• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hu huuu nasilsiniz 4. takimin citirlari, keyifler yerinde mi, diyetler guzel gidiyor mu?
Cumaya guzel eksiler geliyor mu?
Tarti icin son 1 gunumuz kaldi, yarin menu ve sporlarimizi hafif tutmayi unutmayalim ki , cuma gunu basgul yuzumuzu guldursun.
Bu hafta, cuma gunu listemize eski amazonlardan @haeshin ve Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda arkadaslarimiz dahil oluyorlar, umarim guzel kilolar verirler ve bu haftada yarismada 3. kez derece alir takimimiz...:nazar::nazar:
hadi bakalım inş masallah yarın cok dikkat etmeliyim yedigime ictigimeee o_O
ayy kızlar yemin ederim tükendim bugün :ruh:hala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa :KK64:
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledi :olamaz: kızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü :mad: tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış :olamaz: resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim :KK23: 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.

hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mı :confused: resmen kafayı yemelik bir gündü..
ayyy Allahıl gercekten hersey üst üste gelmiş içine icine cıglık atası geliyor insanın ama bu zorluklar daha da güclendiriyor Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin her türlü işinde ben üc kücük cocukla hiç cesaret edemedim bu yıl..

Burda saat 9 Ben de cocukları uyuttum bi mutfagı toparlayıp ders calısmaya oturacagım aslında yorgunluktan ölüyorum ama sadece cocuklar uyuyymca calışabiliyorum bşr saat zorlamam lazım kendimi :( bide gece yatmadan gelirim hepinizi öpüyor menümü yazıp gidiyoruuum:KK50:

Sabah 10.
Sade türk kahvesi

12
İki yumurtadan mantarlı omlet
2 ince dilim kasar
Domates salatalık havuc
2 tam ceviz ince yarım dilim cekirdekli ekmek

18
3 kasık et sote
4 kasık yogurt
2 kasık taze fasulye

35 dk 3 km kosubandında yuruus
100 sag ic 100 sol ic bacak calışma
2.5 litre suu

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Ellssa Ellssa

25 eylul menum
09:00_ 1 dilim ekmek, 3 yk kadar kirmizi pancar ezmesi, yesillik.
10:00_ 1 fincan sade kahve
12:30 _ 1 kase sebze corbasi, 2 dilim brokolili turta, 1 kase salata
16:00_ 1 kase sebze sebze yemegi
menu disi: 18:30 _ 100 gr kadar kirmizi et haslama, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek

su:3litreye yakin
spor: yine yok :(

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Harpy Harpy

hadi bakalım inş masallah yarın cok dikkat etmeliyim yedigime ictigimeee o_O
ayyy Allahıl gercekten hersey üst üste gelmiş içine icine cıglık atası geliyor insanın ama bu zorluklar daha da güclendiriyor Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin her türlü işinde ben üc kücük cocukla hiç cesaret edemedim bu yıl..

aynen öyle oldu canım :işsiz: perişanlık diz boyu neyse hocaya götürüp teslim edeyim aşuresini de rahatlayayım bari.. ben çocuklar okuldayken yaparım diye cesaret edip giriştim zaten ama yine kızım evdeyken yaptım o ayrı :D

ayy kızlar yemin ederim tükendim bugün :ruh:hala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa :KK64:
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledi :olamaz: kızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü :mad: tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış :olamaz: resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim :KK23: 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.

hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mı :confused: resmen kafayı yemelik bir gündü..
canim benim cok zor bir gun gecirmissin gercekten. Asure yedikce veya adini duydukca aklina gelir artik ;)
ellerine saglik canim. Gecenlerde ben de dusundum hic yapmadim hayatimda ve bu sene Turkiyedeyken denk geldim komsu verdi yedim ve cook lezzetliydi himmm :P

canim benim cok zor bir gun gecirmissin gercekten. Asure yedikce veya adini duydukca aklina gelir artik :KK66:
ellerine saglik canim. Gecenlerde ben de dusundum hic yapmadim hayatimda ve bu sene Turkiyedeyken denk geldim komsu verdi yedim ve cook lezzetliydi himmm :p

aslında çok zor bişey değil.. 7 malzeme gerekiyor isterse çok çok sade bişey bile yapabilirsin.. ve bence çok şekerli yapılmazsa öğün yerine bile tüketilebilir diye düşünüyorum. tabi kaptişim bilir gene. denemek istersen tarif verebilirim 4 ltlik bir tencereye yaptım çok fazla çıkmıyor. verebileceğin insanlar varsa etrafta onlara da dağıtırsın.

