- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Boregi gorunce goxlerimi kirpistirdim nasil yani ddiye sonra bi baktim aksam yok gizel kuzum afiyet olsum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boregi gorunce goxlerimi kirpistirdim nasil yani ddiye sonra bi baktim aksam yok gizel kuzum afiyet olsum.
burda cocuk terliyo diye hayatta degismezler canim , kizim 4 yasinda okula basladi , ogretmeni basladi kar pantolanlarini,botlarini giymeyi ogretin diyeCanim ilk hastalandigindada soledim dun de yazdim ben sana bu cocuk okul basladi ateslenmeye basladi benim aklima iki ihtimal geliyor ya psikolojik vucut tepki veriyor yada orda terliyor cocuga bakmiyorlar ustune degistirmkyorlar serinde olabilir usutuyor.cunku zature kolay olabilecegi bi hastalik degil cok cok usutmus olmasi lazim ki seninde arasi oladar isitcek bi durumda biraktigini dusunmuyorum gecmis olsun tekrrdan ozgem
Özge annenin gelme durumu vardı belki ben bakarım bir süre diyebilir. Göndermeyin o zaman canım. Kozmo kaptanıma katılıyorum çocuk terli gezmeye alışmamışsa ondan ateşleniyordur. Rüzgar alıyordur cam kapı açık oluyordur böyle birşey olması lazım anında ateşi çıkıyorsa. Yoksa salgın hastalık olsa konaklama evresi bilmem ne hemen imkansız ateşinin yükselmesiKizlar bugun tam geldim diyorum hep Arasin durumunda bir seyler oluyor, birakiyorum bilgisayari..
Toplam 3 kere aralikli (birkac gun atesli, 1-2 gun normale donme seklinde) atesi cikti son 2 haftadir.Ve dusunuyoruz ki esimle ilki okula gitti ilk hafta, cuma gunu okuldan geldi atesliydi , pazar gunu gecti kendilinden.Sali gunu okula yolldim, carsamba gecesi havale gecirdi gecen hafta.Pazartesi -sali toparlandi , persembe gunu Vanessayla bulustugumuz gun okula yolladim ve dun cuma sabahi yine ateslendi..Ne zaman ki okula gidiyor, 1 gun sonra sifayi kapiyor cocugum.Okula yollamayalim diyoruz esimle.Gercekten ailecek cok yorulduk, cok hirpalandik..Dunden beri 4 kez 39lara cikti atesi, yine nobet gecirecek diye gece 12den sabaha kadar uyumadim.Normal hayata donuyoruz derken yine basa sariyoruz..
Buraya kadar yazmistim ki yine atesi yukseldi dusa soktuk, yine tamamlayamadim mesaji
Yarina daha iyi oluruz insallah ,hepinize iyi geceler diliyorum..
Canim kresin icerisinin isisi bizim evler gibi, terleyecek kadar kosma vs olmuyor okulda , sadece disarida oynama saatleri var gunde 40dk ki hava burada 30 derece suan, usume imkani yok.Arasin bagisikligi zayif, eger okulda hasta cocuk varsa direk onada bulasiyor diye dusunuyorum benKuzum gunaydin ya acaba kreste cok terliyorda bakmiyorlarmi ustunu falan degistirmiyorlar cunku direk atesleniyor cocuk hemde ciddi anlamda evde biz terlediklerinde hemen ustbas degisiyoz yerine gore donuna kadar terliyor oynicam diye aklima o geliyor kuzum neden bukadar cok atesleniyor
Canim nasilsiniz aklim sizde, insallah kuzularimiz atesten kurtulurlar...Gunaydin kizlar
Suraya bir uykusuz annede ben birakayim. Gece boyu kizimin atesiyleugrastik. Hic susmadi surekli agladi . Surup falan hic ise yaramadi. simdi biraz dustu cok sukur. Ama hala uyumuyor ve mizmiz...
Kaptanim sizede gecmis olsun ates fena bir sey![]()
Hosgeldin canim, yogunsun , yemek saatlerinde kosturmacada degismis normal az kilo vermen, uzme canini.Eski eşim olmuşsun canım ya kilo bildirimi de yapamadım yalnız kalmışsın
İyi gidiyor çok şükür yavaş yavaş düzene giriyor.
