• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı : sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ögretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: gecici olarak yurtdisi
Boyunuz :169
Kilonuz:82.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : universite sonrasi almaya basladim,baslarda cok rahatsiz etmemis demekki yemeye devam ettim ,verdim ara ara ama hicbirzaman tam olmadi,geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ozguven sifir,kendimi cok kotu hissediyorum,istedigimi giyememek,aynada istedigim kisiyi gorememekten biktim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hoşgeldin aramıza tatlım :)
Gunaydin hatuunlar hepinize guzel bir pazar gunu gecirmenizi dilerim benim icin zor bi gun olucak millet sevinir gezmeye cikicam diye ben dua ediyorum guzel gecsin diye kocacim ve iki cocukla disari cikicaz koray beyi tras ettircez,oglanlara kislik biseyler bakicaz bot mont vs gibi toplu bi ev alisverisi yapmam lazim muhtemelen bi oyun alanina ugricaz ama ben bunlarin hepsini nasil yapicam hic bi fikrim yok oyyyy oyyy
Kolay gelsin canim benim de çıkmam lazım o alisverise ama birturlu mont begenemedim oğluma :( sen bulabildim mi?
Canim biz Californiada yasiyoruz , 11 yildir abddeyiz.
Ne kadar kalacagiz, donecek miyiz kismet canim.
Siz neredesiniz?

Biraz zaman ver, akisina birak canim..
Ya da icin rahat etmiyorsa sor ona direk..
Ama zaman zaman olabilir boyle inis cikislar..

Nasil oldun busem?

Guzel menu canim :)

Ah canim benim mahvoluyorsn ama cok da guzel islerin ustesinden geliyorsun.
Masallah rekorlariniz bol olsun :)

Kosturmli, yoruscu birgun olmus busem..

24 tane yemisim canim ,sohbete dalip:))
Sporu ozaman dikkatli yap canim..
Nasilsin daha iyi misin?

Gel canimcim, ozledik...

Ne derslerin basliyor kuzum, ders mi vereceksin miniklere?
Kolay gelsin canim..

Hoşgeldin canım :)

Harikasın tatlım tebrik ederim darısı başıma inşallah bende 60 li rakamları görebilirim

Canım bozma sakin moralini bu hafta sıkı tutarsan toparlarsin koyuvermek yok :super:

Çok güzel menun muz fazla değil bence emziriyorsun sonuçta ama şu epey az daha fazla icmelisin canım :)

Menun güzel ama keşke son muz olmasaymis yerli muzlar küçük ama yine de günde birtane bence yeterli diye düşünüyorum

Bende öyle umuyorum :dua: çarşamba günü de spiralimi çıkartmak için doktora gidiyorum hem detaylı kan tahlili de yaptıracağım 4 ay içinde hem kilo verip hem de kanımı toparlarsam inşallah bebek için hazirliklarim tamamlanacak :KK36:
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
[/QUOTE]
Amin canım :KK36:
Selam kizlar hasati cikmis bir kaptan yardimciniz var sabah bahsettigim gibi bir marotondu bugunum.Yoruldum ama mutluyum nedense alisverisin gucu olsa gerek neyse ki yanimda kayinvalidemi ve esimin dayisinin esini herzaman bahsettigim yengeyi goturdum biri bi cocukla ilgendi digeri oburu ile derken ben baya baya rahat alisverisimi yaptim ama bu alisveristen bana baya bi puan gelicek oglen 3 ye ciktim evden 10 du eve giris yaptim sabahtanda baya bi ev isim var cikana kadar ohhh degmeyin keyfime bi tasla iki kus misali menumu yazim hemen

Kahvalti 10
Ekmegin ucuyla sarelle
2 bardak sekersiz cay

12.30
Sekersiz turk kahvesi

Ara 13.00 esimin kahvaltisindan otlandim
2 tane minik sosis
3 4 tane patates kizartmasi

Aksam 18.30
Iskender pidesiz yedim

Su 2 litre yi biraz gecmistir
Spor

Sabah 8 -9 arasi toplama isi evi
60 dakika 120 puan
9-10 arasi cocuklarin kahvaltisi
60 dakika 120 puan
13.00-15.00 arasi camasir yikamistim onu as camasir topla cocuklarin gardolubunu duzenle kuculmusleri ayir
120 dakika 240 puan

15.00 -22.00 arasi alisveris
420 dakika 840 puan

Sabahtan 500 ipim var 1000 puan

Toplam 2320 puan
Harika spor maşallah bu hafta böyle devam eder inşallah :nazar:
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun :KK37:
[/QUOTE]
Evet canım :) aslında ben korkuyorum biraz ama oğlum çok istiyor yaklaşık 4 aydır hergun kardeşim nezaman gelecek diye soruyor onun sayesinde biraz gaza geldik aslıni istersen :)

