• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı :akhyls45
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :bekar
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :158 cm
Kilonuz:62 kg
Hedef kilonuz :52 kg
Kilo alma hikayeniz : üniversite hayatına başlamamla birlikte sağlıksız beslenmeden alınan kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
sağlıklı yaşamak istiyorum.kilo verdiğimde daha mutlu ve iyi hissedeceğime inanıyorum
Tekrar hoşgeldin Ece ben Gonca 39 yaşındayım 167 cm 67 kiloyum hep beraber sağlıklı bir şekilde vericez kiloları.
Yawrukush Yawrukush kuzum nasılsın sanırım Aras paşa gelmiştir :KK66:
Geldi canım çok tatlı maşallah Özge de iyi çok şükür
Bugünkü menüm
Sabah
Çok az müsli ve light süt
Öğlen
Okulda olduğum için maalesef
Küçük boy ince pizza
Ara öğün niyetine meyveli kefir içtim
Akşam
3ymk kaşığı taze fasulye
Yoğurt
İki adet dolma
Okula bişeyler götürme imkanın varmı canım daha sağlıklı olur. Birde kefir iyi ama meyveli tüketme sade daha iyi olur.

bende 6 ay fon makinasi kullandim cocukta :KK70: komik ama gercek :) tele yukledik ama ise yaramadi. fin makinasin soguk kismini actik sabaha kadar . en sonunda yandı fon makinasi :) ama 4 aydan sonra kesfettik . cok zor ya biz butun damlalari denedik ne paralar verdik bi ise yaramadi . aci elma yaginida denedik diger adi adacayi yagidir. sicak su masj hic bisi yaramadi . otuzden 2ci cocuktan cok korkarim . istemiyorum . tabi rabbim bilir . ama zor gazli cocuk normal gaz degil . kolik bi hastalik gaz hastaligi malesef . seninki ufakmi daha :)
Gerçekten çok zor canım ya fön makinesi süpürge bizde de hep çalışıyordu :) dokuz aylık oldu canım benimki sizinkilere göre ufak sayılır :)
Kilo alma hikayeniz : üniversite hayatına başlamamla birlikte sağlıksız beslenmeden alınan kilolar
sağlıklı yaşamak istiyorum.kilo verdiğimde daha mutlu ve iyi hissedeceğime inanıyorum
Hoşgeldin canım inşallah hep beraber veririz şu pis kiloları

Dayanamadim findikk yiyorum canim :KK15:
Sen. Bu aarada bugun kilo bildirimi zorunlu mu tartilcam ona gore :KK54::cry:

Evet canım zorunlu artık, her pazartesi tartılmayı da unutmayalım :)

Tekrar hoşgeldin Ececim :)
Ben de Fatime, 22 yaşındayım.. Sormak istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin canım..

Slm kızlar nasılsınız Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405 canlar kilo bildirimi yapmadım bugün çünkü sahura kalktım yemek yedim sonra +artı çıktım haliyle ama dün eksideydim :)

Haklısın canım artı çıkman normal..
Haber verdiğin için sağol Hazalım :)

Bugün ki menüm
Sahur
Menemen
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
Iftar
Fırında Kaşarlı tavuk
3 yk pilav
Salata
Ara
Azıcık irmik tatlısı (hiç sevmem normalde eşim ısrar edip durdu :KK43:
Su 8 bardak
Spor 50 dk yürüyüş (160 kalori)

Allah kabul etsin canım..

Bugünkü menüm
Sabah
Çok az müsli ve light süt
Öğlen
Okulda olduğum için maalesef
Küçük boy ince pizza
Ara öğün niyetine meyveli kefir içtim
Akşam
3ymk kaşığı taze fasulye
Yoğurt
İki adet dolma

Öğlen dışında güzel olmuş canım, suyun, sporun da gayet iyi..
Öğlen yemeğine bir çare düşün canım, hergün böyle şeyler yersen iyi olmaz çünkü..

Kizlar hepinize iyi geceler, cok sukur Aras kuzu ailemize katildi..:KK200:
Benimde, onunda saglik durumu iyi..:KK46:
Dua eden, tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler :KK68:
Oh çok şükür özgem ♥♥bende merak ettim fotoğraf bende istiyorum :anne:

Öğrencilik olduğu için üşengeçlik de var aslında yemek yapabilsem evde okula da götürürüm. İnşallaj şu üşengeçliği de üzerimden atıp yemek yapmaya başlayabilirim
Ayrıca çok teşekkür ederim hepinize ve desteklerinize :)

Canım, buraya ne kadar sık gelirsen o kadar motivasyonun yerinde olur..
Buranın amacı da bu zaten..
Yemek yapma, yemek şart değil ya, tost götür mesela, ama hazır alma kendin evde yap daha sağlıklı.. Tabi fazla abartmadan az yağlı birşeyler :))

DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak süt
ceyrek elma
bir dilim peynir
dereotu,maydonoz

1ıhlamur

ÖĞLE
1KASE CORBA
1tabak kuru fasulye
1kase salata

1elma

AKŞAM
1Kase pilav
1tabak karnıbahar yemegi
1kase salata
limonlu roka

1avuc fındık
10ciğ badem

4lt su
yarım saat yürüyüş

kizlar oglani bugunde yanindaydim kreste. bugun birazdaha alisti . bakalim yarin ne olucak :) psikologda gozlemlicek ama haftaya bilgi verecek . smdilik iyi gidiyor . oglumu ole arkadslariyla gormek cok mutlu ediyor beni :) saatimiz geldigindede giderken mudure bugun gule gule dedi el salladi sok oldum :) 2ci gunun en buyuk gelismesi :D

kizlar oglani bugunde yanindaydim kreste. bugun birazdaha alisti . bakalim yarin ne olucak :) psikologda gozlemlicek ama haftaya bilgi verecek . smdilik iyi gidiyor . oglumu ole arkadslariyla gormek cok mutlu ediyor beni :) saatimiz geldigindede giderken mudure bugun gule gule dedi el salladi sok oldum :) 2ci gunun en buyuk gelismesi :KK70:
Ay maşallah edam çok sevindim akıllı paşa hemen alışmış okula :nazar::nazar::nazar:

Back
X