Bu hafta kilo bildirimi yapamadım, geçen hafta 60.8'di bu hafta da 60.7 olmuşum, birkaç gün akşam yemeği saatimi geçe bıraktım ondan dolayı bu hafta sadece 100 gr. kaybı olmuş, ne yapalım en azından eksiyi gördüm diye avutuyorum kendimi. :)
Canimsin Feyzos...Çok geçmiş olsun![]()
Bir bilsem Tugbacim , 2 oglum var, buyugum hic Aras gibi degil, aras havadan nem kapiyorCanim cok gecmis olsun bu cocuk niye sürekli boyle oluyor ayrintili bakmak lazim cok bağışıklığı düşük insallah toparlar bir daha da olmaz ya
Leslieye basladin galiba canim cok sevindim.Maşallah yaa inşallah bende verebilirim :)
Su çok azzz içiyorumm buna bi çare varmı
Leslie ye de bi türlü bakma fırsatım olmadı yan nasıl bişey daha hiç.bilmiyorum![]()
Sagolsun Vanessa hakkaten busem, gecenin 3-4 unde bile uyaniksa, beni online goruyorsa hemen yaziyor.Canım geçecek vücudu geçirdiği hastalığa bağışıklık kazanacak ve geçecek. Çok geçmiş olsun. Vanessa da sağolsun. Kimsesiz değilsin bak çok güzel bir arkadaş edinmişsin![]()
Canim bosver otlu boregi sen , keto borek candir:)Gösterelim özgem. Yalnız ben ödül yapamam. Şöyle ki şu an ketosisdeyim yani vücudum yağ adapte oldu enerjisini yağdan karşılamaya başladı. Normalde karbonhidrat yakıyor çoğunda. Ketosise girebilmek için de 1 ile 3 hafta arası tam keto yapmam gerekiyor. Şu an herhangi bir basit karbonhidrat vücudumu alt üst eder bu moddan çıkarım ve muhtemelen de yeniden girmeye çalışırken ketoflu denilen o adaptasyon süreci rahatsızlıklarını tekrardan yaşarım. İnan değmez.
İnanılmaz donanımlıyım şu anda her ‘ye’ ısrarına karşı en az 20 cümle çalıştım akşamdan, en şu ve zayıf gösteren kıyafetlerimi giydim ki yemediğine değmiş desinler, akşam da evde kendime ketobörek yapma sözü verdim psikolojik olarak rahatlamak için. Gülfiye beni affetsin hep yediğim ev napim![]()
Canim cuma ya da cumartesi gunu odul olarak bir dilim pastani ye Fatimem, sen emiziriyorsun, cok sIkI bir diyet yapmana gerek yok, zaten emzirirken gidecek kilolar..Yok canım 1 aylık olucak ay sonu..
Valla zar zor uyudu, şimdi ben de yastığı görür görmez uyurum
Yemeğimi yedim, bekledim 1 saat falan geçsin de çay içeyim diye, çay hazır, yanında hayali pastayla içicem, hadi bana afiyet olsun
Kaç gündür nasıl pasta istiyorum anlatamam.. Bu hafta 69u görürsem ödülüm olur artık :)
Senin maşaAllah 3 taneymiş hem de, ben daha 1 taneyle böyleysem 2. yi falan düşünemiyorumuykusuzluğa alışıyor insan değil mi? Kendime teselli vereyim bari
![]()
Tamamdir canisi F Falanfilannnn hosgeldin esimiz :)
Nasilsin canim :)slm herkese iyi hafta sonlari ,![]()
Bu menulere hep yorum yaziyorum, yine yazayim, okadar sagliksiz ki bu menuler, kendi sagligin icin duzenli bir yeme aliskanligina gecmelisin canim...kanadali35
Bugün yine sağlıksız be kalorili beslendim
Niye böyle oluyor bilmiyorum kendime özel hazırlama isteği olmuyor öyle olunca kolayda ne varsa onu yiyorum herşeyi gözümün önünden kaldırdım
Şuan su içiyorum
Bugün yediklerim
Sabah 11 30
1 adet poğaça
5 adet kalem böreği
Öğlen
1 poğaça
Şimdi
Bir çatal makarna
İki çatal kısır
2 tane gofret minik
Bi.litre suyu bitirmeye çalışıyorum şimdi de
Bugün daha bişey yemek istemiyorım ama eşim gelince sofra kurucam ve illa eşlik etmemi ister kesin
O gelene kadar leslie yapıcam şimdi
Bizde 2 gundur mahvoldukSagolun kizlar
Yazdiklarinizi okudum ama alintilayamadim. Kizim bu saate kadar yine huysuzdu surekli agladi simdi sakinledi biraz. Aglamaya devam ederse yine doktor yolu gozukuyor bize.
