• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK70::KK70: hep sizmi yiyeceniz , birazda ben yiyim , :kk77:, esim turk marketten almisti gecen haftalarda bozulmadan yapayim yiyelim dedik . bu hafta Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi kankim beni birincilige tasicak ,o yerse pasta , borek bende yiyecem tum sorumluluk onda:KK53:( show must go on :KK66:)

Aman Allahımmm kendimi çok sorumlu hissettiimmm

Afiyet olsun kuzum ye tabi arrada kendini odullendir metobolizmanida sasirt ki daha hizli yag yakimi olsun.
Oooo buyuk sorumluluk ama ben Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ne guveniyorum bu hafta cok istekli.

Cocuklarimizi emanet ediyoruzda iste nasil bakiliyor kimse anasi babasi gibi bakamaz illa ki de sizin orasida fazlaymis yani.

Bilmem kriterlere uygunmuyum ki bekliyorum bakalim😂😂

Canim bulasici bisey olsa @haeshin in dedigi gibi kulucka donemi olur vs hmn atez yapmaz 30.derecede terlerdir siniflardan disariya gore soguksa hoop usutuverir ole hemen ateslenir.benim oglum uyurken bile su gibi olr bazen gece bile degisirim ustunu

Gonderirsen eger sıkı sikı tembih et kuzum cocuk onlar illa atlayip ziplardir sirti islanirdir degismiyolarsa bile sirtina bi bez falan koysunlar.
Bu arada annen mi gelcek cok sevindim kuzum allahim tez kavustursun sizin.😚😚

Aynn canim insan stresten sinirden yiyor bende aksam yemegi yemicektim aaa bi bakmisim yemisim hep oglanin yuzunden.

Allahımmm sen bana yardım etttt ⚘⚘inşallah başarabilirimm

Ahahah güzel bence canım

Canım olmamış hiç bugün
Sen daha harika menüler ile geldin yine gelirsin

Süpersin

Ahahahha gün parası verip günde herşey götürülmüş sanki😂😂😂

güzell

süpersin

Dondurma ♥ Güzel canım

neye sinirlendin kuzum

💋💋 akşam hariç güzel kuzum

Geçmiş olsun kuzum nasıl oldun

böreğin b si kalmamıştır muhtemelen..😂

Fıstıklı sarma ımmmmmmmm

Süpersin

Kuzum tek öğüne mi düştün

Tek öğün müğüğ

Afiyet olsun kuzum

teşekkür ederim canım desteğim için 😍😍

Minnacik bebek neler yapiyor dimi gunaydin canim benimkiler varya bana neler yapiyor neler 3 tane cocugu olanlar helee Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda hic anlatmasin bence resmen cocuklarimiz dunyamiz olmus

Sorma canım ya, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hiç..
Bir de gelen giden olunca hiç vakit bulamıyorum kendime..
Valla 3 çocukla buraya da zaman ayıra bildiği için tebrik ediyorum onu :)

İyi haftalar arkadaşlar 🌸🌸🌸 ben tartıda 67.7 geldim +500gr gösteriyor bugün 🥺 ama Reglim geçikti ondan mı bilemedim yediklerime dikkat etmiştim az da olsa yürüyüşde yaptım Ödemdir umudu ile yola devam
@Akrrep

İnşaAllah gider cumaya kadar, üzülme hiç..

eşim helva aliyo
yemem.. ne varsa aliyo yok yemem..:)
zorlayan yok bana bakiyo ciks sen hayatta kilo veremezsin diyo :KK11:

Beni gaza getiren biraz da o oldu aslında..
Hiç bir sözü yok aslında böyle olmama, hatta napıcan kilo verme falan bile diyor.. Ama geçen gün dar giymiştim, bakıp diyor ki, kat kat olmuşsun ya sen.. Yandan görünen katları sayıyor bir de :KK70:
Baktım cidden öyleymiş, kat kat olmuşum resmen, bunu düzelteceğim dedim ve başladım..

banada söleyin :)
nette köriliyoğurt bulamadim tadi enfesti:)

Sen önce kendine yapabileceğin bir diyet bul..
Kimisi diyet listeleriyle zayıflar, kimisi kendi vücudunu tanır ona göre beslenir zayıflar, kimisi de kendince diyet listesi hazırlar ona uyarak zayıflar..
Sen de kendi yolunu seç ve harfiyen uyacağına kendine söz ver..

