• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu nicklemi yarismistin kuzum resimdekiler senin cocuklarinmi cok tatli gorunuyorlar buarada
Yok canım bu nick değil di çokta iyi hatırlamıyorum ama crn06_35 miydi öyle birşeydi canım. Resimdekilerden erkek olan benim oğlum canım diğeri görümcemin kızı allah razı olsun canım ☺️

Merhaba kızlar sonunda gelebildim, dönem başladı yoğunluk da başladı malum bir de çift yıl olduğu için bir kez daha KPSS çalışmak istedim kalan tüm zamanımı ona ayırıyorum, o yüzden gelemedim buralara.
Düzenli gelemediğim için takıma alınamazsam nasip artık, misafir olarak buraya her zaman gelir verdiğim kiloyu söylerim yine de size de heepp başarılar dilerim. :)

Diyetim güzel gidiyor dünkü menümü yazayım bari diğer günleri hatırlamıyorum. :KK43:

20 Eylül 2019

Sabah (9.00)

1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 kapya bider
3 zeytin
kibrit kutusundan biraz büyükçe peynir
2 ceviz

Ara Öğün (11.00)

1 fincan Türk Kahvesi
2 hurma

Öğle (13.00)

2 dilim çok tahıllı ekmek ve 2 ince dilim kaşar peyniri ile tost
1 fincan yeşil çay

Ara Öğün (16.30)

1 avuç karışık kuruyemiş
1 fincan salep (yağmurlu bir güzün başlangıç içeceği :) )

Akşam (19.00)

Stresten midir pek bilmiyorum ama canım hiç akşam yemeği yemek istemedi. Ben de 1 yeşil elma yiyip 1 bardak laktozsuz süt içtim.

Kızlar haftasonu nasıl geçiyor ❤️ BEn dün ödül öğünümü yaptım... bugün normale dönüyorum şükür... teknofeste geldik o kadar kalabalık ki iğne atsanız yere düşmez.. özellikle çocuklar için çok iyi kuzular da burada olabilse keşke 💕

Selam kızlar..
Dün takıma dönmeye karar verdim bebeğimin huysuzluğu tuttu.. Neredeyse bütün gün kucağımdaydı.. Kabızlık sorunu da var biraz ağladıkca ağladı.. O yüzden pek aktif olamadım dün de bugün de.. Bugün düne göre daha iyi, umarım yarın daha iyi olur..

ahh kaptiş çok üzüldük durumunuza geldi mi üst üste gelmiş her şeyin başı sağlık dikkat edin lütfen senin için de çok yoğun ve zor bir dönem lütfen uykuna dinlenmene dikkat et

aaa üzüldüm ya birden geliyor gelince de amn dur kocişim kocişim deseydin ahha :KK70::KK70:

canım yediklerin karbonhidrat çok ağırlıklı biraz dikkat etmen lazım

canım hşgeldin

kına gecesi afterı bunlar :d

ooo mükemmel

aa neden ki ya

sen çok yemiyorsun aslnda ama karbonhidrat ağırlıklı olunca böyle oluyor

canım çok iyi

geçmiş olsun canım ya

oooo harikaaaa

artı olmasından iyidir canım sıkıntı yapma

aynen serum etkilemiş olabilir sağlığın yerinde olsun da...

haaarika canım tebrikler
Hoşbuldukk :)

Cok tesekkur ederim Huzurcum , ne naif, ne moral verici bir mesaj olmus bu.
Bizde de ates oldumu tekrarlaniyor bu durum.
Insallah bir daha yasamayiz, hic bir anne baba cocugunun hastaligini gormek durumunda kalmasin insallah..

Harikasin canim.:halay::KK9:

Canim seni yeniden takimda gormek ne guzel , hosgeldin ,safalar getirdin..:KK200::KK36:

Amin canim eksik olma..

Seviyorum seni Feyzos :)

Tebrikler canimmm:KK9::halay:

Takima duzeni ugra canim, bu hafta guzel bir eksi hedefi koy kendine ve yeni haftaya baslayalim azimle...

Evet ablacim dikkat edelim beraber bu hafta..

Tebrikler canim.:halay::KK9:

Tebrikler canim, daha iyiymissin, ev ahaliside iyilesmistir insallah...

Bugun takim birinciliginde senin yuzdenin cok buyuk etkisi var canim, tebrikler.:halay::rapci::KK9:

Tebrikler Tugbacim.:KK9::halay:

Az olsun, eksi olsun ,bizim olsun :)
Is yerinde durumlar nasil canim?

Hoşbulduk canım, çok tesekkur ederim :KK200:

Kiz birak zeytin yesin yoksa yoksa tahin pekmeze sariyor Harpy Harpy ahahhaha yakinda takimimizin resmini cizcek zeytin cekirdekleriyle 😀😀😀😀
:KK70::KK70:diyorum ya zeytinden sonra biseye odaklanamiyorum ben yesin Harpy Harpy iyide verdi kilo buhafta zeytinler ise yaradi , pekmezden uzak dur yinede sen harpy

:KK50:YENİ EŞ LİSTEMİZ :KK50:

Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi

Yawrukush & @pomegranate_

@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda

fayfeyfiy fayfeyfiy & @tomrs

Ellssa Ellssa & madamesnow madamesnow

@Only_Eylul & @Metem

Harpy Harpy & @DeryaOnDiet

besive besive & @kanadali35

Dahlia_ Dahlia_ & @MigiMadid

@Vexena & gogo2405 gogo2405

KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.

@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.

:KK50::KK19::sampiyon::confused:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK74::KK74::KK37::KK37::KK37::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK67::KK67::KK67::KK67::stop::stop::KK24::KK24::KK24::KK20::KK20::KK20::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
ben de insallah besive gelir demistim ya ,cok sevindim .zaten takibe almistim onu boyle kolay oldu :KK53:, besive besive bu hafta ensendeyim kuzum ona gore:KK4:

:KK50:YENİ EŞ LİSTEMİZ :KK50:

Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi

Yawrukush & @pomegranate_

@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda

fayfeyfiy fayfeyfiy & @tomrs

Ellssa Ellssa & madamesnow madamesnow

@Only_Eylul & @Metem

Harpy Harpy & @DeryaOnDiet

besive besive & @kanadali35

Dahlia_ Dahlia_ & @MigiMadid

@Vexena & gogo2405 gogo2405

KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.

@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.

:KK50::KK19::sampiyon::confused:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK74::KK74::KK37::KK37::KK37::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK67::KK67::KK67::KK67::stop::stop::KK24::KK24::KK24::KK20::KK20::KK20::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Benim eşim yok mu😢

Back
X