Diyete devam. kizim huysuz olunca istah falanda yok zaten
Yok canim bu hafta 1 gun okula yolladim, yine eve geldigi gibi ateslendi, tam iyilesti dedik basa sardik Goknurumcanım aras iyileşmedi mi hala tam olarak?![]()
Guzel menu canisi :)dükü menümü yazamadım çünkü saat 9.30da yattımçok yoruyor çocuklar beni.. bir de 1-2 gündür koşturmacadan çok yorulmuştum. herşeye ramen sabah yine yataktan zar zor kalktım nasıl bi uyukuysa
sabah
2 h yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
7 zeytin
öğlen
2 dlm peynirli salata
yoğurt
1 tbe
akşam
tavuk
2 bdk ayran
2 yk pirinç pilavı
spor
50 dk tabata
200 tl gidince yaglar erimistir Busem :)Menüm
Bir tepsi odun ocağında kızartılmış patates biber patlıcan kızartması yanında sarımsaklı yoğurt
Sıcak dilimlenmiş bazlama
Kadayıflı muhallebi
Közlenmiş patlıcan biber salatası
El açma bol zeytinyağlı otlu börek
Tiramisu
Bunlara bakarak iki bardak çay, bir sade Türk kahvesi, bolca soğuk su içtim. Sadece baktım kokusunu bile içime çekmedim. Gerçek menümü eve gidince yiyip yazacağım
Gr almadım hatta zayıfladım 200 tl gün parası verdim onun ağırlığını attım![]()
Canim bizler iyiyiz ,seni merak ediyoruz, dikkat et kendine..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.. çok düşünüyorum depremi ama yaşadığımız yer burası yapacak da bir şeyim yok dua edip normale dönmeye çalışıyorum. Deprem çantalı için malzeme aldım, eşimle de yangın merdivenini filan açmaya katar verdik orası sonradan yapılmış bi yapı demir göçmez diye.. RABB im korusun kimsenin ölmediği bir afette bile ambulans sesleri hiç dinmedi o gün resmen.. tartılanadım da . AMa diyeti bozmamıştım ve okula gidip gelirken 10000 adım atıyordum ortalama kilo vermiştim bence. İnşallah yarından itibaren normal olarak girip sohbetlere daha çok katılırım. Bu hafta okul cami ev adapte olmakta da çok zorlandım ordan çık oraya git gel yemek yap temizle yarına hazırla ders çalış vs.. üzerine deprem tuz ekti zaten kapalı yerlere girmek istemiyorum şu an ama hayat devam ediyor..merak ediyorum sizi de umarım herkes iyidir hayırlı şeyler oluyordur hayatında
Guzel menu ,guzel sporlar, guzel su miktari canim...SAbah 10.
Sekersiz türk kahvesi
11
Mantarlı kıymalı yuöurta
Domates salatalık havuc ceviz az peynir
17.0
4 köfte 4 kucuk dilim patates
3 kasık mor lana salatası
2 kasık fırın kabak
2.5 litre su
100 sag ic 100 sol ic bck
50 yarim mekik
30 kol
100 yanbel incltm
Canimsin :))Tabisi bozmadım eşim seni hayal kırıklığına uğratmam![]()
Arasin atesi gecmdi gecmiyor canim, ama iyi olacak insallah..caniim cok teeekkurederim motive ediyorsub beni blyle gecen hafta 2 verdim ya cok sevindim bu haftada öyle versem hedefime ilerliyorum diye daha uzun soluklu severek yapicam cunki
canim nasil oldu aras cok sevindim dusurmenize ben de bugub gözüm döndü alsam dönerken burdaki türk marketinden patlican biber salatalik Allah ne verdiyse yuklendim geldim tursu konserve vs yapicam birazdan cocuklar uyuyunca
Guzel menu, guzel yuruyus busem..Kızlar gerçek menümü yazayım
Keto pide ( 200 gr kıyma, soğan, baharat bunlar üstü için. Ekmek kısmı 2 kaşık tahin, kaşar peyniri, 2 yumurta)
Közlenmiş patlıcan salatası
Az turşu
Spor yok bugün yarın +10 eliptik cezamı isterim. Bugün toplu taşıma kullandım 1 saatten fazla sürüyor sadece tek yön. Bi de toplamda 40 dk kadar yürüdüm. O yüzden spor yapmayacağım dinleneceğim☺
2yas 9aylik canim.Kiyamam dis olabilir, benim oglumda disleri cikarken cok ateslendi..Cok gecmis olsun canm senin kuzun kac yasinda
Bugun atesi yok ama cok agladi surekli salladik sallamadan durmuyor. Dis mi dicem ama dis bu kadar zorlar mi bilemedim.