Kizlar bugun tam geldim diyorum hep Arasin durumunda bir seyler oluyor, birakiyorum bilgisayari.. :KK43:
Toplam 3 kere aralikli (birkac gun atesli, 1-2 gun normale donme seklinde) atesi cikti son 2 haftadir.Ve dusunuyoruz ki esimle ilki okula gitti ilk hafta, cuma gunu okuldan geldi atesliydi , pazar gunu gecti kendilinden.Sali gunu okula yolldim, carsamba gecesi havale gecirdi gecen hafta.Pazartesi -sali toparlandi , persembe gunu Vanessayla bulustugumuz gun okula yolladim ve dun cuma sabahi yine ateslendi..Ne zaman ki okula gidiyor, 1 gun sonra sifayi kapiyor cocugum.Okula yollamayalim diyoruz esimle.Gercekten ailecek cok yorulduk, cok hirpalandik..Dunden beri 4 kez 39lara cikti atesi, yine nobet gecirecek diye gece 12den sabaha kadar uyumadim.Normal hayata donuyoruz derken yine basa sariyoruz..
Buraya kadar yazmistim ki yine atesi yukseldi
Iyı geceler kızlar ıkı gundur cok hastaydım gıremedım.
Bugunku menum
10.30
2wasa
1has. yumurta
Peynır
Zeytın
Sekersız ballı fındık ezmesı bı tatlı kasıgından bıraz fazla

12.30
2 pırınc patlagı
Turk kahvesı sade

19.30
Bamya
2 yk pılav
Yogurt

20.00 yesılcay

21.30
Fırında yapılmıs sıgara boregı 2 adet
Sekersız cay
böregin saati gec olmasa super menüymüs canim aslinda
eylul 28 menum

sabah8
4yk yogurt,1yk ketentohumu,1tk ceviz,1 kucuk elma

ara turk kahvesi

oglen2
3 dilim borek,2 bardak cay

aksam yok

su2.5 lt

spor 30dk leslie
1 saat yuruyus
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@Yawrukush
Canim kresin icerisinin isisi bizim evler gibi, terleyecek kadar kosma vs olmuyor okulda , sadece disarida oynama saatleri var gunde 40dk ki hava burada 30 derece suan, usume imkani yok.Arasin bagisikligi zayif, eger okulda hasta cocuk varsa direk onada bulasiyor diye dusunuyorum ben :KK43:

Canim nasilsiniz aklim sizde, insallah kuzularimiz atesten kurtulurlar...

Hosgeldin canim, yogunsun , yemek saatlerinde kosturmacada degismis normal az kilo vermen, uzme canini.
Her sey yolunda mi, keyfin yerinde mi?

Canimsin Feyzos...

Bir bilsem Tugbacim , 2 oglum var, buyugum hic Aras gibi degil, aras havadan nem kapiyor :KK43:

Leslieye basladin galiba canim cok sevindim.
su icmeyi hatirlaman icin , gozuunun onune surahi hazirla koy mutlaka..

Sagolsun Vanessa hakkaten busem, gecenin 3-4 unde bile uyaniksa, beni online goruyorsa hemen yaziyor.
Oda olmasa burada kafayi yerdim net...

Canim bosver otlu boregi sen , keto borek candir:)
Azminden, kararliligindan, alnindan operim seni...

Canim cuma ya da cumartesi gunu odul olarak bir dilim pastani ye Fatimem, sen emiziriyorsun, cok sIkI bir diyet yapmana gerek yok, zaten emzirirken gidecek kilolar..

Tamamdir canisi @Falanfilannnn hosgeldin esimiz :)

Nasilsin canim :)

Bu menulere hep yorum yaziyorum, yine yazayim, okadar sagliksiz ki bu menuler, kendi sagligin icin duzenli bir yeme aliskanligina gecmelisin canim...