25 eylul menum
menu disi: 18:30 _ 100 gr kadar kirmizi et haslama, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek

spor: yine yok :KK43:

menünü beğendim canım. akşam biraz da salata yeseydin keşke..

Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım nsılsın nasıl gidiyor
Ben bu hafta yopunluktan çok takip edemiyorum
Dikkat etmeye çalışıyorım ama eh işte :(

Bugünkü menüm

Sabah iki çatal batıracak kadar gözleme peynir çay

Akşam yemeğini ikindi.de yedim
Arkadaşım geldi çaya e malum kısır falan 🙄

Bir kase kısır (yeşillikli)
3 tane kalem böreği
2 dilim gelin pastası (bu tatlıda yağ sıfır)
1 mini poğaça

Orta şekerli kahve
Yanına mini.browni lokmalık olanlardan bi tane yedim 😣

Az önc3 de açlık hissettim 2 tane yedim 😒🙁

Su sanırım 3 bardak falan içtim bide diuorum ki dudaklarım niye çatladı acaba 😓😭

Şimdi.egzersiz yapıcam yazarım yaptıklarımı

Beni linç edebilirsiniz 👀
Cuma günü de bi arkadaşım gelecek çaya ben neydim yemeyince de misafir de çekiniyor 🙁🙇

Ben keratini Turkiyede yaptirdin sandim canim, burada hic bakmamistim, bir arastirayim, ama dunya paradir burada...

1 bardak sute ,tarcik ekleyip iciyorum, ya da 1 hurma yiyorum ya da 1-2 kare bitter cikolata ile istegimi bastiriyorum, bir diger secenek de 1 adet meyve canim..Bu sekilde kendine saglikli bir duzen kurabilirsin :)

Kuru meyveler tatli istegi icin guzel bir opsiyon canim ama fazlaya kacmadan ye, birkac kuru kayisi, birkac tanede kuru uzum yeterde artar.Kuru meyveler agirliklarinca miktar sekere esitler, fazla kacirmamak en guzeli :)

Guzel menu canim:)
2 cocugun mu vardi?
Sporunuda yaparsan yaz olur mu?
Evet canim iki kizim var. Leslie 1 mile(15 dk) yapabildim sadece. Bugun amacim 2 mile yapmakti ama kizlarimin ikiside cok huysuzdu 1 ini zor yaptim.
Cubuk tarcin bnmde aklimda ama evde yok yarin markete ugrayip alirsam en azindan tatli krizlerim azalir diye dusunuyrum :)

Dikkat etmeye çalışıyorım ama eh işte :KK43:

Bugünkü menüm

3 tane kalem böreği
1 mini poğaça

Orta şekerli kahve

Su sanırım 3 bardak falan içtim bide diuorum ki dudaklarım niye çatladı acaba 😓😭

Cuma günü de bi arkadaşım gelecek çaya ben neydim yemeyince de misafir de çekiniyor 🙁🙇
sen de misafir gibi davran cekin ve yeme:KK53:,

aslında çok zor bişey değil.. 7 malzeme gerekiyor isterse çok çok sade bişey bile yapabilirsin.. ve bence çok şekerli yapılmazsa öğün yerine bile tüketilebilir diye düşünüyorum. tabi kaptişim bilir gene. denemek istersen tarif verebilirim 4 ltlik bir tencereye yaptım çok fazla çıkmıyor. verebileceğin insanlar varsa etrafta onlara da dağıtırsın.
Allah kabul etsin asureni .

