- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
cok sagol canim :)Ya oglen bisey yemedinmi canim aksam guzel olmus ama
Valla suyunda menunde sporunda harika birbenden sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sagol canim :)Ya oglen bisey yemedinmi canim aksam guzel olmus ama
Valla suyunda menunde sporunda harika birbenden sana
cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede iyilesir miden. Ama yine de bir doktora gitmekte fayda var.Sağol canım şuan daha iyiyim spora gidince düzeldi sabahları öğlenleri oluyor bulantı 2 gündür akşama düzeliyor anlamadım![]()
tamam o zaman boyle devam etmeye calisayim , cok gibi gelmisti gozume ama iyiyse devamÇok güzel menü canım sporda iyi su harika![]()
sagol canim iceyim aksam o soyledigin karisimi.Bu hafta olmasada , haftaya mezun edecegiz seni kuzum.
Bu mesaji okuyunca bir kotu oldum, sonra saliya ne var ki dedim, modumu yukselttim.
Canim en dogru olan senin odevlerine yogunlasmandi sali bekliyoruz haaa..
Mesajla bunaltirim seni sali gunu
Eline saglik kuzum, unut sen listeyi , bende o is:)
canim mezuniyet kilon o, epey hummali bir hesaplama olacak yarin senin listeye girisin:))
Allah esirgesin, ne bicim laf o :)
Iyi yapmissin almakla canim, icin rahat eder.
Eltinde nasil gecti gunun?
Harikasin Deryacim.
Kac seye biren yetisiyorsun, bogazin agriyorsa, ilik ilik bol ihlamur, bitki cayi ic.
Hatta bir cezvenin icinde limon parcalari, 1 tatli kasigi bal, karabiber, nane, aci biber koyup kaynatiyorum ben sonra suzup iciyorum bogazim kotu olunca .
Cok ise yariyor, aklinda olsun.
Hastalanmadan toparlarsin insallah...
Ben ve cocuklarda iyiyiz canim, bir hengameyle geciyor gunler:)
saliya gore eksideyim ama cumaya gore artidayim kaptanim. Menumu begendiniz ya boyle devam edeyim o zaman. Insallah haftaya cuma eksi gelirim. Anlamadim bu haftaki artinin sebebi acaba pazar gunu aksamki agir yemegim miydi ki. Neyse olmayacak artik.Insallah ablacim..
Evinizde ilk geceniz de , butun gecireceginiz gecelerinizde cok mutlu, saglikli, huzurlu , agiz tadiyla olsun.
Canim yarin ki menunu dort gozle bekliyorum.
Ayrica yarintarti gunumuz Fatmanurcum, sabah tartilmayi unutma :)
Tarti oncesi harika birgun olmus
Canim cok hafif ve az bir menu olmus, yuruyusunde sahane
Ahh gormemistim mesajini Feyzacim..
Canim persembeleri mumkun oldugunca hafif egzersizler yapmaya calis ya da persembeleri dinlenme gunun olsun..
Ozlenmez misin, tabiki ozleyecegiz canim benim
Kuzum kosturmaktan iyidir, sakin bir gun:)
Halhal ve bikini olayin kolaylikla cozulur insallah.
Ama halhalcinin ustune yatacagini zannetmiyorum.
Cimlerde bicilmis, pammik gibi olunmus, hayirli osssunn :))
Kocaman alkislar![]()
Kendi sorumun cevabini buldum yine ilk sayfada aciklayici yaziyormusKizlar bu yuzdeyi hesaplarken bugunku kilomuzu ilk baslangic kilosundan mi cikariyoruz yoksa bir onceki cuma kilosundan mi cikarip buluyorux
tatilde olmana ragmen artin kucucuk canim, uzme tatli canini.Kızlar üzgünüm artı geldim, aslında dün akşam tartildim sabit gelecek gibiydi
Geçen hafta:64.7
Bu hafta :65.0
Fark:+ 0.3
Yüzde: + 0.46
Mahcup hissediyorum size karşı, kusura bakmayın kızlar.
cok guzel canim. Iyi tatiller, aman dikkat et canim tatildebildirim
geçen hafta: 65,9
bu hafta: 65,5
fark: 400 gr
oran: 0,61
bugün itibariyle izne ayrılmak istiyorum..hepinizi çok seviyorum.. ağustos sonunda döneceğim. beni bekleyin anacığım
ben gelmeden mezun olmayın..
Eki Görüntüle 2288134
canim ben senin bu bildirimini gecen hafta icin almisim listedeEki Görüntüle 2286596
Cuma tartilamamistim evde değildik malum bugün sabah tartıldım.
Canim ben ptesileri guncelleyip buraya ekliyorum tabloyu, birazdan gecen haftkini bulup seni etiketlerimYawrukush canim burdaki tabloya benim gecen haftaki verdigim kiloyu guncellememissi ama unuttunmu baska biyerdemi tablo var baska
Yine de üzüldüm deryacim ama napalim makine de değil işte vücudumuz. Buna şükür diyorum. Bu hafta artmıştı yediklerim. Dün denize girmesem daha fazla olacakmış demek ki.tatilde olmana ragmen artin kucucuk canim, uzme tatli canini.
Canim lutfen tatilde hergun yuz, senden hergun en az 30 dakika yuzme gorelim. Bak soyle dusun dedigin gibi havuz acilis kapanis saatleri is saatlerine cok uymuyor en azindan sabah saatleri ama tatilde vakit bol ve deniz yakin, yuz durYine de üzüldüm deryacim ama napalim makine de değil işte vücudumuz. Buna şükür diyorum. Bu hafta artmıştı yediklerim. Dün denize girmesem daha fazla olacakmış demek ki.
Bir de kendi getirdiğim tartı çalışmadı bu sabah. Annemde tartı varmış (dolap üstünde bulduk) onla tartildim. Belki tartı farkıdır diye de avutuyorum kendimi
ben de fotograf cekmedim bugun gerci ben listeye degilim diye cekmedimGunaydin kilzar, bir bakip kilo bildirip gidecegim
Arti ciktigim tahmin ettigim gibi ama mutluyum cunku bu sabah cok sis uyandim ve cuma olmasa tartilmazdim ama yinede 66.3 ciktim, ptesi ile ayni. Haftaya hedef 64.9
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 66.3
Fark +800
Yuzde -1.22%
Alarmi kurmayi unutmusum, ise gec kaldim o yuzden foto cekemedim