• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarın sabah aç karnına ölçülerini al erteleme o zaman, gelecek ay bakarız ne kadar incelmişiz :)
Şimdi girdim siteye canim karnımı doyurdum bugün yapiyim listeyi artık yarın yaparım
Selam kizlar bugun ogluslari goz dr una goturucem kontrol amacli ordanda biraz alisveris yapicaz bakalim nasil olucak bu cocuklarla donuse gorusuruz insallah
Kolay gelsin

canim ya o elbiseyi almadim, 21 gun kargo suresi dediler. Yeni yila yetismez diye alamadim. Ama baska aldim.
Elbise guzelmis canim

stitch stitch kanki nerdesin sporlar harika su da artiyomu yavas yavas :KK50:
buradayim canim, sonunda polis izin verdi, sirkete girdik. evet spor yaptikca yediklerime de kendiliginden dikkat ediyorum :KK200:
evet su kesinlikle artiyor, her sabah ac karnina bir bardak iciyorum ki en zorlandigimdir :KK50::KK50:
sen nasilsin?

@Kozmogirl17 sizinkide komikmis yastik pispislamak :KK70::KK70:, kafa birmilyon bugun seker bitmisti markete ugradim seker almak icin sadece eve poset dolusu geldim sekeri almamissim:mad:, bebeler akil birakmiyo:anne:
:KK70: :KK70: supersiniz
ben de her seyi not aliyorum artik, hatta alisverisi online yapiyorum, yoksa herseyi unutmaya basladim :KK57:

her şey güzel olmuş deryacım :)

güzel olmuş :)

ne çıktı bugün yemekhanede canım ,memnun kaldın mı ?

diyete uygun bir menü olmamış tabi. haftanın başındayız daha kalan günlerde çok ağır kaçamak yapmaz spora da ağırlık verirsen tartıda sorun olmaz diye düşünüyorum . takibe aldım seni bu hafta,gözüm menülerinin üstünde :KK48:

güzel olmuş menün :) suyu artırman gerek . spor yok :KK43:

her şey güzel olmuş :)

her şey güzel olmuş :) suyu da artırmışsın muhteşemm.

ekmekler ve makarna toplamı fazla gibi geldi bana . bakalım cuma günü kilo vermen de sorun olmazsa sorun olmaz :)

canım instagram da görüyorum ben :)
Teşekkür ederim canım

16 Aralık menüm
Sabah 11 iki lokma simit
Öğle sonrası 2 gibi
2 ceviz bir avuç fıstık
3 sıkım tarhana
4 gibi
Bir porsiyon meyve tabağı
Akşam 6 gibi
4yk barbunya plajı,1yk bulgur pilavı ve turp
1 buçuk litre su

buradayim canim, sonunda polis izin verdi, sirkete girdik. evet spor yaptikca yediklerime de kendiliginden dikkat ediyorum :KK200:
evet su kesinlikle artiyor, her sabah ac karnina bir bardak iciyorum ki en zorlandigimdir :KK50::KK50:
sen nasilsin?
Supersin ya ❤️ Ben iyim canim , denizle hali ustunde yuvarlanip duruyoz:KK45::emir_bebek:, kizin nasil iyimisiniz?

heheh en guzeli, Lisa iyilesti mi?
Kizim da iyi, cok duskun bana bu aralar, zor ayriliyoruz sabahlari is icin. Xmas gelse de biraz vakit gecirsek, biksa benden :rolleyes::KK70:
Lisa iyi sukur , buhafta son ne yapcaz tatilde yaw . Aktivelere katilmamiz lazim :dondurma:, senden biaz kuzucuk daha kotu alismasinda:KK17:

Lisa iyi sukur , buhafta son ne yapcaz tatilde yaw . Aktivelere katilmamiz lazim :dondurma:, senden biaz kuzucuk daha kotu alismasinda:KK17:
evet oyle bir ihtimal de var. walla bol bol sokakta geciririz herhalde vakit, ozel bir plan yapmadik, artik enerjimiz ne kadar el verirse :KK48:

Ben iste calisirken tatil yok xmas , yeni yil hic tatil alma sansim Yok simdi tadini cikariyom nisanda baslicam ise:bicak:
Evet yaaa, seflerin kaderi. Ozel gunlerde herkes disarda yedigi icin, sizin en yogun zamaniniz degil mi :kızgın:
bu xmas ozel bir plan yaptiniz mi o zaman hazir evdeyken? :KK36:

Evet yaaa, seflerin kaderi. Ozel gunlerde herkes disarda yedigi icin, sizin en yogun zamaniniz degil mi :kızgın:
bu xmas ozel bir plan yaptiniz mi o zaman hazir evdeyken? :KK36:
Belki komsum gelir milleti eve toplayabilirim :deli:,belki disarda yemege gideriz cocuklar olmadan once dansoz izlemeye giderdik:KK8: ,

Back
X