• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben hazirlaniyorum Akini almaya gidecegiz.
Akin bu hafta ve haftaya 1bucuk saat once ayriliyor okuldan, simdiden iyi geceler hepinize.
Odul yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin odullerinizi yiyip bitirin.
Pazar gunu menulerde kacamaga izin yok! Ceza var :)
Gorusmek uzere...

Kizlaaar kizlar simmmmmei oturdum aldim hemen elime telelfonu cocuklar esim herkes evdeyken ne is bitiyor ne cocuklarin ihtiyaci uyuttum hepsini cok sukur simdi biraz birseyler izlerken spor yapip sonrada yatarim yatmazsam sabah 6 da kalkmamta cok zorlaniyorum ve sinirlwniyorum da oyuzden kendime hic vakit ayirmadan en azindan dinleneyim diyorum :) sizler nasilsiniz aksamin bu saatinde hafyasonu baskiyoe biz yarin bir yere bebis gormeye gidicez biraz cocuklari cikaririm disari derken aksam ederiz heralde
Dinlen canim ben her aksam 9dedin mi tavuk gibi uyuyorum hemen :)

Kaptaniiim cok gecmis yapamadim benim esim kim ya tembel ogrenci olarak kopya istiyeyim bide yarisma mi var ben mi yanlis anladim
Bu hafta es yarismasi yok Huzurcum, iki onceki sayfada duyuruyu goreceksin (37040. sayfa), bu hafta egzersiz puan yarismasi var.

Menum 9
Sabah 2 yumurtadan peybirli yumurta 1 ceviz yarim dilim cekirdekli tambgdy ekmegi

Oglen 13.30
Bol salata
Mercimk corbasi

Ara ogun yapayim derken tam ogun oldu oyuzden onunla kapattim kizlar ustunuze afiyet biraz bagirsak prblmim vardi kayisili birsey yapayim dedim
Kahvenin yanina onu da abartinca kapattim gunu

16.0
Sade kahve
4-5 top kayisili cevizli bademli kakaolu top

Spor 100 sag ic
100 sol ic
50 yarim mekik
100 yan bel
100 sirt
30 kol
100 baisiklet
200 zıpzıp
Su 2 olacak inş Yawrukush Yawrukush

Menum 9
Sabah 2 yumurtadan peybirli yumurta 1 ceviz yarim dilim cekirdekli tambgdy ekmegi

Oglen 13.30
Bol salata
Mercimk corbasi

Ara ogun yapayim derken tam ogun oldu oyuzden onunla kapattim kizlar ustunuze afiyet biraz bagirsak prblmim vardi kayisili birsey yapayim dedim
Kahvenin yanina onu da abartinca kapattim gunu

16.0
Sade kahve
4-5 top kayisili cevizli bademli kakaolu top

Spor 100 sag ic
100 sol ic
50 yarim mekik
100 yan bel
100 sirt
30 kol
100 baisiklet
200 zıpzıp
Su 2 olacak inş Yawrukush Yawrukush
Guzel bir gun olmus Huzurcum :)

Aa öylemii ben birinci olduk sanıyodum😌 haftaya artık💖
:spor:***TAKIM ICI YARISMAMIZ***:spor:

*Kizlar bu haftalik esler yuzde yarismasi degilde, eskiden yaptigimiz gibi egzersiz puanlama yarismasi yapalim dedik.

*Cumartesi gununden, persembe aksamina kadar gun icinde yaptigimiz her egzersizimizi asagida gordugunuz puanlar ile hesaplayacagiz ve ogun kac puanlik egzersiz yaptiysak, gunluk ,menumuzle beraber egzersiz puanimizi yazacagiz.

*Menulerimizin altina sadece egzersizlerimizi yazar, puanimizi hesaplamazsak ogun yarismaya dahil olamayacagiz malesef.Oyuzden lutfen egzersiz puanlarinizi gunluk olarak hesaplayip yaziniz.

*Cuma gunu yarisma sonucu aciklanacak ve bu hafta en cok egzersizi yapmis olarak , birinci olan arkadasimiz diledigi bir tatliyi ya da diledigi bir seyi yemeye hak kazanacak.(Odul ogunu haric. )

*2. ve 3. olan arkadaslarimizda bir kac kare (3-4 kare) bitter cikolata yemeye hak kazanacaklar.

*O zaman haydi kizlar spora..:spor::KK6:

***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI **

Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN

***ORNEK PUAN HESAPLAMA:

Farzedelim ki bugun 20 dk yuruyus, 50 adet mekik, 15 dk leslie, 1 saatte ev isi yaptik.
Hesaplamamiz su sekilde olacak: 60 puan yuruyus+ 100 puan mekik+ 45 puan leslie + 120 puan ev isi = 325 puan.
Tek tek bu puanlari aciklayarak yazmak zorunda degilsiniz, gunluk egzersizinizi ve toplam puaninizi yazmaniz yeterli.

DIPNOT: Bu puanlari 1. sayfamiza ekledik, aklinizda tutmaya ya da gecmis sayfalarda puanlari aramaniza gerek yok. 1. sayfadan kontrol edip hesaplayabilirsiniz.:KK200:
waaaay bittiniz gencler sizzz suan cokkk pis hirsa geldigim bu yarisma tarzi en sevdigim beni en kamcilayan yarismadir gecen yildan idmankiyim bu yarismaya haydi bakalim iyi olan kazansin ozaman show must go on :KK49::KK76::KK50:

:KK9: :KK9:

Canim bugun gibi ol hergun haftaya guzel bir eksi gelecek eminim..

aja aja fighting :KK9::KK9:

Menuye 10 dk dans cezasi hooop geliyor :))

Menu guzel canim, regli oncesi odem olmus olabilir, canini sIkma aynen diyete devam :)

Canim Allah yardimciniz olsun 3.-4. gunden sonra ates hafifliyor enfeksiyonda..
Esinede masallah, benim esim hicbir gece kalkmaz asla uykusundan..

:KK9::KK9:

Bu nasil bir eksi Fatimem, haftaya listeye alalim seni..:KK9::KK9:

Eksi olsun az olsun, arti olmasinda:KK9::KK9:

Silkelen kaptanim, menulerini bozma mezun oldum diye:KK48::skandal:

Tebrikler Busecanim:KK9::KK9:
Ozgecim nasılsın ?
5 gün içinde regl olucam
Ödem kesin var bende.

Kızlar iyi geceler misafir vardı biraz önce gittiler. Anca mutfağı toparladım menümü yazmaya geldim.
300 gr tavukla yapılmış kabak sote
Marul salatası
Bir dilim keto ekmek
3x3 cm boyutlarında iki dilim keto brovni
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Su çok
Kahve çok
Çay çok
Öptüm çok

Bi kere ozlemin ustundeki esofman 300 gr elindeki tel 200 gr yarim kilo kaybettik bile listedesin kuzum sen kulagindaki kupegi kolundaki saati bile cikarcan kanadali35 kanadali35
Burda bi arkadaş vardı belki Özge hatırlar bildirim öncesi epilasyon yapıp kaşlarını bile alıyordu🤣🤣🤣 ama bu gerçek

Kizlar kilo bildirimi yapamadigim icin once eslerim sonra ekipten cok ozur diliyorum elimde olmayan nedenler oldu taşınma ev is ve tarti olmamasi ustune telefonum internetim cekmiyor ne tartılabildim ne girebildim 😔 ve bu hafta bence cok vermistim yarin tartilmaya caliscam en azindan gelecek hafta icin

Back
X