• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım Senin yaptığın genelde diyet menülerinde olan..
Ben ama pilav yapar gibi pişiriyorum, suda olunca tatsız tuzsuz birşey oluyor, böyle normal yemek gibi, tadı da güzel yani yiyebilen için :)

Çok kasıyorsun kendini, biraz rahat ol..
Normal beslenmene dön bence, normal derken zaten burada olduğun sürece neler yiyip neleri yememen gerektiğini öğreniyorsun..
Ona uygun menüler çıkar kendine..
Genel olarak da sıkılmış, bunalmıçsın belli.. Kendini iyi hissettirecek birşeyler mi yapsan acaba?
Dün ben de kötüydüm, boğuluyordum resmen evde.. Minnakla dışarı da çıkamıyoruz.. Bütün gün evde, gece uykusuz, hergün yorgun halsiz dolanıyorum evin içinde.. Gelip giden var yine sağolsunlar ama bunaldım, yoruldum 1 ayda.. Ağrılarım da var diye iyice depresyon havasındayım :))
Topla sen de kendini, bırakınca gidiyor gerçekten, sonra toparlanması daha zor oluyor..
Evet kuzum ben diyet amacli yaptim ama doymadim nedense 😄😄

1 ekim emnum
09:00_ 2 kucuk top seklinde yulafli sutlu findikli karisim ve uzerine yogurt.
12:00_ 1 kase pancar corbasi, 1 kase lahana salatasi, 2 yk kadar kuskus haslama, 4 yk kadar sebze yemegi.
16:00_ avuc ici kadar hindistan cevizli, kakaolu kek cok lezzetliydi.
18:30_ yarim avuc ici kadar et, 1 kaseden az yogurt, 3 yk kadar pirinc haslama.

su: 3 litreye yakn ictim
spor: kizim bisiklete bindi ben de yaninda kostum 15 dk kadar
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Valla su menulere cok ozeniyorum

Canim gonlunuze gore bir ev bulursunuz umarim.
Cok gecmis olsun dolandirilma durumu atlatmissiniz, bir daha basiniza oyle birsey gelmez insallah.
Bizlerde iyiyiz canim, arada gel cee ee de olur mu:)
Gorusmek uzere..:KK68:
İnşallah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. karışık hayatımı yoluna koyar koymaz uğrarım. Görüşmek üzere 😘

ketozenik diyeti nasıl oluyor ben anlayamadim onu.
Ketojenik diyet yag alimini arttirip karbonhidrat aklimini azaltmayi hedefleyen bir diyet canim, daha once de denemek istemistim ama bir turlu yapmak nasip olmadi ,. Umarim bu sefer yaparim.

İnşallah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. karışık hayatımı yoluna koyar koymaz uğrarım. Görüşmek üzere 😘
Kelebegim hersey gonlunce olsun, ve her zaman ozellikle annelerin, eslerin unuttugu onemli bir noktayi asla unutma. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin :* Once sen ;)

Bakalim 2 hafta sonra kendim hazirlayacagim ketojenik becerebilirsem. Cunku bu sirkette ketojenik menu hazirliyor ama 2 katindan bile fazla fiyat verdiler ketojenik cok et ve yag icerdigi icinmis :KK43:
öğlen yemekte çoğunlukla etli.
akşam ben sebze yapıyorum çünkü eşim istemiyor. etli tavuklu:D

Kelebegim hersey gonlunce olsun, ve her zaman ozellikle annelerin, eslerin unuttugu onemli bir noktayi asla unutma. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin :* Once sen ;)
Amin. Bende unutuyorum o noktayı. Kendimizi hep sona atıyoruz hep maalesef. Ama aklımda bulunacak tavsiyen😍

şekersiz bi hayata alıştım dün kaynanam geldi şekersiz çay içtim.:)
çayı açik içerim koyusu iyi olmuyor.
çayı baya azalttım.;
misafire göre içiyorum.
kahveyi günde bi kez kupa içiyorum oda sabahlari
günün dinç sağlamam için...
çikolata tadini unutmuşum yemiyorum dün eşim çikolata almiş yemem:)

Slm arkadaşlar dün hiç giremedim çocuğu okuldan sonra doktora götürdüm bende kötüydüm bende muayene oldum ordan geldik ev kötü durumdaydı tüm evi baştan aşagı temizledim akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım Yawrukush Yawrukush yavaş yavaş alışıyorum hastalıklardan bir türlü giremiyorum

