• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20170815_100402.webp

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
:KK200::kk77:MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤------
galaksimeraklisi ❤❤------
Colorayzn?❤------
gogo2405❤ ❤------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤ ❤------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian❤❤------
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
smykmy ❤❤------
mutsuzmutlu------
asya_01------
AKovser?❤------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]

Gunaydin arkadaslar:) Eski 4. takim uyelerindenim. Tatil donusu nur topu gibi 3.5 kg fazlaligim oldu:KK70: Fazlaliklardan kurtulma surecini keyifli hale getirmek icin takimimin kapisini calayim dedim.
Guncel:58 kg
Hedef:54.5

Gonca ablam buradaymis. Nasilsin ablacigim?:)
Hoşgeldin Demet iyiyim canım sen nasılsın? Bende yeni döndüm takıma kilo alınca. Çabucak verirsin sen 3.5 kilo nedir.

Iyiyiz guzelim. Yeni izinden dondum, is guc kosturmaca. Benim pasa da buyudu krese basladi. Zaman cabuk geciyor:)

Kilo durumun nasil?
maşşallah kocaman olmuş desene:anne:keşke daha fazla katılabilsen buraya abla geçen msj atayım dedim sonra belki hiç girmiyorsundur diye atmadım.son zamanda misafirlerden falan düzenim bozuldu ama kaç gündür toparladım abla daha iyi olur inşallah.

maşşallah kocaman olmuş desene:anne:keşke daha fazla katılabilsen buraya abla geçen msj atayım dedim sonra belki hiç girmiyorsundur diye atmadım.son zamanda misafirlerden falan düzenim bozuldu ama kaç gündür toparladım abla daha iyi olur inşallah.

Hic girmemistim aylardir gulum. Senin azmini biliyoruz. Ideal kilona hizla gelecegini umuyorum. Diyabet durumun nasil oldu canim?

Günaydın arkadaşlar ,
2 gün oldu başlayalı iki günde giden 1,5 kg
Ödem biliyorum sonra bu kadar kolay gitmeyecek ama hepinize teşekkür ederim sizin menülerinize sporunuza baktıkça nerde yanlış yaptığımı anlıyorum
Bana iyi geldiniz :)
Kendini tutarsan oyle bir giderki ben.gecen hafta 1.8kg verdim ki daha fazlasini da verebilirdim

Back
X