• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Favorilerime ekledimmm

Bugün başlıyorum kısmetse, beraber başlayalım :deli:

Ramazan diye halim kalmıyordu yapamıyordum hiç birşey ama nişanlım sinir etti beni..
Kilo aldım deyince olsun ya, çok zayıf olma falan de, sonra detaylı konuşunca yok bel böyle olmalı, göğüs şöyle olmalı falan filann :KK62:
Kilo alınca tabi bel kalınlaşacak, göbek çıkacakk ve s... Zayıflama kilo al hatta deyince ne bekliyorlar anlamıyorum:KK12:

Düzenli yaparsam kollarım en geç 1 ayda toparlanır, 6. resim gibi benimkiler..

Ramazan diye halim kalmıyordu yapamıyordum hiç birşey ama nişanlım sinir etti beni..
Kilo aldım deyince olsun ya, çok zayıf olma falan de, sonra detaylı konuşunca yok bel böyle olmalı, göğüs şöyle olmalı falan filann :KK62:
Kilo alınca tabi bel kalınlaşacak, göbek çıkacakk ve s... Zayıflama kilo al hatta deyince ne bekliyorlar anlamıyorum:KK12:

Nişanlın kendisine baksın boşver sen onu

Benimkiler böyle.

Eklentiler

• IMG_7025.webp
    IMG_7025.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 55
çok iyi görünüyorsun ama boy avantajın fzlasıyla var o yüzden 64 gibi değilsin. 58 e düşersin de, sonra korursun

mavi tulum güzel tatlım çok zarif duruyor ve kolsuz giy evet zaten sıcak...
4 günden sonra ben dün çıkabildim ama acı yemekten bir hal oldum. kahve kayısı hurma su içtim hem ama aynıyım yine +1 kg fazla çok üzgünüm sanırım geçen hafta yediğim baklava + kuruyemişlerin sonucu bu oldu
İnşallah cnm bakalım 6 kilo kaldı

Hem kilo al diyor hemde ideali konuşuyorsa nasıl olcak canım bu iş sen mutlu hissettiğini kiloya bak boşver onu

Back
X