Dondurma odulun olmus canim :)Menumude paylasayim
Sabah 11.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Domates
Zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak az sekerli cay
Ara
1 armut
Yarim havuc
Aksam 17.00
1 kase corba
2 tavuk baget
1 bardak ayran
Ara
Kulahta dondurma
Su: 2 litre
Spor yok![]()
Benim menumde bu menuye benzer bugun, stresten yedim de yedim:))Cumartesi menum
sabah 11.00
1 yumurtadan biraz 2 3 catal eksik yumurta
1kk beyaz peynir
1 sigara böregi
Yarim dilim tbe
3 bardak sekersiz cay
ara 12.30
sekersiz turk kahvesi
oglen yok
ara 17.30
4 5 tane patates kizartmasi
aksam 19.00
5 tane falan hamsi
1 dilim ekmek
20.30
4 kofte 5 10 tane patates (firinda yapilmis dunku yemegim)
2 kasik kadar manti sinirimden yedim.
Su 1.5 anca
Spor sahilde yurudum 1 saat kadar
Evde sabah 7 aksam su saat kosturma
@Ucyuzbesyuz
Insallah bugun daha sakin bir gun gecirirsin canim..Ablacım bugün vallahi felaket bir gündü iğrençti. Öyle bir patladı ki mutfak olduğum yerde doğurdum yani![]()
![]()
Guzel menu canim, 2 biskuviyi odule saymaya gerek yok, zaten aksama kadar kosturuyorsun..Günlük menüm
Kahvaltı:11.00
Menemen domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
Oglen: 17.00
1.5 kase sebzeli çorba 5 kaşık afkan pilavı
Akşam yok
10.000 adım
2 Litre su
Akşam işten gelince 1 bardak sütlü kahve ve 2 adet kremalı bisküvi yedim ödül olarak
Şuan acım gerçiama yapacak bisey yok bugün çok stresli yogun ve yorucu bir gündü gerçkten
Iyi geceler herkese öpüyorum herkesi..
Kozmogirl17
Yawrukush
Canim cok gecmis olsun neyin var?Iyı geceler kızlar ıkı gundur cok hastaydım gıremedım.
Bugunku menum
10.30
2wasa
1has. yumurta
Peynır
Zeytın
Sekersız ballı fındık ezmesı bı tatlı kasıgından bıraz fazla
12.30
2 pırınc patlagı
Turk kahvesı sade
19.30
Bamya
2 yk pılav
Yogurt
20.00 yesılcay
21.30
Fırında yapılmıs sıgara boregı 2 adet
Sekersız cay
Ilkkez menunde borek goruyorum ozlemcim hayretler icindeyim ama kalori olarak menun diyete uygun, odule saymayacagim canim :)eylul 28 menum
sabah8
4yk yogurt,1yk ketentohumu,1tk ceviz,1 kucuk elma
ara turk kahvesi
oglen2
3 dilim borek,2 bardak cay
aksam yok
su2.5 lt
spor 30dk leslie
1 saat yuruyus
Gonulmeyvesi
Yawrukush
Canim gunde 2 saat sinifin icindeler aktivite, boyama, oyun oynama vs sinifta yapiyorlar oyle kosma ,hoplama, ziplama terleyecegi bir ortam yok.Canim ilk hastalandigindada soledim dun de yazdim ben sana bu cocuk okul basladi ateslenmeye basladi benim aklima iki ihtimal geliyor ya psikolojik vucut tepki veriyor yada orda terliyor cocuga bakmiyorlar ustune degistirmkyorlar serinde olabilir usutuyor.cunku zature kolay olabilecegi bi hastalik degil cok cok usutmus olmasi lazim ki seninde arasi oladar isitcek bi durumda biraktigini dusunmuyorum gecmis olsun tekrrdan ozgem
Burasida ayni Ozlemcim, nerde Tur anasi gibi dusunsunler...burda cocuk terliyo diye hayatta degismezler canim , kizim 4 yasinda okula basladi , ogretmeni basladi kar pantolanlarini,botlarini giymeyi ogretin diye,
Yawrukush , eger okuldan sonra hastaligi artiysa yollama kisin daha kotu olur , burda -20 lerde bile cocuklari disarda oynatiyolar
![]()
