Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ki menüm
Sahur
Tavuk
2 dilim ekmek
Iftar
Et Izgara
Çorba
Salata
Su 2 litre olmuştur
Spor 15 dans
Bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Çay
Domates
Salatalık
Öğlen
1 muz
Yarım nar
Yarım mandalina
Akşam
Balık
Salata
Spor(((
Su:6bardak
Dahlia_ @gogo
Hastamısın fatimem neyin var kuzum:))
Haklısın canım ama bugün misafirlikteydim spor yapma fırsatım olmadı aslında su içmeyide unuttum bugün gelsin cezalar özlemiştimMenü güzel, suyun az, 2 litre içmek zorunlu artık, spor da ceza gelecek canım![]()

Nerdesin iz kızlar bengeldim kaçtınizmı yoksa![]()
Haklısın canım ama bugün misafirlikteydim spor yapma fırsatım olmadı aslında su içmeyide unuttum bugün gelsin cezalar özlemiştim![]()

Hım dikkat et canım bu yaşta ne tansiyonu tatlım geçmiş olsunYok canım tansiyonum düşmüştü biraz ama iyiyim şimdi :)
Ay benim hiç görümcem olmadı olsaydı iyi anlaßırdım sanırım güzel olurdu:))Ben buralardayım da görümcemle konuşuyordum görmemişim yazını![]()
Hehe dondurma mı yiye yiye cezamı yaparım benGelecek gelecek merak etme dondurmanı ye sennn![]()
Hım dikkat et canım bu yaşta ne tansiyonu tatlım geçmiş olsun
Ay benim hiç görümcem olmadı olsaydı iyi anlaßırdım sanırım güzel olurdu:))
Hehe dondurma mı yiye yiye cezamı yaparım ben![]()
Ya fatimem bugün sonunda regl oldum çok şükür ama çok sancım var bugün beni mahvetti kekik kaynatıp içtim iyi geldi aklınızda olsun kekik regl sancısına birebirdir sancınız oluyosa faydam olsun istedim:)))
Sağolasın canım..Biliyorum aklın fikrin dondurma daBiri dondurmamı dedi dondurma yeme yarışmasımı yapıyoz varım tabiki nedemek![]()
bende seni rakibe ilan edip dondurma ile seni kandırmaya geldim var mısın adım yarışması yapak kız 

Aynen canım şanslısın benim eşim 5 kardeş 5ide erkek kayınvaldemin hiç kızı olmamış eltilerim var tabi 4 taneAdından bile kaçmak ister bazıları
İyi insanlar olduğu sürece 1 değil 5 olsun
Bende 3 var şanslıyım bu konuda, ablam, kardeşim gibiler çok şükür...
Tabi yaparsın biliyorummm koşarak dondurma yersinnn![]()
Deneyelim bundan sonra işe yararsa diğerleri de denesinHehe iyiymiş bu denesekmi acaba![]()
Doymadın kız gezmelere bari yarış yapakta spor niyetine geçsinTatlım kayınvaldemlerdeydik yeni geldik hemen size yazdım gelir gelmez![]()
YarınmıBiliyorum aklın fikrin dondurma dabende seni rakibe ilan edip dondurma ile seni kandırmaya geldim var mısın adım yarışması yapak kız
![]()