Dikkat etmeye çalışıyorım ama eh işte :KK43:

Bugünkü menüm

3 tane kalem böreği
1 mini poğaça

Orta şekerli kahve

canım insan bşr yerden fire vermeye baslayınca sonra o gun icin arkası gelşyor bence sirkelen bir kendine gel virabismillah de ve tekrardan baslıyormus gibi basla misafire de kendine de ortak bşrdryler hazırla mesela guzel bir salata olabilir incir uyutmasıngibi sütlü sekersiz bir tatlı olabilir ekstra yine yap ona brseyler ama sen yeme ben öyle yapıyorım

Ptsi sporum temizlik 30 dk ve 30 dk yürüyüş sanırım

Salı

Kahvaltı
1 sb süt yulaf muz kakao

Öğle
Çorba
erişte cevizli
Kabak yemeği

Akşam
Domatesli biber
Böğürtlen reçeli 1 tk
2-3 tb ekmek
Peynir az

Spor olarak oynadım birsürü ve gün içi de hareketliydim cezam tamamdır
Kuru yemiş de yedim kınada 1 de küçük lokum ama oynadım :/

Çarşamba

Kahvaltı aynı
Öğle
2 yk pilav
Nohutlu makarnalı anormal bir çorba
Tavuk sote (patates ve mantar da vardı mantarı yemedim)

Akşam
Patatesli kaşarlı omlet
2tb ekmek
1tk böğürtlen reçeli
Vee 1tk çikiletta ama bu kakaolu ezme gibi bir şey sabnırım da çikolata gibiydi aynı da çikolata diyim
Regl ve depresif bir haldeyim sinirliyim duygusalım:(
Balık olmak çok zor

Bugün de 1 saat rahat yürümüşümdür

Yarın akşam yine kına var

OYNAYA OYNAYA SINIFTA KALDI OLACAĞIM...

Yawrukush Yawrukush

23 eylul menum- dunku menu
09:00_ yumurta ve siyah undan yapilmis 1 dilim ekemk
12:00_ soslu tofu, yarim kadar haslanmis patates, 1 tabak salata
15:00_ 1200 mkl mandalina ve portakaldan yapilmis shake
17:00_ 1 kucuk kase bugdayli salata
Buraya kadar 1000 kaloruilik diyet ama eve gidince aciktim ve sunlari da yedim:
3 kofte, 1 kase yogurt, 2 salatalik, yarim dilim ekmekten yaopilmis tost

su: 3 litreyi gecti
spor: 20 dakika yerde hareketler ( 100 mekik, 200 bacak hareketleri, kopru, 100 sirt mekigi, 50 yarim sinav..)
Mandalina ve portakal çoksa şeker oranı fazla olabilir canım
Harici güzel :)

Kızlar 21.09.2019 CUMARTESİ MENÜ
09:00 1adet krep 2 yemek kaşığı ama çok tepeleme değil un süt yumurtadan yaptım labne peynirle yedim
sonra ev temizliği ondan sonra macera parkına geldik
eve 17:00 döndük bu arada 2 lahmacun ayranla yedim
sonra yonca evcimik konseri vardı orada da bi mojito içtik, yarısı buz suydu zaten... çok da pahalılaşmış her şey
22.09.2019 PAZAR MENÜ
11:00 2 dilim tbe ufak sucuklu yumurta
15:00 mangal vardı 2 kanat yarım dilim et falan yedim, sonra sucuk yaptılar ondan yedim de o esnadan beri sanırım üşüttüğüm için midem bulandı ve sürekli çıkardım
sonra çok açlık hissettiğim için eve gittim 8 gibi aşure yedim bir kase ama o da çok durmadı midemde, sanırım konser ve piknikte üşüttüm.
23.09.2019 PAZARTESİ menüyü yazamıyorum ne yediysem midemde durmadı o nedenle çok anlatmaya gerek yok bişey de yiyemedim zaten. İshal çok fena, neyse ilkin ishali kesmek istemedim mikrobik bir şeyse kurtulmak adına
bugün daha iyiyim en azından sabah yediğim tost bünyemde :KK66:

SU içebildiğim kadar içmeye çalıştım ama insan hasta olunca su bile içemiyormuş
şimdi başladım daha da içmeye
biraz halsizim
SPOR cumartesi harici pek bir şey yok

@Yawrukush
@Kozmogirl17
@Huzurvermeyolunda canım eşim bende durumlar biraz kötüydü bi kaç gündür, umarım sen iyisindir?
Canım nasıl oldun sen

Dunku menü
Sabah
Yumurta 1 dilim ekmek 2 3 zeytin salatalik domates cay
Aksam
Firinda karnabahar yagsiz gibiydi

Bugun
Sabah
2 dilim ekmek yumurtalı menemen salatalik peynir
Aksam
Henüzyemedim ama yemek yeni yapamafim dunku karnibahari yogurtlayip yemeyi dusunuyorum

