• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eger cok kotuyse alerji durumu cildiyeye bir gorunun canim, acil sifalar..

Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, bende yurtdisinda yasiyorum senin gibi, beden egitimi ogretmeniyim :)

Canim istersen ilk etapta hedefine 70 diyebiliriz sonra 70e ulasinca 60a ceker, revize ederiz ne dersin?
Istedigin kiloya gelip, beraberce guzel kilolar verecegimize eminim :)

Ozlem canim onu ihmal etme, yine gidin doktora :KK43:

Canim burada kutu kutu satiliyor halleyler, ozelden adresini ver yollayayim sana, cok ciddiyim..

Harika gidiyorsun canim, ne olur bunu bozma...

Canim kalan tasinma isleriniz de kolayca hallolsun umarim.
'Is basi da yapmissin hayirli olsun doktor hanim :)
Sevgilinle ne oldu canim?

Gecmis olsun canim...
Ya anlamiyorum ki noldugunu canim birsey olmadığını iddia ediyor ama birşey olmus gibi hissediyorum bir araya gelmemize ragmen eskisinden sanki uzak gibi hissediyorum birsey demiyor anlayamiyorum😕

Arkadaslar merhabaaa bugub hic girmedim malum haftasonu coluk cocuk evde bir de oglen gelen kisafir aksama kadar durunca cocuklari uyut et derken bu saate kaldi girisim nasilsiniz iyimi herkess nasil gidiyor spor yarismasi ben de hugun ip atladim aralarda lavaboya girip geieip gzlice hesaplayup yazayik hemen

Kullanıcı Adı : sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ögretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: gecici olarak yurtdisi
Boyunuz :169
Kilonuz:82.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : universite sonrasi almaya basladim,baslarda cok rahatsiz etmemis demekki yemeye devam ettim ,verdim ara ara ama hicbirzaman tam olmadi,geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ozguven sifir,kendimi cok kotu hissediyorum,istedigimi giyememek,aynada istedigim kisiyi gorememekten biktim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hosgeldin 🤗🤗

Iyigeceler kizlar ne var ne yok misafirlikteydim yine benim sesim cikmiyorsa bilin ki ya misafirlikteyim ya misafirlik ben de 😂😂😂😂misafircilik oynuyom 😅😅😅😅
Napiyosunux sporlar nasil herkes tepindimi bu gun valla spor askimi debrestirdi benim bu yarisma sanirim ozge kaptisiminde spor aski depresti salona gitti 😂😂😂bole terletirler adami iste salmak yok tam hiz devam

Ablacim sen yinede tamamen birakma takima, arada gelebildiginde ugra... :KK200:

Iyiyim canim bildigin gibi 2 cocuk, ev ,es kosturuyorum.
Sende ne var ne yok?
Nasil oldu kizin daha iyi mi Aslicim?

Depiniyorum lafina cok guldum :))
Spor yelpazemiz cok genis takimcaaaa :)

Menu guzel cok,
Su guzel cok,
Brownide guzeldi bence cok,
Sporda fiyakali cok,
bende operim cooook:KK15:

Ben onu @Harpy diye hatirliyorum, unlu oldu o konuda, yanlissan duzeltin:KK48::KK53:

Cok keyifli oluyor Busem, kapisalim mi :)))

Canim tasinma arifesindesin ,saglik olsun..
Ne durumdasiniz?

Insallah sen sohbete, motivasyona gel 1.de oluruz, ben haftaya mezunda olurum :))
Kep atacam daha durun :KK48:

Canim iyiyim cok sukur, Aras da iyi, sen nasilsin?
Hafta sonu full calisacak misin?
Daha iyi misin is yerinde?

1 tane halleyden odul olur mu, 2-3 tane yeseydin, bu ne azicik :)
Abla bugün öyle bir yoğunluk vardı ki anlatamam saat 12 de başladı ve akşam 8 de bitti.. :(
Yemek bile yemedim daha biraz önce yedim . Hatta hem adisyon hemde ciro olarak rekor kırdık bugün.. Ben 2 ay kadar full çalışıyorum abla şimdi 1 ay olacak full calsiiyorum 12 saat

Back
X