Pazar menüm

Sabah
1 ad yumurta sucuklu
1 kk peynir
Çok az kaymak bal
2 dlm ekmek

Öğle
Mantı yarım porsiyon
1 dlm ekmek

Akşam
2 YK ıspanak yemeği
4 ad lahana sarma
4 ad köfte 2 dlm patates (fırında)
Böyle yazınca biraz fazla göründü ama az azdı servis tabağını doldurmadilar bile

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş 180 puan
Kayinvalidemdeyim ve adet döneminde olduğumdan pek spor yapamadım. Yarın insallah

Bizimki ufak ufak boynunda belinde falan var. Bn atesi disina vurmus diye dusunuyordum ama arkadas alerji diyince acaba bizimkide mi oyle diye dusundum.
Benimkini silik yüzüne sırtına bacağına her tarafa yayıldı şimdi.
Ateşten miydi.
İlacı içitikten sonra oldu bu iş.:(
Ondan önce yoktu o kadarda iki günde çok yayıldı
İlacı vermeyi kestik azaltma durumu var şimdi yeni yeni geçiyor
İlaç dokundu kesin o ilacın aynısı kayınpederime de dokunmustu onada olmuş. Yetişkinlerde oluyor çocuktan farksız
İlacı adı bilmiyorum iyi bakmadım kayınvalidem de duruyor .

Günlük menüm kızlar
Kahvalti:11.00
peynir zeytin 2 adet 1 dilim ekmek sosisli yumurta domates salatalık
Oglen: 16.30
1 büyük kase salcasiz yesil mercimek yemeği
3 kaşık makarna salçalı o da
Aksam: 20.30
yarim kase mısırlı çorba içtim birkaç parca tavuk yedim zencefilli
Ara öğün şekersiz nescafe
Bugün rekor kırdığımız için patron baklava aldı kutu kutu 1 tane sütlü nuriye yedim :KK43:
Su 1.5 litre
11.000 adım
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Yawrukush Yawrukush
Isin basiina gectiginden beri isler iyi gibi masallah canim ama baklavaya iyi geza gelir.
Kizlar dondumm istanbulda aktarma bekliyoruz En Büyük TÜRKİYE
Hosgeldin ülkene evine kuzum ozaman.

Cuma 69.5
Bugün 70.1
Dün cumaya göre 100 gram eksideydim, bugün çok şiş uyandım, yüzüm gözüm bile şişmiş :( neyse toparlanırım cumaya kadar..

Pazar menü

8.30
1 kupa çay
7 hurma

10.00
1 elma

13.30
1 tabak sulu et patates yemeği
1 kase salata

14.30
1 kupa çay
15 tane kadar badem

17.00
1 muz

18.00
1 tabak karabuğday + etli domatesli sos

Akşam 2 kruvasan yedim, küçük parmak kadar olanlardan..

Su 1.5 litre

3 saat ev işi - 360 puan

anamm anamm sorma kendim gidince bi 150 cocuk goturunce bi 100 diye diye 1000 e tamamladim bacaklari da yatmadan hemen önce yataktanyapiyorum :KK53:
bugun bende de misafir vardi insann pilinbitiyor ya misafirdi cocuklardi derken kalan son enerjle biraz ders yapiyorum ben de
ayy canim benim Allah yardimcin olsun bolbol enerjin olsunnn
5 yunurta miii o nasil yaaa okadarina izin var miii supermis ben ck severi yumurtaaa:eek:
Eşimle ikimize diye yapmıştım o çok sevmedi mantarlı diye ve yemedi bana kaldı, aslında hepsini yemek değildi niyetim ama konuşurken bi baktım bitmiş :KK53:

Ankee Ankee gamzecim nerlerdesin neden gelmiyorsun umarim iyisindir
fayfeyfiy fayfeyfiy nasil oldun kuzum.En son rahatsizdin.
DeryaOnDiet DeryaOnDiet bu haftada menuler devam dimi 1000 kalorilikgecen hafta regl haftanmiydi kki sabitt geldin yoksaz kacamaginmi coktuu☺
FitFiliz FitFiliz canim evine indin mi kavustun mu yavrularina allah bidaha ayirmasin.
H Hulyaa23 S selsalan Melegimkorusun Melegimkorusun Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz sizler nasilsiniz kuzular
@MigiMadid canim seytanin bacagini kirdin bole devam ,yavrun nasil oldu atesi iyi mi simdi.
Dahlia_ Dahlia_ canim gunaydin nasilsin rahat uyanabildin mi
gogo2405 gogo2405 ablacim neden bole oldu iyi gidiyordun ,ozletme kendini.
madamesnow madamesnow canim sen nasilsin yogunluklarin nasil ,Diyetle aran nasil.
stitch stitch ozlendin kuzum.Ugramadin bu ara duramazdun sen bizsiz.
haeshin haeshin bu hafta cok iddali goremedim kuzum seni sporla aran nasıl.
Yawrukush Yawrukush kaptanim sen nasilsin aras ve akın pasa nasıllar.
Ellssa Ellssa canim sende cok girmiyosun su sira nasilsin.

Back
X