• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar dün menü:

ilaç almadan bir bardak kefir içtim ve on tane kadar üzüm yedim
sabah: biraz peynirli birkaç küçük dilim sucuklu yulaflı krep, domates salatalık yeşillik

ara: yarım latte

ara: iki hurma

akşam: somon dilimleri olur ya u gibi onun yarıından az, avuç içi kadar tavuk, dört kaşık bulgur pilavı, bir ayran

spordan sonra: yoğurt içine birkaç badem attım ve yeşil çay içtim

spor: 10000 adım, ev işi, 25 dk kadar tabata

su: 2l geçti

@april22 Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitch
Süpersin :)

evet canım güzel olduhu kadar cok da zor ama saglıkla imtihan olmayalım da geciyor zorluklar bir sekilde sukur herseye senin ismin nedir ne yaparsım ne edersin kilo verme durumun nasıl tanısalım kaynasalım :KK66:
hosbulduuk aminn inş veririm bir türlü kendi kendime düzene giremedim bebek 3.5 aylık emziriyorum diyerek de saldım baya halbuki öyle saglıksız yedimki bebege de faydasınyok yani oyuzden burayla bir cekidüzen vermek istiyorum
ben gecen yıl her sabah iciyordum ise de yarıyordu bende canım
hosgeldin , bende emziriyorum canim 5 aylik bebis , kurtulursun kilolardan

Eki Görüntüle 2306671
Bu uygulamasını kullanan varmı
Ben kullaniyordum ama öğün öğün hergun yazamadigim için kaldırdım uygulamayi. Düzenli kullanabiliyorsan takip açısından güzel bir uygulama özellikle karbonhidrat yağ ve protein oranlarini takip edebilmek çok iyi

Karabugday diyetine basladigim gun evime boyle bir tabak gonderen anneme saygilarimi iletiyorum tabikide yemicem ama nasillllll uhuhuhuhuhuuuu
:oha: :mad: :mad: :skandal::KK20::KK20::KK61::KK61:

20190912_165304.webp

Karabugday diyetine basladigim gun evime boyle bir tabak gonderen anneme saygilarimi iletiyorum tabikide yemicem ama nasillllll uhuhuhuhuhuuuu
:oha: :mad: :mad: :skandal::KK20::KK20::KK61::KK61:

Eki Görüntüle 2306841

çok ayıp etmiş valla :KK57::olamaz:

kızlar benim bi tansiyonum düştü yaşamaktan zevk almaz oldum
valla iyi ki 5 günlük almışım
yemin ederim grubumuzun ortalamasını da bu hafta düşürmiyim derken bayılıp kalacağım :D
2 tane tuzlu kurabiye koymuşlar
yani 5 tane yesem anca tutardı 2 lokma yaa, 2 lokmaaaa!!

Ben kullaniyordum ama öğün öğün hergun yazamadigim için kaldırdım uygulamayi. Düzenli kullanabiliyorsan takip açısından güzel bir uygulama özellikle karbonhidrat yağ ve protein oranlarini takip edebilmek çok iyi

canım eşiz bu hafta
nasıl gidiyor?

Kiz hafta bitti ancami esin aklina dustu😃😃

zihnim çok çalışmıyor vallahi bu hafta
sadece zaruri işlerimi yapıyorum iş yerindeki
bu akşam çamaşır yıkamam lazım sanırım :olamaz: yarın kalkınca tartıldıktan sonra serum bağlatmaya gidicem acile :D

Back
X