2 tane bitki cayi ictim gun icinde
Ve sutlu yesil cay yapicam yatmadan
Bugun 2 saat yurudum disarda ordan oraya dunde bu kadar falan yurudum
Çok güzel:) karnabahar çok severim

dünkü menümü yazmayı unutmuşum :KK64:öncelikle onu yazayım
sabah
2 yumurta
1 yk tahin pekmez
1 dlm tbe
2 küçük dlm beyaz peynir

öğle
tonbalı salata
yoğurt
1 dlm tbe

ara
yğurt (görmemişin ev yapımı yoğurdu olmuş :KK45:)
20 zeytin :eek: elim kaydı

akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
3 yk bulgur p
yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt :kk77:

spor
50 dk pilates
Harikasın kuzum

üst üste 6 msjdan sonra bir de menümü yazayım :D
kesin dizi var bu akşam.. hangi dizi var acaba :KK51:

sabah
2 yumurta
beyaz peynir 2 küçük dlm kadar
7 zeytin
1 dm tbe

ara şekersiz t kahve

öğlen
kıymalı sebze yemeği 5 yk
3 yk bulgur
yoğurt

ara
yoğurt
10 badem

akşam
1 kpç çorba
2 sk etki kuru fasülye

ara
tarçınlı süt

spor
50 dk taebo
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Süpersin 💋

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : birisii

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz : düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bel fıtığımdan :KK43:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Hoşgeldin♥️

Menüm
Sabah 1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
2 dilim ekmek

Ara 1 Türk kahvesi

Öglen
tavuklu salata
Ali nazik
1 dilim ekmek

Aksam
3 kasik kiymali sebze yemegi
1 kasik yogurt

Ara 1 bardak süt

Su 3 litre
Spor 10 bin adim
Güzel canım

Slm canm nasılsın v al la canm ayniyim ama motivasyon sıfır kendimi veremiyorum sürekli yem ek istiyorum stresliyim galiba yada başka şey
Canım ben de
Regl + havalar + derslerimin ufaktan yoğunlaşması... ama dikkat etmeliyiz

Kızlar geçmişi okuyamadım anca vakit buldum menümü yazıp kızları yatırmaya gideceğim sonra onlar uyuyunca sizi okuyacağım umarım herkes iyidir. Annemler haftanın bir iki günü çocuklara bakmaya geliyor bugün öğlen gittiler o yüzden bugün vakit bulamadım takıma girmeye. Yarın evdeyim şükür.
Menüm
500 gr dana işkembe haşlanmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
7 ceviz
50 gr tulum peyniri
1 salatalık
Bugün sebze çok az kaldı ama gitmedi yiyemedim evde limon da yokmuş smoti de yapamadım.
Spor eliptik yaptım 40 dk dan biraz fazla.
Çok yoruldum bugün nöbetçiydim.
Görüşürüz kızlar eşlerim sizler de iyisinizdir umarım. Fırsat yaratınca geleceğim 😘
Güzell

Ilk gun menum
Sabah 7.30
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
1 armut
1 avuc cig badem ceviz antep fistigi

Oglen 13:00
1 kase yavuklu sehriye corbasi
1 tane kabak dolmasi

Ara
1 elma

Aksam 18.00
Patlican biber sogan kozleme salatasi

Ara
2 bardak cay
2 kasik asure

biraz fazla kacirmis olabilirim o yuzden elestirilere acigim. Ama normalde bu yediklerimin 3-4 katini rahat yerdim :))
Aşure sadece 2 kaşıksa güzel diyorum

24 eylul menum
08:00 - 1 peynirli tost (menumde yoktu ama kizim sabah tost istedi, ona yapinca kendim de yedim :P)
10:00_ 4 yk yulaf, 4 yk yogurt, 2 yk kadar recel
12:00_ sebze yemegi, salata, brokoli haslamasi, 1 dilim limonlu kek sekersiz diyet.
16:00- haslanmis bugday, sebze yemegi (toplamda hepsi 6 yk kadar)
19:00- 1 tabak salata, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek (bu da menu disi)

su: 3lt
spor: yok
ımmm kek diyet😍 güzel canım

Sali menum

Sabah 08.30
1 kk eezine peyniri
1 yumurta
2 dilim ekmek

Ara yok

Oglen yok

Ara 15.30

Sekersiz turk kahvesi
1 tane sade maden suyu
Aksam 19.00
Yarim dilim somon baligi
2 kasiik pilav
Coban salata