1 Ekim Salı menüm

7:30 Hindistan cevizli kahve
10:30 kaşarlı omlet yarım avakado 3dilim kaşar peyniri domates salatalık
12:00 6 tane kadar çiğ fındık
19:00 kendime lizzanın low karb ekmeği yapmıştım ondan 2 dilim yedim ton balığı yanına ve 1 tursu yedim ( yemeğim geç oldu ben temizliğe dalıp saati farketmemişim )

Su 2lt sanırım içtim
Spor 5000 adım ve 3 saat ev temizliği 🤯
Ellssa Ellssa

Arkadaşlar aranızda low carb yapan başka var mıydı? Cheat day yapıyor musunuz ve yapıyorsanız bu cheat day da şeker içeren gıda yenebilir mi? Ben 10 gündür low carb yapıyorum ce hiç daha cheat day yapmadım normalde her 7.gün yapılıyor ama yapmaya korkuyorum daha 🙈🥺

30 Eylül Pazartesi menüm

Sabah 9:30
Sade kahve

Öğle 12:00
Çökelekli yumurta tava
Yeşil zeytin
Domates soğan kelek
Közlenmiş biber

Akşam 18:00
Az humus
Az patlican
1 diş sarımsak
1 acı biber
1 porsiyon etli kuru fasulye
Turşu

Spor
30 dk yürüyüş
1 saat ev temizliği

Su
3 litre

Melegimkorusun Melegimkorusun
Süper canım 💕💕

Canim hepimiz hergun sana mesajlar yaziyoruz ama bizim mesajlarimiza kulak vermiyorsun.
Kendine guzel bir diyet plani uyarlayip uymazsan kilo veremezsin.
Zaten saglikli beslenme duzenine gecince kilolarinda gidecek..

Canim egitimlerde cok kolayliklar diliyorum sana..
Diledigin her turlu gidayi alabilirsin, Turkiyeye onlari sokmakta bir sorun yok, sadece yurt disina cikarken her seyi sokamiyorsun.
Peynir, cikolata, ilac vs vs ne bulursan hosuna giden al canim.
Hatta kullaniyorsaniz alkol urunleride oldukca uygun fiyatli oluyor.
Hepsinden goturebilirsin evine.. :KK200:
Donus ne zaman Filizim, ozlettin kendini..

Guzel bir menu olmus canim :)

Cok sevindim :)

Misafir oluncada ekstra yoruluyor insan canim..
Dun dinlenmissin ama kuzunla ne guzel :)

Canim gonlunuze gore bir ev bulursunuz umarim.
Cok gecmis olsun dolandirilma durumu atlatmissiniz, bir daha basiniza oyle birsey gelmez insallah.
Bizlerde iyiyiz canim, arada gel cee ee de olur mu:)
Gorusmek uzere..:KK68:

Guzel menu canim:)

Sagol canim benim :)

Sporuna bayildim canim :))

Hayirdir kuzum neyiniz var, her sey yolunda mi?
Aras toparlandi gibi cok sukur..

Canim gecen hafta listeye girdin, takima karsi, takim arkadaslarina karsi olan sorumluluklarini lutfen unutma, arti gelirse takimimiz bundan kotu etkilenecek biliyorsun..
Lutfen menulerine dikkat et..

Bu karakter, yapi meselesi canim, en zor sey insanin kendini degistirmesi ve iyilestirmesi.
Nasil bu ozelligini torpuleyebilirsin kendin icin bir yol bulmaya calis.
Cunku bu durum seni cok yipratir, uzer, yaslandirir...

Ya da insanlara hic guvenmemeyi secebilirsin, potansiyel olarak herkesin hata yapabileegini, senin istemeyecegin sekilde davranabilecegini kabullenirsin.
Boyle yaptiginda insanlar seni artik cok fazla husrana ugratamaz hale gelirler, onlara bastan guvenmemeyi sectigin icin yanlis bir sey yaptiklarinda daha az uzulursun.
Ve bu sekilde dvranirken iclerinden bazilari ,sen beklemeden senin guvenini kazanabilir, o zaman o insanlari ayri bir kategoriye dahil edersin..
Yani kimseye elbette koru korune guvenmemelisin..
Haklısın kuzum güvenmek benim icin cok zor cidden

şekersiz bi hayata alıştım dün kaynanam geldi şekersiz çay içtim.:)
çayı açik içerim koyusu iyi olmuyor.
çayı baya azalttım.;
misafire göre içiyorum.
kahveyi günde bi kez kupa içiyorum oda sabahlari
günün dinç sağlamam için...
çikolata tadini unutmuşum yemiyorum dün eşim çikolata almiş yemem:)
Harikasin canim, masallah

Back
X