- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Kızkardeşi komşu muydu acaba ona gitmiş olabilirO bugün biryere gidecekti ama nereye bilmiyorum unuttumm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızkardeşi komşu muydu acaba ona gitmiş olabilirO bugün biryere gidecekti ama nereye bilmiyorum unuttumm![]()
Kızzzz ne bitmez uykuymuş. uykucu şirineDahlia_ @Yawrukush
Alya008
pazartesi kilo bildirimini şimdi öğrendim , 4 gün boyunca sadece uyudum okulu bile astımuykuya doymadım . ama bu hafta spor salonuna yazılınca herşey rayına oturcak inşallah :)
gecmis olsun canmMenüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
Öğlen
Salata
Ara
1 fincan yeşilçay
Akşam
Et kavurma
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık, yeşillik
Su 2 litre
Spor - Yürüyemedim sadece 15 dk cezamı yürüdüm..
Yemekten sonra saat erkendi kivi, portakal ve de nar yedim, malum hepsi ekşi hiç akıl edemedim tansiyonum düşer
Şimdi de toparlanmaya çalışıyorum, bir kaç yudum çok şekerli çay içicem birazdan, bekledim düzelir diye ama tam düzelmedi..
gene ksiirli pastali bi listeyle gelmez insallah :)Kızkardeşi komşu muydu acaba ona gitmiş olabilir![]()
Geçmiş olsun canım. Menün güzelMenüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
Öğlen
Salata
Ara
1 fincan yeşilçay
Akşam
Et kavurma
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık, yeşillik
Su 2 litre
Spor - Yürüyemedim sadece 15 dk cezamı yürüdüm..
Yemekten sonra saat erkendi kivi, portakal ve de nar yedim, malum hepsi ekşi hiç akıl edemedim tansiyonum düşer
Şimdi de toparlanmaya çalışıyorum, bir kaç yudum çok şekerli çay içicem birazdan, bekledim düzelir diye ama tam düzelmedi..
Gelse de yarın onunla adım yarışması yapıp eritiriz inşallah öyle umuyorumgene ksiirli pastali bi listeyle gelmez insallah :)
Biri dondurmamı dedi dondurma yeme yarışmasımı yapıyoz varım tabiki nedemek
Hehe iyiymiş bu denesekmi acaba
Tatlım kayınvaldemlerdeydik yeni geldik hemen size yazdım gelir gelmezGelse de yarın onunla adım yarışması yapıp eritiriz inşallah öyle umuyorumkız alya nerdesin
gecmis olsun canm
Geçmiş olsun canım. Menün güzel
Canım o uyuyan güzel masalını okumuştur belki prens gelir uyandırır diye ondan uyuyo oKızzzz ne bitmez uykuymuş. uykucu şirine![]()
Hastamısın fatimem neyin var kuzum:))Çok sağolun kızlar, çay içtim kendime geldim..
Sen nerelerdesin bakim yakalamayım seni yakalarsam bırakmamDahlia_ @Yawrukush
Alya008
pazartesi kilo bildirimini şimdi öğrendim , 4 gün boyunca sadece uyudum okulu bile astımuykuya doymadım . ama bu hafta spor salonuna yazılınca herşey rayına oturcak inşallah :)
kaçakBen geldim burdayım sen nerdesin bakim beklemedinmi beniGelse de yarın onunla adım yarışması yapıp eritiriz inşallah öyle umuyorumkız alya nerdesin