- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
selam kızlar bugün uğrayamadım doğru dürüst gece boğazım ağrıyıp durmuştu sabah ilaç yazdırmaya dr a gidince dedkim ki yaa boğazım ağrıdı bi de boğazıma bakarmısınız yanımda müdürüm de var haa dr baktı sana 2 gün rapor yazıyom eve gidip dinlenmen lazım hiç hareket etmeden değilse yorgan döşek yatarsın haftaya da antalyaya gidecen topalanamazsın dedi ben anlamadım nasıl yani oldum bizim müdür yaa benimde boğazım batıyor bi baksanız dedi ona da baktı dr senin bişeyin yok ama şahnurun dinlenmesi lazım dedi yaa dedim ben hasta hişssetmiyorum sadece boğazım ağrıyor dinlenmezsen kötü olur dedi hadi eyvallh dedik ben rapor aldım ya 1 aydır teyzeme gitmiyordum tempo çok yoğundu ona git pazara git eve gel yemek hazırla derken bu saat oldu oku oku bitiremem derken hiç yazılmamış nerdeyse
jujum noldu sana yaa senin hakkaten bişeylere canım sıkkın belli umarım bizler kırmadık seni farkında olmadan şok diyet diye benimkini diyosan benimkisi diyetisyenin verdiği bir şok aslında şok da değil detoks diye geçiyor haa aklıma gelmişken ekleyeyim
3 Günlük Detoks
Sabah: 4 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt
Ara: 200 ml light süt
Yemekten önce 1 fincan ısırgan çayı
Öğle: 1 kase salata
2 dilim ekmek
Ara: 3 adet kuru kayısı
Yemekten önce 1 fincan yeşil çay
Akşam: 1 kase çorba
1 avuç içi kadar tavuk eti veya 1 dilim b. Peynir
Salata
1 dilim ekmek
1 orta boy portakal veya 1 küçük boy elma veya ½ muz veya 1 adet kivi veya 2 dilim ananas
bu da şok diyetten sonra uyacağım kısmı
BESLENME PROGRAMI
KALKINCA: 1 BARDAK SU İÇİNİZ
KAHVALTI:08.30
5 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt
5-6 adet fındık
ARA:10.00-10.30
2 adet eti form limon lifli
ÖĞLE:12.30-13.00
İçerisine 3 yemek kaşığı light yoğurt eklenmiş salata
2 dilim ekmek
ARA 16.00-16.30:
Meyveli activia
AKŞAM:19.00
1 kase çorba
8 YEMEK KAŞIĞI SUSUZ SEBZE YEMEĞİ veya 1 avuç içi kadar et
BOL YAĞSIZ SALATA
3 yemek kaşığı YOĞURT
1 dilim tam tahıllı ekmek
ARA:20.30
4 yemek kaşığı yoğurt + 1 orta boy portakal veya 1 küçük boy elma veya ½ muz veya 1 adet kivi veya 2 dilim ananas
BOL SU İÇİNİZ.
ARA ÖĞÜNLERİ AKSATMAYINIZ.
DİYETTEN DAHA AZ YEMEYİNİZ.
şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım şok diyette bakalım sonuç ne olacak inşallah işe yarar bu kadar dikkat etmem
kamerim kızın çıkmamış dişi varsa ondan oluyordur hanurp pekmezi falan varsa ondan versene
hanifem senin sesin çıkmamış
funda şebo kuzu hayal pınar sizlerden naber bakalım bu hafta sonucumuz ne olacak inşallah iyi bir sonuç alırız
neyse benden bu kadar görüşürüzz
canım reductil bende işe yaramamıştı valla benim ilaçlara artık gözüm tok hiç bi işe yaramıyor abuk diyetler yapmadan önce meto gayet güzel çalışıyordu şimdi o kadar dikkat ediyom tık yok ellerinizle bozmayın kızlar meto yuben şiddetle zayıflama hapı araştırmaya başadım funda...
Slm kıslar..... DÜn de sÖlemİŞtİm Çok uzun zamandır takımda olmanın verdİĞİ İsyanlar sanırım bunlar yada ne bİleyİm ... Bİr Şekİlde uzaklaŞmam lazım neyse o konu bİr yana sİzler nasılsınız zayıflama hapları Çok dİyetler havalarda uÇuŞuyor kİ hİÇ onaylamayacaĞım Şeyler bunlar....
Neyse sıkın dİŞİnİzİ ben gİttİkten sonra her bakımdan ÖzgÜr olacaksınız ne kural nede bİŞİ kalmıcak yenİ lİder seÇecek yenİ kararlar alacaksınız İnŞ hayırlı olur gİdİŞİm...
jujum noldu sana yaa senin hakkaten bişeylere canım sıkkın belli umarım bizler kırmadık seni farkında olmadan şok diyet diye benimkini diyosan benimkisi diyetisyenin verdiği bir şok aslında şok da değil detoks diye geçiyor haa aklıma gelmişken ekleyeyim
3 Günlük Detoks
Sabah: 4 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt
Yemekten önce 1 fincan ısırgan çayı
Öğle: 1 kase salata
2 dilim ekmek
Ara: 3 adet kuru kayısı
Yemekten önce 1 fincan yeşil çay
Akşam: 1 kase çorba
1 avuç içi kadar tavuk eti veya 1 dilim b. Peynir
Salata
1 dilim ekmek
1 orta boy portakal veya 1 küçük boy elma veya ½ muz veya 1 adet kivi veya 2 dilim ananas
bu da şok diyetten sonra uyacağım kısmı
BESLENME PROGRAMI
KALKINCA: 1 BARDAK SU İÇİNİZ
KAHVALTI:08.30
5 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt
5-6 adet fındık
ARA:10.00-10.30
2 adet eti form limon lifli
ÖĞLE:12.30-13.00
İçerisine 3 yemek kaşığı light yoğurt eklenmiş salata
2 dilim ekmek
ARA 16.00-16.30:
Meyveli activia
AKŞAM:19.00
1 kase çorba
8 YEMEK KAŞIĞI SUSUZ SEBZE YEMEĞİ veya 1 avuç içi kadar et
BOL YAĞSIZ SALATA
3 yemek kaşığı YOĞURT
1 dilim tam tahıllı ekmek
ARA:20.30
4 yemek kaşığı yoğurt + 1 orta boy portakal veya 1 küçük boy elma veya ½ muz veya 1 adet kivi veya 2 dilim ananas
BOL SU İÇİNİZ.
ARA ÖĞÜNLERİ AKSATMAYINIZ.
DİYETTEN DAHA AZ YEMEYİNİZ.
şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım şok diyette bakalım sonuç ne olacak inşallah işe yarar bu kadar dikkat etmem
kamerim kızın çıkmamış dişi varsa ondan oluyordur hanurp pekmezi falan varsa ondan versene
hanifem senin sesin çıkmamış
funda şebo kuzu hayal pınar sizlerden naber bakalım bu hafta sonucumuz ne olacak inşallah iyi bir sonuç alırız
neyse benden bu kadar görüşürüzz