Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canimNe guzel bi söz :) hicligimizi unutmayanlardan oluruz Insallah
Kötü olmuş keşke babanın yanında tartışmasaydınız eşin de bir alem yani araba alacak diye bakıcımı tutulur ona vereceği parayı kenara atsın bebeğinde biraz daha toparlasın sende çalışır eklersiniz üstüneKızlar eşimle tartıştık çok kötü oldu bakıcı arıyor oğlum için ama ben çalışmak istemiyorum eylulde 7-8 aylık daha minigim zaten evde kizimdan oğlumu sevmek için kucağıma bile alamıyorum en azından seneye kızım okuldayken oglumla vakit geçirmek istiyorum kocam ise araba alma derdinde sinirden ağzıma geleni söyledim babam da bizdeydi ufff şahit oldu
Aynen canım ben araba iyiymis kotuymus hiç bakmam işimi görsün tamam ama bizimki daha güvenli hissedeceğiniz bir araba istiyor kızımı özel okula anasınıfında vermek istiyor ben mi basit dusunuyorum anlamadım bana gore devlette gitsin araba işimizi görsün ama ben evimde durayim benim bencil olduğumu söylüyor çocukların geleceğinden çalıyorsub diyorKötü olmuş keşke babanın yanında tartışmasaydınız eşin de bir alem yani araba alacak diye bakıcımı tutulur ona vereceği parayı kenara atsın bebeğinde biraz daha toparlasın sende çalışır eklersiniz üstüne
İyi gidiyor ama bir de hocama sormak lazımsemurcan
Kızlar eşimle tartıştık çok kötü oldu bakıcı arıyor oğlum için ama ben çalışmak istemiyorum eylulde 7-8 aylık daha minigim zaten evde kizimdan oğlumu sevmek için kucağıma bile alamıyorum en azından seneye kızım okuldayken oglumla vakit geçirmek istiyorum kocam ise araba alma derdinde sinirden ağzıma geleni söyledim babam da bizdeydi ufff şahit oldu
Aynen canım ben araba iyiymis kotuymus hiç bakmam işimi görsün tamam ama bizimki daha güvenli hissedeceğiniz bir araba istiyor kızımı özel okula anasınıfında vermek istiyor ben mi basit dusunuyorum anlamadım bana gore devlette gitsin araba işimizi görsün ama ben evimde durayim benim bencil olduğumu söylüyor çocukların geleceğinden çalıyorsub diyor
Tedirginim Eşim nöbetçi biz oğlumla tekiz evde![]()
Kızlar babamı çok seviyorum ama yoruldum artık yemek yapmaktan ev temizlemekten yine ben mutfaktayim esimde babamdan destek alıyor boyuna bana menü veriyorlar sinirden kopuruyorum
Çıkmaz olaydım gezmeye lanet olsun bir trafik var anlatamam bide pisliğin biri araya girmeye çalıştı eşim izin vermedi adamın çamurluyu kalktı dişlerinden bizim araba da ister istemez çizildi kavga çıktı elim ayağım resmen titriyo
Kızlar eşimle tartıştık çok kötü oldu bakıcı arıyor oğlum için ama ben çalışmak istemiyorum eylulde 7-8 aylık daha minigim zaten evde kizimdan oğlumu sevmek için kucağıma bile alamıyorum en azından seneye kızım okuldayken oglumla vakit geçirmek istiyorum kocam ise araba alma derdinde sinirden ağzıma geleni söyledim babam da bizdeydi ufff şahit oldu
Bu aralar cok.misafirim var yogunum giremiyorum
Kızlar bugün Fransa'nın ve Avrupa'nın en büyük at yarışlarından biri vardı. Evinin önü hipodrom, biz de yarışa gittik oğluşlarla.
Menü geçiyorum
Sabah:
2 yumurta beyazı ve 1 yk yulaf kepeğine Dukan krep - kahve - 60 gr hindi jambon
Ara: 300 gr yağsız yoğurt - yarım yeşil elma (100 gr)
Öğle:
200 gr ızgara tavuk biftek - havuç - Zero - 3 adet Dukan kurabiye
Akşam: bir havuç, çeyrek soğan, 100 gr ot, çeri domatese salata - 100 gr ızgara tavuk biftek - Zero - 60 gr hindi jambon
Kalori: 925
Bu Dukanın sadece atak evresinde yemek az galiba..
Yani önceleri menün az geliyordu bana ama şimdi gayet doyurucu görünüyor..
Yok kuzum zamanla öğreniyorsun neler yiyebileceğini.
Mesela atakta sadece protein hakkın var. Ama seyir ve güçlendirme evrelerinde de saf protein günlerin var. Zamanla o saf protein günlerine neler üretebileceğini keşfediyorsun.
Mesela Benin yeteceğim YÖK, becersem çorba vs de yapardım:
Ya şimdiÖğrenmek için de başlamak gerek sanırım..
Çünkü o kadar okuyorum, bakıyorum sizin yediklerinize ama yok, anlıyor musun diye sorsan hep hayır derim :)
Iyiyim sukur tatlim dusununce olan.tedirginlikten baska birseyim yok.eve gittik geldik esya aldim bi kac parca evimi ozlemisim ama korku had safhada :/Colorayzn nasilsin nanam
Eşim de calismayinca çocukların geleceğinden çaldığını söylüyor bende ara verince tekrar dönmek zor geliyor çalışırsam max 12 ye kadar olur muhtemelen hala karar veremedim babamin yanında bakıcı goruşmesi yapınca çok sinirlendim bana sormadan meğer eylül için arıyormus aslında emrivaki yapılması beni çok rahatsız etti yoksa elbette bende isterim kizimin eğitimi en iyi okulda olsun bakalım nasıl olacakBen umutluyum.
Maviciğim
Öncelikle bence adla başkalarının hele ki ailenin yanında eşinle tartışma. Ailen dahi olda yuvanla ilgili kimseye malzeme verme.
Bir de yanlış anlamazsan, bence çalışmayıp evde olmanın çocuklarına hiçbir karı yok. Ben çalıştığım 5 yıl boyunca 7 gün 15 saat çalıştım. Oğlum dünyanın en mutlu insanıydı. Şu an bu sene çalışmıyorum İnan çalışırken daha iyi bir anneydim.
Bana sormadan bakıcı araması sanırım beni çok sinirlendirdi suanki arabayı benim surmeme izin vermiyor çok güvenli değilmiş mis bahanesi kızımı istediği özel okula vermek vede araba değiştirmek bencil davraniyormusum tembellikten çalışmıyormusumAllah yardımcınız olsun canım..
Dua edelim de bir daha yaşamayın aynı korkuları..
Ne zaman gidecek baban ?
Yormuşlar seni belli..
Geçmiş olsun canım..
Siz iyi misiniz ?
Babanın yanında tartışmak kötü olmuş ama anne olarak istediklerin en doğal hakkın..
Zorla çalıştıramaz ya seni.. Sanki bakıcı bedavaya gelicek..