• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar biz hastane den geldik yeni biZım oğlanı götürdük kabizlik için yarın çocuk cerrahi sine goturucez Kilo bildirimi gecike bilir haber vereyim dedim..napacak çocuk Cerrahisi kabizliga acaba çocuk ne çekti bu kabizlik tan ya

Allah kolaylik versin canim..
Hic sorma erkeginde nazlisi oluyormus:)

Amin canim..

Allahim sehitlerimize rahmet etsin, yaralilarada acil sifalar :KK43:

19aralik gulum...

Gecmis olsun canim...

Begendiginiz krese mi canim?
Hadi hayirli olsun Edam,icinize sinsin insallah...

Canim ac kalmiyorsan, tamamen doyuyorsan sorun yok..
Birde karbonhidrati arttirma cok..
Orucken insan pilav, makarna, tatli vs dayanamiyor ya..
Bu sekilde de kilo verirsin, yeterki masadan doymadan kalkma...
Sağol özgem cevabın için ;) yok pilav vs yemiyorum bayadır hatta iki haftadır ilk dün ekmek tükettim. duyuyorum baya hatta gün içinde bile çok nadiren acıkıyorum :) nasılsın bu arada

Kızlar biz hastane den geldik yeni biZım oğlanı götürdük kabizlik için yarın çocuk cerrahi sine goturucez Kilo bildirimi gecike bilir haber vereyim dedim..napacak çocuk Cerrahisi kabizliga acaba çocuk ne çekti bu kabizlik tan ya
Gecmis olsun canim, acil sifalar minik pasaya...

Sağol özgem cevabın için :KK66: yok pilav vs yemiyorum bayadır hatta iki haftadır ilk dün ekmek tükettim. duyuyorum baya hatta gün içinde bile çok nadiren acıkıyorum :) nasılsın bu arada
Karbonhidrati tamamen kesme Hazalim..
Iyiyim canim, artik oglan bir dogsada rahatlasam diyorum, vucudumu tasiyamiyorum resmen..
Sen nasilsin?

bagirsak dugumlenmesi varmi die bakar heralde . biz butun organlarina baktirdik valla . baska sikintisi varmi die . suan hic bisi yapamazlar . bide sen doktora mutlaka su aptamilin kabiz gazli cocuklar icin ozel mamalari var onu sor . cunku onu doktor verirse onerirse kullanabiliosun . biz kullandik. rahatlatti 15 gun sonra ise yaramaya basliyor . benim arkadasta kullandi . benim sutum fazlasiyla yetiyordu ama o mama onun sindirimini kolaylastrdigi icin mecbur vrrioduk . gogusumde fazla sut kalirsa sagip buzluga atiodum . hastanedeki sagma makinalarindan kiralamistik . . ama rahatlatio o mama ve heryerde bulamiosun . millet buldumu butun reonu bosaltio kutularca alio. bi eczaneden tanidik vasitasiyla getiriodum . 300 gr 1bucuk sene once 28 tl idi 300 gr zaten 1 gun yetiodu tabi ben tika basa emziriodum ona ragmen dusun . istersen. bulurum sana adini . doktoruna sor canm

Allah kolaylik versin canim..
Hic sorma erkeginde nazlisi oluyormus:)

Amin canim..

Allahim sehitlerimize rahmet etsin, yaralilarada acil sifalar :KK43:

19aralik gulum...

Gecmis olsun canim...

Begendiginiz krese mi canim?
Hadi hayirli olsun Edam,icinize sinsin insallah...

Canim ac kalmiyorsan, tamamen doyuyorsan sorun yok..
Birde karbonhidrati arttirma cok..
Orucken insan pilav, makarna, tatli vs dayanamiyor ya..
Bu sekilde de kilo verirsin, yeterki masadan doymadan kalkma...
evet canim begendigimize obur krese bedava deseler vermem zaten yawrumu :)
19u he az kaldi ahhh bi saglikla dogur insallah . hareketleri baya artik bellidir kafasi ayaklari :) o duygu harika bisi geriliyor . bi taraftan ayagi cikio bi taraftan kafasi :D ben esime elletirdim kafasini adam yerden sekerdi korkudan :D ayyy ne gulerdim ne korkuturdum onu :D diorum nie korkuon cocugun o senin icin :D

CUMARTESİ MENÜM
Sabah
1bardak limonlu su
1parca peynir
1ceri domates
4yeşil zeytin
kücük parca tam tahıllı ekmek

