• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim pastirma
6 yesil zeytin
Yarim avokado, roka, azicik domates ve salatalik
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 13DE
1 kucuk yemek tabagi kiymali ispanak yemegi
4 kasik yogurt

AKSAM 17DE
Avuc ici kadar izgara tavuk
1 kepce mercimek corbasi
1 servis kasigi ispanak yemegi

Arkasindan filtre kahve, bitki cayi.

SU: 2lt
SPOR: Yuruyus, ev isi, hasta Arasi uzun uzun kucakta tasima..

güzel menü olmuş avokado bile var :D
çok geçmiş olsun, canım benim

Kizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.

hay allah yaaa
çok üzüldüm şu an
umarım iyi haberini alırız gün içinde
gecenin de bir yarısı olmuştur orada

Kizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.
Ay ciddi mi ya üzüldüm şimdi ALLAH şifasını versin inşallah 😔 dualarımız onunla Kozmogirl17 Kozmogirl17 haber alırsan haber ver lütfen 😔😔

Ama isim buuu :KK53::confused:ayy bazen okadar cok menu ustustte geliyor ki birine mesaj yazarken acaba digerinfemiydi o diye tekrar tekrar donup bakiyom napim tatlim isim sizi gaza getirmek ama kiriyosam daha cok dikkat ederim gerci sonki menunu bi tikyukari olsa nerdeyse begencekmisim 😂😂😂😂

Sos yapiyoruz demissin ya canim onu nasil yapicam peki kabak kuru sogan falan nasil sos olcak hepsini kavurup bllandirdan falanmi gecircez.

Ankee Ankee harikasin tatlim cok cekti benden ondan biliyor beni seviyorum seni biliyosun dimi
Ya yağlı pul biberli sos yapıyoruz burda ben hepsini tencereye atıyorum pratik olsun diye hepsini beraber pisiriyorum bütün malzemeleri suya atıyorum yani ablacım:)

AH kuzum benim Allah acil sifalar versin özge anlatinca aklimdan da gecmisti biliyormusun benim kizim da 1.5 yasinda iken olmustu o seboel hwr atestw uykusuz geceler gecirir nöbet tutariz basinda hersey bizim icin Rabbim cocuklsrimizi mihafaza etsin

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17:KK73::KK73::nazar::nazar:
:KK76:

Gonulmeyvesi15DKY :KK73:15DK Y SPOR?
15 DK LESLI
50 M​
LaMademoiselle:KK73: 10DK D250IA :nazar:

Harpy:KK73::KK73::nazar: 10DK D

kanadali35:KK73::KK73::nazar::nazar:

Deryaondiet:nazar: SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA :nazar:

stitch
Madamesnow:KK73::KK73:
Falanfilannnn:KK73:MUAF
gogo2405
Vexena:KK73::KK73:
100IA

Haeshin

besive:KK73::KK73:200IA :nazar:

fmad200DK :KK73:200JJ :nazar:
MigiMadid:KK73::KK73:
Akrrep
Selsalan

Only_Eylul:KK73::KK73::nazar:MUAF
Metem:KK73: MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs

pomegranate_:KK73::KK73:
Huzurvermeyolunda:KK73::KK73:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17:KK73::KK73::nazar::nazar:

Gonulmeyvesi15DKY :KK73:15DK Y SPOR?
15 DK LESLI
50 M​
LaMademoiselle:KK73: 10DK D250IA :nazar:

Harpy:KK73::KK73::nazar: 10DK D

kanadali35:KK73::KK73::nazar::nazar:

Deryaondiet:nazar: SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA :nazar:

stitch
Madamesnow:KK73::KK73:
Falanfilannnn:KK73:MUAF
gogo2405
Vexena:KK73::KK73:
100IA

Haeshin

besive:KK73::KK73:200IA :nazar:

fmad200DK :KK73:200JJ :nazar:
MigiMadid:KK73::KK73:
Akrrep
Selsalan

Only_Eylul:KK73::KK73::nazar:MUAF
Metem:KK73: MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs

pomegranate_:KK73::KK73:
Huzurvermeyolunda:KK73::KK73:
Salı’yı paylaştım da ben etiketlemeyi unuttum ya 🤦🏻‍♀️Bulup etiketleyim

AH kuzum benim Allah acil sifalar versin özge anlatinca aklimdan da gecmisti biliyormusun benim kizim da 1.5 yasinda iken olmustu o seboel hwr atestw uykusuz geceler gecirir nöbet tutariz basinda hersey bizim icin Rabbim cocuklsrimizi mihafaza etsin
Cok zor yaa vocuk buyutmek cok hassas bi konu gercekten

Size karşı çok mahcubum kızlar gelemiyorum düzenli olarak takıma. Is yoğun fazla nete bakamıyorum evde tlf iyi çekmiyor artı tabi normal işler günün yorgunluğu. Bu hafta diyetimide salladım zararlı şeyler tükettim kendime çeki düzen vermem lazım. haeshin haeshin Buse hoşgeldin takıma canım benim

Back
X