Gondermeyelim dedik canim, neden oluyor, nasil oluyor bilmiyorum ama ne zaman ki okula gidiyor hastalanip geliyor...Özge annenin gelme durumu vardı belki ben bakarım bir süre diyebilir. Göndermeyin o zaman canım. Kozmo kaptanıma katılıyorum çocuk terli gezmeye alışmamışsa ondan ateşleniyordur. Rüzgar alıyordur cam kapı açık oluyordur böyle birşey olması lazım anında ateşi çıkıyorsa. Yoksa salgın hastalık olsa konaklama evresi bilmem ne hemen imkansız ateşinin yükselmesi
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 20DK YURUYUS | 10DK D ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ODUL ![]() | |
Gonulmeyvesi | 15DK YURUYUS | 20DK YURUYUS | ODUL ![]() | ||||
LaMademoiselle | MUAF | ![]() | MUAF | ||||
Harpy | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | ![]() ![]() | ||
kanadali35 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |
Deryaondiet | ![]() ![]() | ![]() | ![]() | ||||
Yawrukush | ![]() ![]() | ![]() ![]() | 200IA ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ODUL 10DKY | |
Madamesnow | ![]() ![]() | ||||||
Falanfilannnn | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() | | |||
gogo2405 | 50M SPOR? | | |||||
Haeshin | ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |
besive | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |
AKovser | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
fmad | 500IA SPOR? | ![]() ![]() | 200IA ![]() | ![]() ![]() | ODUL 10DK D | | |
Melegimkorusun | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||
MigiMadid | ![]() ![]() | ||||||
Akrrep | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | |||
Selsalan | ![]() ![]() | 10DK Y ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ODUL ![]() | ||
Ucyuzbesyuz | ![]() | ![]() ![]() | ![]() | ![]() ![]() | ODUL MUAF | ||
birisii | ![]() ![]() | ||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |
Uyu canim bide bizimle ilgilencem diye ugrasiyosun.ben burdayim kuzum sen oglusa bak iyi olun bian onceGunaydin kizlar , hepinize mutlu bir pazar gunu diliyorum.
Aras'in durumuna gore yine cok aktif olamazsam beni mazur gorun.
Simdi yatiyorum 4 saat uyuyacagim, esim sonra kaldiracak, gece sabaha kadar Arasin basinda olacagim.
Hepinizi opuyorum..
Gunaydin kizlar , hepinize mutlu bir pazar gunu diliyorum.
Aras'in durumuna gore yine cok aktif olamazsam beni mazur gorun.
Simdi yatiyorum 4 saat uyuyacagim, esim sonra kaldiracak, gece sabaha kadar Arasin basinda olacagim.
Hepinizi opuyorum..
kanadali35
Bugün yine sağlıksız be kalorili beslendim
Niye böyle oluyor bilmiyorum kendime özel hazırlama isteği olmuyor öyle olunca kolayda ne varsa onu yiyorum herşeyi gözümün önünden kaldırdım
Şuan su içiyorum
Bugün yediklerim
Sabah 11 30
1 adet poğaça
5 adet kalem böreği
Öğlen
1 poğaça
Şimdi
Bir çatal makarna
İki çatal kısır
2 tane gofret minik
Bi.litre suyu bitirmeye çalışıyorum şimdi de
Bugün daha bişey yemek istemiyorım ama eşim gelince sofra kurucam ve illa eşlik etmemi ister kesin
O gelene kadar leslie yapıcam şimdi
dükü menümü yazamadım çünkü saat 9.30da yattımçok yoruyor çocuklar beni.. bir de 1-2 gündür koşturmacadan çok yorulmuştum. herşeye ramen sabah yine yataktan zar zor kalktım nasıl bi uyukuysa
sabah
2 h yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
7 zeytin
öğlen
2 dlm peynirli salata
yoğurt
1 tbe
akşam
tavuk
2 bdk ayran
2 yk pirinç pilavı
spor
50 dk tabata
SAbah 10.