1nescafe

ÖĞLE
adana ekmeksiz
az yogurt

1avuc badem

AKŞAM
1kase corba
ızgara cinekop 4adet
bol roka
1kase salata

1kücük dilim un helvası

2ince dilim ekmek

3,5lt su
6327 adım

PAZAR MENÜM
1bardak limonlu su

1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peyniri
4yeşil zeytin
4siyah zeytin
domates salatalık dereotu nane maydonoz
biraz omlet
1kaşık tahin pekmez
1dilim kepekli ekmek
1bardak süt

şekersiz nescafe
%80 kakolu bitter bir kare

10ciğ badem

AKŞAM
soslu makarna

1kücük süt
4lt su
15135 adım

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim, acil sifalar minik pasaya...

Karbonhidrati tamamen kesme Hazalim..
Iyiyim canim, artik oglan bir dogsada rahatlasam diyorum, vucudumu tasiyamiyorum resmen..
Sen nasilsin?
Tamamen kesmiyorum sonuçta çorbada baklagillerde vs var diye ekmek yemiyorum özgem. he valla sağlıkla doğsa da paşa sende takıma daha erken dünmüş olursun ;) bende iyiyim şükür bugün evlilik yıl dönümümüz hazırlık yapıyorum ;)

Çok şükür canımmm, dikkat et valla hastalıklar tekrar geri geldi galiba :KK43:
Normalde kışta bir kere hastalanırdık biz, şimdi bizimkiler takrar hasta..
Ben de tekrar başlamam umarım :KK43:
cok gecmiş olsun.
ben hala tam düzelemedim maalesef.

Insallah canim benim:)

Hosgeldin Seyhan ablacim:)
Ben hala dogum yapmadim ..
19una kadar kendi istegiyle gelmezse bebis suni sanciyla dogumu baslatacaklar..
Hayirlisi olsun..
Sen nasilsin ablam?

Damlada ise yariyor gulum, Allah sifa versin..
Amin insallah canim...

Nasil oldun canim?

Cok guzel olmus ablacim gule gule giyin..
daha iyiceyim canım.
sen nasılsın akın nasıl?

Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin Aras bebiş :)

Kolay gelsin canım

Harikasın :)

Az yemişsin sanki canım

Canım zor gerçekten de bizim kız da çok gazlıydı 4 aydan sonra geçti yavaş yavaş.. Akşam oldu mu karabasan çökerdi üzerime hiç susmazdı sürekli ağlardı :KK43: damla rahatlatır biraz, acıelma yağı var masaj için hoş bizimkinde işe yaramadı ama dene istersen, sıcak su torbası koyabilirsin karnına ayaklarına. Yüzüstü yatırabilirsin koluna sırtını sıvazlayıp gazını çıkarır. Zamanla azalacak inşallah sabret canım.

menü su spor güzel :)

Geçmiş olsun canım

nasıl durdun bu kadar az yemekle maşallah :)

bebekle çok zor canım haklısın. hazır gıdalar sağlıksız biliyorum ama böyle zamanda kurtarıcı oluyolar. buzluğa atmak da iyi oluyor tabii.

Amin canım :KK43:
tşkler

bagirsak dugumlenmesi varmi die bakar heralde . biz butun organlarina baktirdik valla . baska sikintisi varmi die . suan hic bisi yapamazlar . bide sen doktora mutlaka su aptamilin kabiz gazli cocuklar icin ozel mamalari var onu sor . cunku onu doktor verirse onerirse kullanabiliosun . biz kullandik. rahatlatti 15 gun sonra ise yaramaya basliyor . benim arkadasta kullandi . benim sutum fazlasiyla yetiyordu ama o mama onun sindirimini kolaylastrdigi icin mecbur vrrioduk . gogusumde fazla sut kalirsa sagip buzluga atiodum . hastanedeki sagma makinalarindan kiralamistik . . ama rahatlatio o mama ve heryerde bulamiosun . millet buldumu butun reonu bosaltio kutularca alio. bi eczaneden tanidik vasitasiyla getiriodum . 300 gr 1bucuk sene once 28 tl idi 300 gr zaten 1 gun yetiodu tabi ben tika basa emziriodum ona ragmen dusun . istersen. bulurum sana adini . doktoruna sor canm
baktı gülüm dr da erken doğduğundan falan dedi mamayı değiştik şimdi inşallah işe yarar yavrum ne çekiyor kabızlıktan.

Back
X