Canim hepimiz hergun sana mesajlar yaziyoruz ama bizim mesajlarimiza kulak vermiyorsun.
Kendine guzel bir diyet plani uyarlayip uymazsan kilo veremezsin.
Zaten saglikli beslenme duzenine gecince kilolarinda gidecek..
Canim egitimlerde cok kolayliklar diliyorum sana..
Diledigin her turlu gidayi alabilirsin, Turkiyeye onlari sokmakta bir sorun yok, sadece yurt disina cikarken her seyi sokamiyorsun.
Peynir, cikolata, ilac vs vs ne bulursan hosuna giden al canim.
Hatta kullaniyorsaniz alkol urunleride oldukca uygun fiyatli oluyor.
Hepsinden goturebilirsin evine..

Donus ne zaman Filizim, ozlettin kendini..
Guzel bir menu olmus canim :)
Cok sevindim :)
Misafir oluncada ekstra yoruluyor insan canim..
Dun dinlenmissin ama kuzunla ne guzel :)
Canim gonlunuze gore bir ev bulursunuz umarim.
Cok gecmis olsun dolandirilma durumu atlatmissiniz, bir daha basiniza oyle birsey gelmez insallah.
Bizlerde iyiyiz canim, arada gel cee ee de olur mu:)
Gorusmek uzere..
Guzel menu canim:)
Sagol canim benim :)
Sporuna bayildim canim :))
Hayirdir kuzum neyiniz var, her sey yolunda mi?
Aras toparlandi gibi cok sukur..
Canim gecen hafta listeye girdin, takima karsi, takim arkadaslarina karsi olan sorumluluklarini lutfen unutma, arti gelirse takimimiz bundan kotu etkilenecek biliyorsun..
Lutfen menulerine dikkat et..
Bu karakter, yapi meselesi canim, en zor sey insanin kendini degistirmesi ve iyilestirmesi.
Nasil bu ozelligini torpuleyebilirsin kendin icin bir yol bulmaya calis.
Cunku bu durum seni cok yipratir, uzer, yaslandirir...
Ya da insanlara hic guvenmemeyi secebilirsin, potansiyel olarak herkesin hata yapabileegini, senin istemeyecegin sekilde davranabilecegini kabullenirsin.
Boyle yaptiginda insanlar seni artik cok fazla husrana ugratamaz hale gelirler, onlara bastan guvenmemeyi sectigin icin yanlis bir sey yaptiklarinda daha az uzulursun.
Ve bu sekilde dvranirken iclerinden bazilari ,sen beklemeden senin guvenini kazanabilir, o zaman o insanlari ayri bir kategoriye dahil edersin..
Yani kimseye elbette koru korune guvenmemelisin..