Sekersiz türk kahvesi
11
Mantarlı kıymalı yuöurta
Domates salatalık havuc ceviz az peynir
17.0
4 köfte 4 kucuk dilim patates
3 kasık mor lana salatası
2 kasık fırın kabak
2.5 litre su
100 sag ic 100 sol ic bck
50 yarim mekik
30 kol
100 yanbel incltm
Kızlar gerçek menümü yazayım
Keto pide ( 200 gr kıyma, soğan, baharat bunlar üstü için. Ekmek kısmı 2 kaşık tahin, kaşar peyniri, 2 yumurta)
Közlenmiş patlıcan salatası
Az turşu
Spor yok bugün yarın +10 eliptik cezamı isterim. Bugün toplu taşıma kullandım 1 saatten fazla sürüyor sadece tek yön. Bi de toplamda 40 dk kadar yürüdüm. O yüzden spor yapmayacağım dinleneceğim☺
Afiyet olsun kuzum ye tabi arrada kendini odullendir metobolizmanida sasirt ki daha hizli yag yakimi olsun.hep sizmi yiyeceniz , birazda ben yiyim ,
, esim turk marketten almisti gecen haftalarda bozulmadan yapayim yiyelim dedik . bu hafta
Gonulmeyvesi kankim beni birincilige tasicak ,o yerse pasta , borek bende yiyecem tum sorumluluk onda
( show must go on
)
Cocuklarimizi emanet ediyoruzda iste nasil bakiliyor kimse anasi babasi gibi bakamaz illa ki de sizin orasida fazlaymis yani.burda cocuk terliyo diye hayatta degismezler canim , kizim 4 yasinda okula basladi , ogretmeni basladi kar pantolanlarini,botlarini giymeyi ogretin diye,
Yawrukush , eger okuldan sonra hastaligi artiysa yollama kisin daha kotu olur , burda -20 lerde bile cocuklari disarda oynatiyolar
![]()
Bilmem kriterlere uygunmuyum ki bekliyorum bakalim
Canim bulasici bisey olsaCanim kresin icerisinin isisi bizim evler gibi, terleyecek kadar kosma vs olmuyor okulda , sadece disarida oynama saatleri var gunde 40dk ki hava burada 30 derece suan, usume imkani yok.Arasin bagisikligi zayif, eger okulda hasta cocuk varsa direk onada bulasiyor diye dusunuyorum ben
Canim nasilsiniz aklim sizde, insallah kuzularimiz atesten kurtulurlar...
Hosgeldin canim, yogunsun , yemek saatlerinde kosturmacada degismis normal az kilo vermen, uzme canini.
Her sey yolunda mi, keyfin yerinde mi?
Canimsin Feyzos...
Bir bilsem Tugbacim , 2 oglum var, buyugum hic Aras gibi degil, aras havadan nem kapiyor
Leslieye basladin galiba canim cok sevindim.
su icmeyi hatirlaman icin , gozuunun onune surahi hazirla koy mutlaka..
Sagolsun Vanessa hakkaten busem, gecenin 3-4 unde bile uyaniksa, beni online goruyorsa hemen yaziyor.
Oda olmasa burada kafayi yerdim net...
Canim bosver otlu boregi sen , keto borek candir:)
Azminden, kararliligindan, alnindan operim seni...
Canim cuma ya da cumartesi gunu odul olarak bir dilim pastani ye Fatimem, sen emiziriyorsun, cok sIkI bir diyet yapmana gerek yok, zaten emzirirken gidecek kilolar..
Tamamdir canisi F Falanfilannnn hosgeldin esimiz :)
Nasilsin canim :)
Bu menulere hep yorum yaziyorum, yine yazayim, okadar sagliksiz ki bu menuler, kendi sagligin icin duzenli bir yeme aliskanligina gecmelisin canim...
Bizde 2 gundur mahvoldukInsallah bugun toparlanir hicbir sIkintisi kalmaz canim...
Gonderirsen eger sıkı sikı tembih et kuzum cocuk onlar illa atlayip ziplardir sirti islanirdir degismiyolarsa bile sirtina bi bez falan koysunlar.Canim gunde 2 saat sinifin icindeler aktivite, boyama, oyun oynama vs sinifta yapiyorlar oyle kosma ,hoplama, ziplama terleyecegi bir ortam yok.
