- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
En son telefonu bozulmustu, tamir olunca gelicem demisti bir daha haber alamadik kendisinden canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son telefonu bozulmustu, tamir olunca gelicem demisti bir daha haber alamadik kendisinden canim
eee hakkettin canımmKacamadim 100 tane ip atlama cezasi aldim![]()
iyi fikirmis aklima gelmemisti oyle yapayim , zaman farkindan biraz acele ediyorum hafta oyle denicem sagolBen üstündeyken telefon almıyorum elime +300 oluyor anında. Her fazlalığı atıp tartılıp üstünden inip çekiyorım.
Anadan uryan tartil , bak en az 300-400 gramimiz gitti bu hafta, hatta haftalardir Ozlem :))iyi fikirmis aklima gelmemisti oyle yapayim , zaman farkindan biraz acele ediyorum hafta oyle denicem sagol❤
Birinci olabiliriz gibi bitek 10 takimin yuzdesini goremedim eger bizden iyiyse en kotu 2.yizxAkini okula birakip geliyorum kizlar, guzel bir derece gelecek bu hafta yine![]()
Menun cok guzel canim, hic egzersiz yapabildin mi?İyi akşamlar kızlar sabah aç karnına türk kahvesi
Kahvaltı sucuklu yumurta 3 çatal 1 tane köz biber 3 zeytin domates bir dilim ekmek
Ara öğün küçük 1 şeftali
Akşam yemeği çorba 3 tane sarma ve 2 kaşık ciğer
Yok canm yapamadım günüm o kadar ki yoğundu baya merdiven in cık yürü evde de kış temizğine başladım baya yoğundum yani sabahtan yeni oturdum öyleMenun cok guzel canim, hic egzersiz yapabildin mi?
onların kide dusuktu en son bizden degismezse hadı ınsallahListemizi paylastim kizlar, henuz listesini paylasmayan 2 takim var, bu haliyle 1. siradayiz yarismada.![]()
Mezunum ama dahada citir olacagim mi diyorsun canisi, masallah :)
Sen dogum yaptin, kilo almis olman cok normal.
Bebisin cok kucuk, ilk bebegin, tek basinasin cogunlukla , yasadiklarin hic kolay degil.
Bu surecte esin saba destek oluyordur umarim fatimem, kilolar gidecek, inan bana, sen suan sadece bebisini op-kokla, onunla vakit gecir, onunla uyu, her seyin tadini cikart..
Harikasin canim, listeye girmek konusunda hala niyetli misin?
Hosgeldiniz aramiza, takimimiza katilmak istiyorsaniz asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Asureye ragmen menun guzel canim, uzun zamandir senden hic boyle guzel bir menu gormemistim.
Cumaya kadar boyle devam edersen harika bir eksi gelir eminim...
Aksam yemedin mi yemek canim, yoksa menunu eksik mi yazdin?
Harika denk gelmis, teyzemin ellerine saglik..
Ooo dogum gunun ne zaman canim, iyi k dogmussun iyi ki tanimisiz seni.
Sen gecenlerde sormustun bana unutmusum cevaplamayi, hastaliklar vs kusuruma bakma.
Sen listeye girerken hedef kilonu istedigin sekilde guncelleriz canim hic merak etme :)
Haftasonu icin kizacaktim ama dogum gunun geliyormus diye sustum :))
Gayet guzel canim, adimlarinsa sahane :)
Cok istikrarli gidiyorsun masallah..
Hayirdir neyin var Tugbacim, her sey yolunda mi, iyi misin?
Moralin neden bozuk?
Canim aksamlari salata bile olsa firsat yarat kucucuk bir sey ye, sagligin bozulacak diye korkuyorum..
Yine harika bir menu :)
Harika menu canim :))
Bugun cumadan itibaren gecirdigimiz en normal gundu diyebilirim canim..
Her turlu test yapildi, eger enfeksiyon yeniden nuksetmediyse her sey kontrol altindaydi, 10 gun antibiotigimizi de kullandik ama bilmiyorum, beynim uyustu artik..
Cok sagol merak edip sordugun icin, senin kuzular nasillar?
İnşallah 1. oluruzListemizi paylastim kizlar, henuz listesini paylasmayan 2 takim var, bu haliyle 1. siradayiz yarismada.![]()
Canim ev islerini de egzersizden sayiyoruz, yapmissin egzersiz :)Yok canm yapamadım günüm o kadar ki yoğundu baya merdiven in cık yürü evde de kış temizğine başladım baya yoğundum yani sabahtan yeni oturdum öyle![]()