Su 2lt
Spor 500 ip

Gece
Magnum 😣😣😣

Tabloda dunku menumde yoktu ozgecim cezami yazmayi unutma dunede.
Magnum mu :( ben de istiyorum ama ekonomik kriz ve havalar vurdu😂

eylul24 menum
sabah 8
3 yk yogurt,yarim elma ,1 yk ketentohumu,1 tatli kasigi ceviz ,tarcin

ara sutlu neskahve

aksam 4
lazanya:oops:,avuc ici kadar

2 .5 lt su

1 saat yuruyus

@besive
Yawrukush Yawrukush
Afiyet olsun güzellik süpersin

Sali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim :KK42:
Su 1.5 litre
11.000 adım
kanadali35 kanadali35
Süpersin semizotu harika

SAbah ac karnina ilik limonlu su
11 de
Domates slatslik iki haslabmis yumurta 7 zeytin 1 bardak tarcibli süt 2 tam ceviz 1 kuru kayisi

Aksam 17.0
1 kepce merc corba
2 kasik caci
1 kepce sulu köfte az patstesli
3 kasik bulgurbpilavi
Bol salata
300 ip atlama
2.5 litte su
Süpper

24. Eylül Salı menüm :KK72:

Sabah 11:00
Sade kahve

Öğle 12:30
Çökelekli tereyağlı 2 yumurta
Domates salatalık közlenmiş biber
Yeşil zeytin

Akşam 18:00
Taze fasulye
Nohutlu bulgur pilavı
Domates soğan biber kelek
1 kase ev yoğurdu

Spor
50 dk yürüyüş

Su
2 litre

@madamesnow
Harikasın akrebiiim

14 eylül salı

09.00
ıkı dılım tb ekmek arası peynır dometeslı tost yanında 4 zeytın

10.30
nescafe sekersız sütsüz

12.30
ezogelın corba
tavuk dürüm

14.00
turk kahvesi + 1dılım kek (cok ısrar ettı arkadasım benım ıcın iş yerıne getırmıstı kıramadım)

19.30
et corba
taze fasulye

21.30
yeşil cay

2ltye yakın su spor ıkızlere ve kendı ogluşuma bakmaktan pek vaktım olmadı:(
Kek hariç güzel :)

24.09.2019 SALI MENÜ
09:00 peynirli tost
10:00 sade kahve
15:00 bir buçuk haşlanmış patates
19:30 4 köfte, şu tırnak pidelerden çeyrek tırnak pide ayran

zaten 10da uyudum, kaç günlerin uykusuzluğuyla
SU: 2 litre
SPOR: yok

Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Güzell

Vakit bulmusken bugunun menusunu paylasayim
Sabah 7:30
Zamanim olmadigi icin kahvalti yapamadim
1 kase sutlu misir gevregi yedim

Ara
1 elma
2 tane badem
2 tane ceviz

Oglen
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir

Ara
3-5 kurukayisi uzum

Aksam
1 tabak etli patates sulusu
1 kase salata

Suyu yatana kadar 2.5 litreye tamamlarim.
Sporu cocuklar uyuyunca yapacagim
Süpersin

SALI MENUM
SABAH

3 dilim kizarmis hellim peyniri (yagsiz tavada)
6 yesil zeytin
3 dilim sucuk
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
et yahni kucuk yemek tabagiya
2 yemek kasigi pirinc pilavi

ARA

Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
Yarim dilim somon baligi
1 servis kasigi karides(cok az tereyag, paprika, limon ve sumakla cevirdim)
Firinda kabak, patlican, karnabahar sebzeleri

SU: 2lt
SPOR: Bolca yuruyus ve 1 saat havuzda cocuklarla yuzme.
Ay bugün benim de 1 hurmam vardı yazmayı unuttum..

menüm
sabah
2 yumurta
1 dlm tbe
1 dlm beyaz peynir

ara
1 prot süt

öğle
tonbalıklı salata
yoğurt
1 dlm tbe

ara
3-5 tane az pişmiş nohut ve fasülye :işsiz:

akşam
1 küçük kase az şekerli aşure
5 yk etki kuru fasülye
1 kpç çorba

ara
2 kare bitter
süt

spor
50 dk tabata
bitterler hariç güzel :)