Birtek disarida oyun saatleri var , havalar burada cok sicak usutmesi imkansiz ama terli kaliyormudur bilmiyorum.
Tekrar yollayacak miyiz belli degil, yollarsak uyaririm ogretmeni...
Burasida ayni Ozlemcim, nerde Tur anasi gibi dusunsunler...
Gondermeyelim dedik canim, neden oluyor, nasil oluyor bilmiyorum ama ne zaman ki okula gidiyor hastalanip geliyor...
Annem gelirse yollamam zaten o buradayken , bakalim hayirlisi canim...
Aynn canim insan stresten sinirden yiyor bende aksam yemegi yemicektim aaa bi bakmisim yemisim hep oglanin yuzunden.CUMARTESI MENUM
SABAH
2 dilim yumurtali peynirli ekmek
15 tane kadar patates kizartmasi
1 kk tulum peyniri
15-20 adet vardir zeytin
Domates, salatalik
OGLEN
10 tane kiymali sarma
4 kasik kabak yemegi+1 kasik yogurt
ARA
Filtre kahve
2 dilim fistikli sarma
AKSAM
Barbeku eti (yemek yapamadim, buzlukta vardi)
Salata
SU: bilmiyorum ne kadar oldu 8-10 bardak ictim, surahi hazirlamadim..
SPOR: Yok.
haeshin , F Falanfilannnn
Canim cok az yemissin senin biraz daha sut yapan seylwr yemen lazim ornegin aksam corbanin yanina guzel bi sebze yemegi harika olur duCumartesi menü
11.30
1 elma
14.00
Tavada yağsız et
1 orta boy haşlanmış patates
Domates, salatalık
15.00
1 kupa çay
18.00
1 bardak ev yoğurdu
18.30
1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 litre
Bana Haziran’da gelecekler en son ben istedim ben o zamana kadar mezun olurum inşYok canim bu hafta 1 gun okula yolladim, yine eve geldigi gibi ateslendi, tam iyilesti dedik basa sardik Goknurum
Guzel menu canisi :)
200 tl gidince yaglar erimistir Busem :)
Verirken kotude, paralar topluca eline gelince guzel :)
Canim bizler iyiyiz ,seni merak ediyoruz, dikkat et kendine..
Sohbete gel kafani dagitmaya kuzum..
Guzel menu ,guzel sporlar, guzel su miktari canim...
Canimsin :))
Arasin atesi gecmdi gecmiyor canim, ama iyi olacak insallah..
Sanada kolayliklar diiyorum, simdiden ellerine saglik ,afiyetle yiyin...
Guzel menu, guzel yuruyus busem..
2yas 9aylik canim.Kiyamam dis olabilir, benim oglumda disleri cikarken cok ateslendi..
Acil sifalar canim...
Dondurma odulun olmus canim :)
Benim menumde bu menuye benzer bugun, stresten yedim de yedim:))
Insallah bugun daha sakin bir gun gecirirsin canim..
Guzel menu canim, 2 biskuviyi odule saymaya gerek yok, zaten aksama kadar kosturuyorsun..
Canim cok gecmis olsun neyin var?
Sigara borekleri gec vakitte yenmis odule sayalim onlari :)
Ilkkez menunde borek goruyorum ozlemcim hayretler icindeyim ama kalori olarak menun diyete uygun, odule saymayacagim canim :)
Afiyet olsun..
Özge ödül menüsü olmuş ama önemli değil hastalıklarla uğraşmak çok zor enerjini ani arttıracak da olsa iyi ki yemişsinCUMARTESI MENUM
SABAH
2 dilim yumurtali peynirli ekmek
15 tane kadar patates kizartmasi
1 kk tulum peyniri
15-20 adet vardir zeytin
Domates, salatalik
OGLEN
10 tane kiymali sarma
4 kasik kabak yemegi+1 kasik yogurt
ARA
Filtre kahve
2 dilim fistikli sarma
AKSAM
Barbeku eti (yemek yapamadim, buzlukta vardi)
Salata
SU: bilmiyorum ne kadar oldu 8-10 bardak ictim, surahi hazirlamadim..
SPOR: Yok.
haeshin , F Falanfilannnn