- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
bilet fiyatlari almis basini gitmis thy sagolsun gelemiyoruz en son 3 sene once geldimPek uzaklardaymışsın canım bizden, olsun Gönüller’imiz yakın olsun. Geliyor musunuz tr ye yazları falan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilet fiyatlari almis basini gitmis thy sagolsun gelemiyoruz en son 3 sene once geldimPek uzaklardaymışsın canım bizden, olsun Gönüller’imiz yakın olsun. Geliyor musunuz tr ye yazları falan
Ahahahhaha ne hadi neee soyle bize guzel ablamne yaptin bacim ,lokum ,odulse cifte kavrulmus etibor ne hadi o odulse,durum doner ne ,o odulse marmelat ne![]()
Sen simdi tum gun bunlarkmi yedinKızlar selam menümü yazıp geçmişe bakayım hemen
250 gr sardalya
5 yemek kaşığı zeytinyağı
50 gr tulum peyniri
5 ceviz
Salatalık marul maydanoz yarım limondan smoti
Sporum akşama![]()
hosgeldin aramiza ,![]()
Eşleştirme ne oluyor ben bilmiyorumdaOlmaz olurmuCrnemxeren le esledim sizi
Yok canim artik yuzdelere gore yarisiliyor katilmak istitorsan senideKozmogirl17
Hala spora gore mi yarisiyoruz canim ben normalde eslesmek istiyorum spordan dolayi çıkmıştım ama eslesince daha iyi motive oluyorum
Canim haftalik eslestirmeler yapiyoruzhoşbuldum
Eşleştirme ne oluyor ben bilmiyorumda![]()
Canim haftalik eslestirmeler yapiyoruz
herkes kendi esinin menulerini falan yakindan takip ediyor diger eslerlede yaris halinde oluyor
haftanin birincisini yuzdelerin ortalamasina gore seciyoruz birinciyi
Haftanin kazanina buyuk odul olarak
istedikleri bi tatliyi yeme hakki kazaniyor.
Amac takimimiz icinde birbirimizi motive etmek.
Tekrar hosgeldin ozaman4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :crnemxeren
İsim (İsteğe Bağlı ):ceren
Mesleginiz:müşteri hizmetleri uzmanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 6 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz: 88,15
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :2 yıl içinde spor yapmadığım ve beslenmeme dikkat etmediğim için yaklaşık 20 kg aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloyu sevmiyorum bu sebeple
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Seneler önce katıldım ama çok hatırlayamıyorum devam edemedim kilo geri aldım
Tekrardan hosgeldin canim istersen hedef kilonu 72 falan yapalim kadameli olarak dusururuz bazen uzun diyetler sıkici olabiliyor cunku devam etmek istersen dusururuz yine.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :crnemxeren
İsim (İsteğe Bağlı ):ceren
Mesleginiz:müşteri hizmetleri uzmanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 6 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz: 88,15
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :2 yıl içinde spor yapmadığım ve beslenmeme dikkat etmediğim için yaklaşık 20 kg aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloyu sevmiyorum bu sebeple
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Seneler önce katıldım ama çok hatırlayamıyorum devam edemedim kilo geri aldım
Tamam olur canım tekrar mı doldurayım formuTekrar hosgeldin ozaman
Tekrardan hosgeldin canim istersen hedef kilonu 72 falan yapalim kadameli olarak dusururuz bazen uzun diyetler sıkici olabiliyor cunku devam etmek istersen dusururuz yine.
Yok canim gerek yokTamam olur canım tekrar mı doldurayım formu
Ok thanks kaptancımOlmaz olurmuCrnemxeren le esledim sizi
Biz ikimiz eşmişizTamam olur canım tekrar mı doldurayım formu