• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eskiden iskocya merakim hic yoktu da, ben Outlander (buralarda cekilen bir dizi) faniyim o yuzden cok sevinerek gelsim buraya, (bolumde gecen bir yerin fotosunu bile cektim 😆) yoksa Boyle guzel bir sehir oldugunu dusunmuyordum yani. Ama vize almak bile basli basina zor, sagolsun senemcim bile ugrasti sunlari bunlari yapman lazim diye stitch stitch
yok canim neye ugrasmisim, oturup birkac yazi yazdim senin icin o kadar, her zaman ;) :KK60:

stitch stitch nasilsin canim? bitti mi odevler? teze basladin mi? Ben gecen cuma tezimi savundum mezunum, darisi en kisa surede basina. Baslayinca gerisi gelecek canim.
Supersin canim, tebrikler! :KK50::KK50::KK200: ne zaman iciyoruz sampanyayi? :)
evet odevler bitti sonuclari bekliyorum. arada 1 hafta tatile kactim geldim ama is cok yogun bu aralar. biraz buralari toparlayayim sonra tezime baslayacagim. insallah ben de mezun olurum en kisa zamanda :KK5:

Ya mesela sikilmiyomusun i renk dudaktan nasil oluyor ben her makyajda renk degisirim mesela kalici ojedede tirnaklarda okadar uzun sure kalinca tirnaklarda sararma olmuyormu mesela
Kalici ojede kesinlikle sararma olmuyor canim.
Eger rujun da rengini farkli istiyorsan istedigin rengi surebilirsin ustune. Deri altinda oldugu icin kalici makyaj uste surdugun rengi aliyor ditek. Ben de bazen basta renkler kullaniyorum, ama kullanmak istemediginde hep bir renk var yani ;)

Supersin canim, tebrikler! :KK50::KK50::KK200: ne zaman iciyoruz sampanyayi? :)
evet odevler bitti sonuclari bekliyorum. arada 1 hafta tatile kactim geldim ama is cok yogun bu aralar. biraz buralari toparlayayim sonra tezime baslayacagim. insallah ben de mezun olurum en kisa zamanda :KK5:
Odevlerin bitmesine cok sevindim canim, en kisa zamanda basla tezine ne kadar ertelersen o kadar buyuyor guzunde baslayip yazinca dersin amaan bu muymus diye ;)
Hic sorma gecen cuma gecesi savunmadan sonra disari ciktik, biraz fazla icince ayaktan oluyordum neredeyse :P ama iyi simdi sadece aciyor biraz :D
ayy gercekten yaa aslinda bulusabilsek ne guzel olur, dolapda var prosecco. Gel icelim canim ;)

Odevlerin bitmesine cok sevindim canim, en kisa zamanda basla tezine ne kadar ertelersen o kadar buyuyor guzunde baslayip yazinca dersin amaan bu muymus diye :KK66:
Hic sorma gecen cuma gecesi savunmadan sonra disari ciktik, biraz fazla icince ayaktan oluyordum neredeyse :p ama iyi simdi sadece aciyor biraz :KK70:
ayy gercekten yaa aslinda bulusabilsek ne guzel olur, dolapda var prosecco. Gel icelim canim :KK66:
heheh guzel bir kutlamaymis anlasilan :) ;)
ben de bitireyim tezimi, geleyim kutlayalim beraber :rapci:

Iyi ablacım dün akşam uyuyakalmışım gene :KK43: bir baktım şimdi saat yedi geç olmadan yazayım dedim tuvalete kalkmıştım napim:KK43: sen nasılsın ablacım?
iyim ablasi ,isler duzene girdimi nasil alistin mi?
Sali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim :KK42:
Su 1.5 litre
11.000 adım
kanadali35 kanadali35
guzel menu aclik iyidir ablasi:KK53: , senden guzel bir eksi bekliyom:KK60:
Canım nescafe yağ yakımına engel oluyor vücutta birikim yapıyor.. Ya selülit ya nescafe.. Sen karar ver:110:
filtre kahve mi iciyosun akrep sen , nescafe icmiyeyim ozaman .

Back
X