Burda saat 9 Ben de cocukları uyuttum bi mutfagı toparlayıp ders calısmaya oturacagım aslında yorgunluktan ölüyorum ama sadece cocuklar uyuyymca calışabiliyorum bşr saat zorlamam lazım kendimi :( bide gece yatmadan gelirim hepinizi öpüyor menümü yazıp gidiyoruuum:KK50:

Sabah 10.
Sade türk kahvesi

12
İki yumurtadan mantarlı omlet
2 ince dilim kasar
Domates salatalık havuc
2 tam ceviz ince yarım dilim cekirdekli ekmek

18
3 kasık et sote
4 kasık yogurt
2 kasık taze fasulye

35 dk 3 km kosubandında yuruus
100 sag ic 100 sol ic bacak calışma
2.5 litre suu

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Ellssa Ellssa
Süpersin

25 eylul menum

spor: yine yok :(

Brokolili turta mı
Muffin gibi mi acaba kek gibi mi nasııuıl

Dikkat etmeye çalışıyorım ama eh işte :(

Bugünkü menüm

3 tane kalem böreği
1 mini poğaça

Orta şekerli kahve

Canım gelin pStasında yağ yok ama şeker un var...
Bugün çok olmuş:( olmamış bugün:(

Kızlar gün içi alıntı yapmak için girdim yoğun geçiyor biraz günüm yazamadım
Belim ağrıypr ben yatıyorum

Suratımı da sivilce bastı sinirliyim üzgünüm yorgunum deprosyondayıııııım
Beni unutmayııııın

(Yarın akşam göbek atıcam depresyonda değilim arkadaşlar benim depresyonum bir oyun havası çalana kadar bazen..😂)

canim Abdnin saglik hizmetleri biraz degisik, gercekten tam olarak nasil adlandirabilecegimi bilmiyorum.
Ama cok sukur kuzum iyiye gidiyor, eksik olma...

Huzurcum geldigin gunden beri sana kanim cok kaynadi, belki mesajlarimda hissetmissindir.3 cocugunun oldugunu biliyorum, 2 cocukla hayat cok zor, seni tahmin bile edemiyorum.Yer yer bunu da dile getirdim eski mesajlarda.Durum su ki, ben gecmistede bu takimin kaptanligini yaptim, cok buyuk bir istatistiki sonuc olarak, uyeler cok aktif olmadiklarinda, takima az ugradiklarinda, sohbetlere katilmadiklarinda bir sure sonra bildirim yapmiyorlar.Bildirimleri unutuyorlar, menulerini hic yazmiyorlar ve malesef uyeleri bir daha bulamiyoruz.Cok buyuk cogunlukla , birkac istisnai uyemiz haric bu durumu hep yasadik.Durum boyle olunca uye bilidirimi olmayinca takimin yuzdesi dusuyor, bazen ortalamamiz dusuk geliyor ceza aliyoruz, uyeleri istemeye istemeye diskalifiye etmek zorunda kaliyoruz vs vs..Bunun onune gecebilmek icin uyelerin bir mazeretleri yoksa, olabildikleri kadar aktif olmalarini ve her gun menu bildirimlerini duzenli yapmalarini, cuma kilo bildirimlerinide asla aksatmamalarini saglamaya calisiyoruz.Eger kendine guveniyorsan, takimi yuz ustu birakmayacagim diye soz veriyorsan, hergun menulerini yazacagini ,cuma kilo bildirimini aksatmayacagini soyluyorsan, kisacasi bize soz veriyorsan bu konuda , cuma gunu listemize dahil edebiliriz seni canim...Liste durumunun seni demoralize etmesini istemem. :KK200:
Senden bu mesaja cevap bekliyorum. :)

Hayirdir neyin var Ellssa Ellssa cim??

Canim 2 cocuk yeterde artar, Allah olmayanlara nasip etsin..
Sen motivasyonunu bozma zamam zaman hepimiz diyette zorlaniyoruz, sadece sana ozel bir durum degil bu canim..

Canim kek icin 10 dakika yuruyus cezasi geldi :)
Cuma kilo bildirim stresi işte 😃

Back
X