• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy kaptişim bu hafta resmen doğum günü haftam oldu çok şükür arkadaşlar seviyormuş onu anladım ama bu kadar da sevmeseler miydi acaba 🤔
Neredeyse her gün bi planlar misafi3ler geliyo gidiyor her gün pasta 😭 işin kötüsü yedikten sonra da hep rahatsız oldum 🙄 bugün tam menümü düzene sokayım dedim, arkadaşla kahve içerken bi baktım magnolia geldi üzerinde de mum 🙄 mecburen yedik.. neyse akşam yemeği yemeyerek dengelemeyi düşünüyorum 😑

Geldim canım sabahtan beri oturup telefonu yeni elime aldım. 🙄 birazdan bildirimi mi de yapacağım ama tartıda bir bozukluk olabilir çünkü bu fotoyu çektiktwn sonra kaç kere tartılırsam tartılayım ekranda hep 8888 çıkmaya başladı 🤔 yarın sabah bir daha deneyeceğim.
Canim hosgeldin, iyi ki dogmussun, ne mutlu sana ne guzel arkadaslarin var.
Bizde cok seviyoruz seni cook mutlu yaslarin olsun.. :KK73: :KK200:

Canim hosgeldin, iyi ki dogmussun, ne mutlu sana ne guzel arkadaslarin var.
Bizde cok seviyoruz seni cook mutlu yaslarin olsun.. :KK73: :KK200:

Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok sevindim canım, keşke doğumgünlerinde insanlar karpuz falan kesse 😂 pasta yemekten pasta gibi yuvarlacık oldum 🤣🤣

Bu kiloya dur demelisin, guzel mnulerini tabatalarini, pilateslerini bekliyorum canimcim:))

Canım sporlar falan devam zaten ama menüler hep sabote oldu 😔

İYİ Kİ DOGDUN CANIM BENIM PASSTALAR BAYA YARAMIS AMA :eek::eek::eek:

Teşekkür ederim canım ❤ yaramayaydı iyiydi valla umarım tartı bozuktur 🙄

Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok sevindim canım, keşke doğumgünlerinde insanlar karpuz falan kesse 😂 pasta yemekten pasta gibi yuvarlacık oldum 🤣🤣

Canım sporlar falan devam zaten ama menüler hep sabote oldu 😔

Teşekkür ederim canım ❤ yaramayaydı iyiydi valla umarım tartı bozuktur 🙄
umarım bozuktur yazık o sporlara yoksa

:KK50::KK50:ES LİSTEMİZİN SONUCLARI:KK50::KK50:

1- Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda & @AKovser (1,72):dondurma::sampiyon::sampiyon:

2- Ellssa Ellssa & Melegimkorusun Melegimkorusun (0,88):KK50::KK50:

3- Yawrukush Yawrukush & haeshin haeshin & F Falanfilannnn (0,83):eğlence:

4- Kozmogirl17 Kozmogirl17 & Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz (0,70):KK11:

5- @LaMademoiselle & besive besive (0,38):KK60:

6- Harpy Harpy & @MigiMadid (0,28):KK19:

7- tomrs tomrs & DeryaOnDiet DeryaOnDiet (- 0,25):KK20::KK20::KK20::KK20:

8- kanadali35 kanadali35 & Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi (- 0,42):KK61::KK61::KK61:

@Vexena & pomegranate_ pomegranate_ (0):KK62::KK62:

gogo2405 gogo2405 & Crnemxeren Crnemxeren (0):KK62::KK62:

BİRİNCİ KANKİLERİ KUTLUYORUM,AFİYET OLSUN KIZLAR SİZE.

bugunleri demi gorecektim:KK42:,sen birincilikten gel sonuculuga:olamaz: , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bu hafta kimlen eslesirsen esles ilk 3 ' e gir yoksa pesini birakmam.:sinirli:

harpy iyiki dogdun ❤,sen zeytinlerine geri don anacim🤪

Teşekkür ederim canım:)
Artık zeytinlerime laf etmazsiniz :KK53:

Getirselerde yeme artik :))

Ay valla olmuyor her gelen sanki tek o pasta getirmiş gibi davranıyor doğum gününde yemiceksin de ne zaman yiceksin, yılda bir nolcak, senin doğum gününde pastayı yanlız ben mi yicem 🙄 keşke karpuz getirseler 🙄

Geçen gün az daha fitnessde bayılıyordum 😢 tansiyonum çok düşüyor. Biraz tuzu arttırdım ondan da şişkinlik olmuş olabilir 🙄 mesela squat felan yapıyoruz 1-2 yapıyorum sonra bacaklarım yanmaya başlamadan başım dönüyor ve bırakmak zorunda kalıyorum. Aynı gün dersten sonra ayakkabılarımı bağlayıp ayağa bir kalktım az daha düşecektim neyseki yanımda bank vardı kendimi üstüne attım hemen 😑 düşük tansiyon için hangi doktora gidilir acaba 🤔

Geçen gün az daha fitnessde bayılıyordum 😢 tansiyonum çok düşüyor. Biraz tuzu arttırdım ondan da şişkinlik olmuş olabilir 🙄 mesela squat felan yapıyoruz 1-2 yapıyorum sonra bacaklarım yanmaya başlamadan başım dönüyor ve bırakmak zorunda kalıyorum. Aynı gün dersten sonra ayakkabılarımı bağlayıp ayağa bir kalktım az daha düşecektim neyseki yanımda bank vardı kendimi üstüne attım hemen 😑 düşük tansiyon için hangi doktora gidilir acaba 🤔
Sanirim once dahiliyeye gidiyorsun o butun tahlillerini istiyor sonra seni gerekli yerlere gonderiyor

Gecmis olsun bu arada dikkat et canim biraz fazlada vucudumuzu zorlamamak lazim diye dusunuyorum ben pastalardanda az ondan az bundan derken bence bi butun pasta yedin sen

Back
X