• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar herkeseeeeee

Günaydın kızlar

Günaydın arkadaşlar

günaydın kızlar :)

Günaydın kızlar bugün Spor adına güzel bi adım atacağım , kuzenim kayserinin sayılı bayan spor hocalarından yıllardır davet eder seanslarına ama ben pek üşengeçtim, sizin spor planlarınızı görünce gaza geldim bugün kahveye davet ettim bakalım güzel bi program hazırlamayı amaçlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı.

günaydın canım çok şanslısın valla bu şansını iyi degerlendir :)
Harika elinin altında mükemmel bir fırsat var :) gerçekten çok özendim özel olmazsa senin için hazırladığı programı paylaşır mısın bizimle ama özel olursa alınmayız :)

isimsiz965 isimsiz965 alışırsın canım ben bugün bir nefeste yaptım hepsini

insAllah bende öyle yaparım canım :)

20170822_102917.webp

Günaydın kızlar bugün Spor adına güzel bi adım atacağım , kuzenim kayserinin sayılı bayan spor hocalarından yıllardır davet eder seanslarına ama ben pek üşengeçtim, sizin spor planlarınızı görünce gaza geldim bugün kahveye davet ettim bakalım güzel bi program hazırlamayı amaçlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı.
Program dan bizde isteriz

güzle olmuş canım :) sporunda çok güzel

güzel olmuş canım =)

güzel olmuş canım ama biraz az gibi doydun mu

canım aksam kokoreç yazmissin ama ne kadar yedin :KK70:

sen onlara bakma canım herkes bis konusuyor

maşallah canım :)

hoşgeldin canım :) dilediğin kiloya ulaşırsın inşAllah

canım makarna var ama az demissin sorun yok o zaman :) bitter ye canım :) birde spor ve su miktarın yok

dondurma var ama bence masum bu tatlı :)

güzel olmuş canım :)
Doydum doydumm :)
İyi geceler kızlar sabah vermiştim menümü. Akşam da yoğurt yedim sadece keten tohumu ve chia ekledim üstüne biraz da uzum yedim
Allahtan spora gidiyorum yoksa hızınıza yetişemezmişim fazladan 100 ip atladım
3 lt su içtim
1 lt de soda yeşil çay limon karışımı içtim
Akşama kadar da temizlik yaptım buda spor sayılsın otur kalk terledim epey:)))
Tatlim menunu gun sonunda toplu olarak paylasabilirmisin :)

Super bir firsat canim :)
Ozel olmazsa bizimle de paylasabilirmisin o nacizane fikirleri:)

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
:KK200::kk77:MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤- - ----
syns❤ ❤- - ----
Colorayzn❤❤------
gogo2405-------
isimsiz965-------
aysglksknMUAF------
Mydestinyy❤ ❤------
aseeel-------
emilian-------
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
smykmy 300 İA ❤------
mutsuzmutlu❤❤------
AKovser-------

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
fazlasiyla yapip donucem degerli bilinenkuzu:KK36:

Allah beni iyi etsin hem ilzana hem Simay yetisiyorum cirkeflikte çığır actim
:KK70::KK70::KK70:
O benim klasik sporum canım her gün yapıyorum cardiyo olduğu için
Masallah canim senin gunluk yaptigin bi sporun var ben bu kadar spor yapmiyodum uzun suredir.6 ay once guzel verdim diye biraktim ama ne var yani az az yapmaya dewam etseydim:kızgın:
Kizar napiyorsunuz bu spor çok ağır ya öldum valla ayaklarımı hissetmiyorum :KK70:
hic deme bacim oturup kalkarken bile her yerim agriyo kiz

valla dün ayaklarımın üzerinde zor yürüdüm :KK70:
aynen zor gercekten ya vucuduma zarar veriyomuyum diye dusunuyorum bi yandan dewam etmek istiyorum

Masallah canim senin gunluk yaptigin bi sporun var ben bu kadar spor yapmiyodum uzun suredir.6 ay once guzel verdim diye biraktim ama ne var yani az az yapmaya dewam etseydim:kızgın:

aynen zor gercekten ya vucuduma zarar veriyomuyum diye dusunuyorum bi yandan dewam etmek istiyorum
Kız ne zararı bir sağlık sıkıntın olmadığı sürece zarar değil o her bir eklem ağrısı ve ter sana güzellikleriyle geri dönecek

Kız ne zararı bir sağlık sıkıntın olmadığı sürece zarar değil o her bir eklem ağrısı ve ter sana güzellikleriyle geri dönecek
zevkle yapiyorm ama her yerim agriyo insallah gecer birden cok mu yuklendim dedim o sebeple
Dun yuruyus esofmanlarini giyip yaptim ayy nasil terletti ama kollarimdan bacaklarimdan akti o esofmani bilirsiniz

zevkle yapiyorm ama her yerim agriyo insallah gecer birden cok mu yuklendim dedim o sebeple
Dun yuruyus esofmanlarini giyip yaptim ayy nasil terletti ama kollarimdan bacaklarimdan akti o esofmani bilirsiniz
O terleten şeyler arrık bana fenalık veriyor o yüzden çıplak çıplak yapıyorum :D

İlk başladigimda üç yüz ipi zor yapmıştım simdi bin adet tiklamiyor beni ama sıkı bı bacak kası yaptım 6 kat merdiveni cikarken üçüncü katta tikanirdim şimdi iki kere inip çıkıyorum ohh mis tek sorun yakında futbolcu bacagi.m olaxak

Selam kızlar hava çok kötü yağmur Bursa da
Bende evde leslie yapayım bari
Dilime dolandı o sen olsan bari :)
Oh arrık havalar böyle olMaya başladı leslie ye sığınacağız :)

İlk başladigimda üç yüz ipi zor yapmıştım simdi bin adet tiklamiyor beni ama sıkı bı bacak kası yaptım 6 kat merdiveni cikarken üçüncü katta tikanirdim şimdi iki kere inip çıkıyorum ohh mis tek sorun yakında futbolcu bacagi.m olaxak
Valla sarkma olmasın da varsın futbolcu bacağı olsun :)

O terleten şeyler arrık bana fenalık veriyor o yüzden çıplak çıplak yapıyorum :KK70:
:KK70:
Selam kızlar hava çok kötü yağmur Bursa da
Bende evde leslie yapayım bari
Dilime dolandı o sen olsan bari :)
hava guzel ama kizimi bu sicakta cikartamam bende evde yapicam simdi canim:KK68:

ne zamandan beri yapiyon canim masallah cok iyi :KK9::KK9::KK9:

Merhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
Kuzum Merhaba tüm menünü akşam yedikten sonra yazabilirsin sporla beraber. Ama fotoğraf atmak istersen yediklerini gün içinde atabilirsin. Ben 3 ara öğün yapıyorum perşembeleri şaşırtma yapıyorum cuma için o yüzden ara yapmıyorum genelde herkes böyle :) dediğini ben yaptım biraz ama zorladı beni bir de çok yavaş ilerliyor buradakiler genelde leslie ve pilates hareketleri yapıyor

Back
X