzayı yakalayamıyorum burda sen görürsen bir kulağını çek onun yada bi güzel döv niye girmiyomuş siteye ben yakalarsam tutup sana getiricem artık asmaları kesmeleri sen yaparsın:KK70:

Sen hiç merak etme canım, ben onu bir yakalarsamm..... gerisini sen biliyorsun zatenn :KK70:
fyzanur fyzanur sana diyoruz sanaa:sinirli:

ayyy korktugum basima geldi bu kizin gozlrri ayni oynuyor bu kizida yoldan cikardiniz fikriye ahhh fikriye :KK70: Alya008 Alya008

eee ne demişler körle yatan şaşı kalkar :KK70:

Ben de öyle düşündüm sonra fakirin uygun fiyatlı bi baskülünü buldum özellikle aramadım ama karşıma çıkınca aldım :)

Tabiki hastanede daha sağlıklı ölçüm yapılır , ben de özellikle aramadım ama dün karşıma çıktı ben de aldım bakalım nasılmış

Hoşbuldum Gonca ablam walla burdaki evimde baskül um yoktu dün aldım regl haftam olduğu için de sağlıklı bi bildirim olmayacağından yazmiim dedim :))

Amin inşallah yeni bir hayat bir başlangıç biraz zor geliyor şu an ama bakalım hayırlısı diip başladık yola

Güle güle kullan canım :)
Yeni tartı yeni heyecann :21:

*** DUYURU ***

• Her pazartesi bildirim yapmak zorunluluğu geri geldi.. Pazartesi bildirim yapmayı unutmayın..
  • Hergün menülere bakılacak, gerekirse cezalar verilecek, cezalar ertesi gün mutlaka yapılmalıdır.. Menü yazarken cezamı yaptım diye not düşün lütfen.. Yapmayanın cezası 2-ye katlanacaktır..
  • Ödül öğünlerinizi cuma günü yemeğe çalışın, en geç cumartesi.. Pazara kalırsa ödül hakkınızı kaybedeceksiniz..
  • Her gün en az 2 litre su içilecek..
  • Her gün mutlaka az da olsa spor yapılacak..

M M_atruska fyzanur fyzanur eda-sofi eda-sofi Pembis Hayaller Pembis Hayaller B Burcak41 bnnu bnnu Mavibocuk Mavibocuk Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen Alya008 Alya008 tiffany20 tiffany20 D3S1R3 D3S1R3 Papillon_ Papillon_ B Bisquitte KarKralicesi KarKralicesi B belindamm

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77: CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
fyzanur fyzanur -------
Mavibocuk Mavibocuk
[TD] -
- -----
Papillon_ Papillon_ -------
Alya008 Alya008 - - -----
Ebush_354 Ebush_354 -------
gogo2405 gogo2405 - ------
tiffany20 tiffany20 - - -----
B Burcak41 - - -----
@Pembis Hayaller - ------
KarKralicesi KarKralicesi -------
umutLatahzen umutLatahzen -------
M M_atruska -------
@eda-sofi -------
D3S1R3 D3S1R3 -------
B Bisquitte -------
B belindamm - - -----
-------

[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]
Ellerine saglik Fatimem, ozlemisim bu tabloyu :))

zaten dil skıntisindan dolayi yolluorum canim :KK70:
canim dil sIkintisi derken ben ingilizce-turkceyi kastettim..
ama konusur canim dert etme yasi kucuk daha,eninde sonunda konusacak..

Yoruldum valla:) Oglene kadar pasamla temizlik yaptik. Elinde bez nereyi bulsa sildi:) Ogleden sonra da biraz okula gittik dolastik sonra avm ye. Kuzu yeni uyudu, benim gozum de yari kapali:)
oy masallah Kerem'e :)
sende dinlen canim..

Neyse canlar ben yatıcam uykum geldi yarın kayınvaldemlere gidicez akşam geç geliriz muhtemelen yinede yazıcam size arada öpüyorum tatlışlar iyigeceler hepinize:))
hic goremiyorum seni kuzum :)

canim alisma sureci zaman aliyor ama evlilik , sevdigin kisiyle hayati paylasmak cok guzel bir olay :)

*** DUYURU ***

• Her pazartesi bildirim yapmak zorunluluğu geri geldi.. Pazartesi bildirim yapmayı unutmayın..
  • Hergün menülere bakılacak, gerekirse cezalar verilecek, cezalar ertesi gün mutlaka yapılmalıdır.. Menü yazarken cezamı yaptım diye not düşün lütfen.. Yapmayanın cezası 2-ye katlanacaktır..
  • Ödül öğünlerinizi cuma günü yemeğe çalışın, en geç cumartesi.. Pazara kalırsa ödül hakkınızı kaybedeceksiniz..
  • Her gün en az 2 litre su içilecek..
  • Her gün mutlaka az da olsa spor yapılacak..

M M_atruska fyzanur fyzanur eda-sofi eda-sofi Pembis Hayaller Pembis Hayaller B Burcak41 bnnu bnnu Mavibocuk Mavibocuk Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen Alya008 Alya008 tiffany20 tiffany20 D3S1R3 D3S1R3 Papillon_ Papillon_ B Bisquitte KarKralicesi KarKralicesi B belindamm
ne guzel kurallar bunlar, takimimiza can geldi :))

Ellerine saglik Fatimem, ozlemisim bu tabloyu :))

canim dil sIkintisi derken ben ingilizce-turkceyi kastettim..
ama konusur canim dert etme yasi kucuk daha,eninde sonunda konusacak..

oy masallah Kerem'e :)
sende dinlen canim..

hic goremiyorum seni kuzum :)

canim alisma sureci zaman aliyor ama evlilik , sevdigin kisiyle hayati paylasmak cok guzel bir olay :)

ne guzel kurallar bunlar, takimimiza can geldi :))

Sağol canım benim, ben de özlemişim valla :)
Umarım becerebilirim senin gibi hergün hergün :)

Birşeyler yapmamız gerek artık, elimden bu kadarı geliyor işte, umarım kızlar da yardımcı olur, bu hafta güzel bir derece alırız...

Back
X