Bizde 2 gundur mahvolduk :KK43: Insallah bugun toparlanir hicbir sIkintisi kalmaz canim...
Nasil oldunuz canim toparlandiniz mi
Cumartesi menü

11.30
1 elma

14.00
Tavada yağsız et
1 orta boy haşlanmış patates
Domates, salatalık

15.00
1 kupa çay

18.00
1 bardak ev yoğurdu

18.30
1 kase mercimek çorbası

Su 1.5 litre
cok az suda yemek de cok az
eylul 29 menum

sabah 8
2 yumurta , salatalik, domates, biber ,1 dilim ekmek

ara turk kahvesi

oglen2
ceyrek tavuk gogsu, kabak grill, 3 tana biber,2yk yogurt

aksam6
1 kase yogurt,1yk ketentohumu,1tk ceviz

su2 lt
spor 30 dk leslie

@Yawrukush
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
aksami cok guzel kapatmissin canim bravo
Pazar menü

9.00
1 kupa çay
5 kuru kayısı

11.00
1 mandalina

13.30
Sulu et patates yemeği
1 kase salata

14.30
1 kupa çay

18.30
1 kase çorba

Akşama yemek yapacaktım ama ani misafir gelince yapamadım çorba içtim..
Yemekten sonra
2 dilim sucuk
1 büyük bardak ev yoğurdu
1 kupa çay
Sucuğu eşim yiyordu canım çekti yedim, saat de bayağı geçti oysaki..

Su 1.5 litre
sevgili esim herkes demistir muhtenelen ben de diyeyim esim olarak lutfwn böyle yapma cok az besleniyorsun guzel saglikli ögünler hazirlankwndine inanki uzun surmuyor evet bazen zamanimiz olmuyor ama önceden yapilan ufak hazirliköarla halloluyor biraz daha zorla canim kendini

Minnacik bebek neler yapiyor dimi gunaydin canim benimkiler varya bana neler yapiyor neler 3 tane cocugu olanlar helee Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda hic anlatmasin bence resmen cocuklarimiz dunyamiz olmus
AH ah canlarim mini mini bebeklilerim lohusaliga giremeden cikanlarim Dahlia_ Dahlia_ ins zamanla herye duzene giriyor canim ben ücüncüyü büyüten ve son numarasi 4 aylik olmus biri olarak tünelin ucunda isik var diyorum o bacak kadar boylsriyls onlarin bile bi cizgileri karakterleri var biz de biraz kendimizi onlara uydurcsz iste birsekilde duzen kuruluyor anne de zaten evde akrobasi yapar gibi yasamayi ögreniyor zamanla dengeleri kuruyor

Sorma canım ya, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hiç..
Bir de gelen giden olunca hiç vakit bulamıyorum kendime..
Valla 3 çocukla buraya da zaman ayıra bildiği için tebrik ediyorum onu :)

İnşaAllah gider cumaya kadar, üzülme hiç..

Beni gaza getiren biraz da o oldu aslında..
Hiç bir sözü yok aslında böyle olmama, hatta napıcan kilo verme falan bile diyor.. Ama geçen gün dar giymiştim, bakıp diyor ki, kat kat olmuşsun ya sen.. Yandan görünen katları sayıyor bir de :KK70:
Baktım cidden öyleymiş, kat kat olmuşum resmen, bunu düzelteceğim dedim ve başladım..
Canim gectigimiz yil benimde kizim 1.5 yasindaydi kilo veremeyi kafama koydugumds esimde yok gerek yok derdi ve seninki gibi kendini cok zorlama en fazla 75 inebilirsin derdi cubki evdlwndigimde 73 tüm zaten slnra burasi sayesknde baktim ki gidiyor niye vermiyim bekliyim 73 te dedim 64 ü görmüstüm bir ara o yok gerek yok diyen esim de hayran kalmisti hem azmime hem bana:KK22: biz bayaniz baziöarimizin hatta cogumuzun bunyesi laalesef hamilelilte emzirirlen vs almaya egilimli ben sahswn zaten aliyorumyeaaa diyip de yiyorum bide ama önemli olan kendimize gelmemiz toparöanip ayaga kalkmamiz bu beden bizi sekillendirebiöecegimizi görüyoruz da cok guzel emel verince sen de biraz sabret bak iki haftada degisimi sen hissedecelsin

Back
X